Anasayfa
16 Ağustos 2023, 6:03
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş dedesini canlı görmek

Rüyada ölmüş dedesini canlı görmek

Kayıtsız Üye
Ölü dedemi rüyamda canlı ve diri gördüm
(((Ben rüyamda 17 yıl önce ölen babamın dedesini çekyatın üzerinde yatıyorken gördüm ve canlı ve diriydi ve ben ona dedimki dede sen öldün ya ben çok ağladım üzüldüm dedim ve onunla sohbet ettik ve ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum))) ben dedemi 17 yıl önce öldüğünde ölüsünü görmüştüm ve mezarına avuçlarımda toprak atmıştım şuan 20 yaşındayım ve ilk defa rüyamda gördüm dedemi)))


Cevap: Rüyada ölmüş dedeyi görmek

arifselim
Selamünaleyküm kardeşim. Rüyada ölmüş olan dede canlı görmek sizin için hayırlı olarak yorumlanır. Ona dua edin ve Fırsat bulursanız kabrini ziyaret edin mekanını cennet eylesin. Dünyevi İyi açıdan kazanmaya işlerin yoluna girmesine işarettir. En doğrusunu Elbette Allah bilir.


Cevap: Rüyada ölmüş dedeyi görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda ölmüş anneanemi gördüm çok dardaydım kısmetim konusunda anneannem bana o kişi senin kismetindir dedi bunun anlamı nedir teşekkür ederim


Cevap: Rüyada ölmüş dedeyi görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada ölmüş anneanneyi görmek hayırlıdır ve mana olarak da müjdeli haberler almaya delalettir. Ancak rüya ile amel etmek şart değildir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 17 yıl önce ölen dedemi halam evimize getirdi ve bize yaptıklarından ötürü pişman olduğunu söyledi. Dedem mahzun, utanmış ve yüzü itibariyle çok iyi görünmeyen bir haldeydi.
Üzerinde kahverengi bir takım vardı ve onu evimize buyur ettiğimizi, çay içtiğini gördüm.
Aynı rüyanın içinde ise erkek kardeşimin verem olduğunu haberini aldım lâkin yüzü keyfi gayet düzgün ve yerindeydi.
Yorumlarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü birini diri görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya dedenize dua etmeye yorumlanır. Bazen bir misafirin gelmesine ve müjdeli bir haber almak olarak tabir edilir. Verem olan içinse bu iç sıkıntısına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda ölmüş olan dedemi gördüm beraber yemek yedik ve bana oğlum sağ gözüm ağrıyor dedi baktım gözünün içi kızarmışdı. daha sonra uyandım acaba tabiri nedir.


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya dedene dua etmeye tabir edilir. Ona bol bol dua et ve imkanın varsa ruhuna olmak üzere sadaka ver. Ayrıca kabrini ziyaret etmekte uygun olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


nihatkaya
Selamin aleykum.hayir.olsun.insAllah..
Ruyamda Rahmetli.dedemi goruyorum halamin evinden cikiyor babaanneme.kizmis yanimda.birisi var yuzunu hatirlamiyorum o kisi dedemle gidicekmis dedemde dugme.almaya gidiyormus sozde bende geliyimmi diyorum gidemiyorum sonrasinda balkonda halam.babannem.oturuyor yanlarina eski kiz.arkadaşim geliyor dudagi sismis ust dudagina noldu diyorum biseyler diyor.ama.hatirlamiyorum.sonra telefondan nobetci eczane arastiriyoruz ilac almak için Herseyi dogrusuyla bilen Allahtir sizde bir yorum yapabilirseniz teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam. Hayırlı ve anlamı güzel bir rüyadır. İnsanın hayattaki hırsına, mücadele ve azmine, ümidini kestiği yerlerden gelecek güzel haberlere ve isteklerine kavuşmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


thuso
Selamun aleyküm kardeşlerim abilerim ablalarım dedem yakın zamanda hakkı rahmetine kavuştu dedem engelliydi vefat ettikten sonra ilk olarak evde baş köşede yüzü gülüyor çok mutlu hastalığından eser yok şekilde gördüm ancak akrabalarım dedemi görmüyormuş gibi bana muamele yaptılar
2. Rüyada ise dedemi kendi yatağında sanki bir sıkıntısı varmış gibi yatarken gördüm sanki acı çekiyordu
3.Rüyada ise yüz yüzeydik ancak ne söylediğini anlıyamıyordum sanki kulağımda tıkaç var gibi
dedemi aşırrı seven biriyim ve tabirini öğrenmek çok isterim

Okudunuz mu?  Rüyada okul ve öğretmen görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet etsin. Bu rüyalar ilk olarak senin onu çok sevdiğinin ve özlediğinin bir işaretidir. İnsanın unutamadığı yakınlarını görmesi çok normal ve hayırlıdır. Deden için bol bol dua et. Eğer imkanın varsa ruhuna olmak üzere fakirlere bir miktar sadakalar dağıt.


Bilinmeyn
Rüyamda vefat etmiş olan dedemi gördüm. Dedemi tekerlekli sandalyeyle kocaman bir denizin ortasındaki köprüye götürüyordum.ama biz köprünün ortasına gelince fırtına çıkıyordu ve köprü bile sallanıyordu.oradaki insanlar ancak dedemi orda bırakır geriye dönersem kurtulabileceğimi söylüyordu ama ben yine de dedemi de sürerek eve dönmeye çalışıyordum ama köprüde mahsur kalıyorduk. Ve dedemi gördüğüm hiç bir rüyada yüzünü göremiyorum


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyanı ancak genel bir ifade ile tabir edebiliriz. Dedenizin geride bırakarak yapmanızı istediği bir şeyler varsa onları yerine getirmeye ve ona bol bol dua edilmesi gerektiğine yorumlanabilir. Bu sonuçta bir rüyadır ve hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda dedemi bos odada sandalya ustunde otururken gördüm. Bende masanin karsisindaki sandalyeye gectim. Ben dedemin olu oldugunu biliyordum. Hic konysmayip onune bakiyordu goz altlari mordu.Bende sorucam diyerek karsisina oturdum. Dede ben ne olacagim ileride ?dedim.Oda yaptigin iyikler hayatini degistiyor dedi. Baska bisi demedi uyandim.Lutfen yorumlayin.


arifselim
Manası açık olan bir rüyadır. Hem ölümden bir ders almaya hemde iyiliklere, ibadetlere ve helal ile haramlara dikkat edilmesi gerektiğine bir işarettir. Ayrıca deden için bol bol dua et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Öğretmen Görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Dedemi 2 yıl önce kaybettim hep rüyalarıma gelir en son gördüğüm rüyada dayım gelip bak dedene diye bana resmini gösterdi baktım mezarı açılmış üstü açılmış uyuyo gibiydi dayım hiç bozulmamış gördün mü dedi rüyada ölen birinin çürümemesi ne demektir ?


arifselim
Allah rahmet eylesin. Rüyada ölen birisinin çürümediğini görmek o kimse için çok hayırlıdır ve o kimsenin durumunun iyi olması ümit edilir. Bu rüyanda deden ancak deden için dua etmene işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamum aleykum hocam benim dedem öleli 10 ay oldu 2 kere rüyamda gördüm. 1.de dedeme kuran okutuyomusuz çok kalabalik oturanlarin arasinda dedemi gördüm kalkti geldi yanima gulumsedi sarildik ama benden baska kimse gormuyormus sarilirken çok sıktıgımdan birden kizdi canimi acitacaktin dedi hizlica cikti gitti pesinden kostum yetisemedim…
2. rüyamda evde banyodayiz dedemin sadece gogsunden yukarisini goruyorum ben su tutuyorum dedem kendi yikaniyo babannemde yardim ediyo. Dedem babannemle birseyler konusuyo guluyo çok neseli ama ne konustugunu hatirlamiyorum.


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Birinci rüyan onu çok özlemek ile, içinde kalan bir pişmanlığa veya ukde olduğuna tabir edilir. Diğer rüyan ise, çok hayırlı bir rüya olup ona bol bol dua edilmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


eminee
Hayırlı sabahlar.bugün rüyamda kardeşimin sözü yada nişanı varmıs ev kalabalık kapıyı açtığımda mısafırler gelmıs oluyodu.aralarında ölmüş dedem de vardı.herkes içeri giriyor orda sadece dedemle ben kalmıs oluyorduk.ben rüyada olduğumuzu anlıyorum ve dedeme dıyorum kı dede bız rüyadayız sen ölmüştün falan diyorum.dedemde ağlar şekilde dıyo kı bana dua et dıyor bende dede zaten edıyorum hep namaz kılarken bütün ölmüşlere edıyorum dıyorum.dısarı da ölmüş olan başkaları da vardı yuzlerı korkunc bır sekıldeydı.dedem onları göstererek dıyo kı sen bana dua etmıyosun bunlara edıyosun hep dıyo bende dede hepınıze edıyorum dıyorum sonra dedem bıanda yok olmaya başlarken bende sesli sekılde fatiha suresını okuyordum.ben dedeme ve hepsıne dua edıyorum ama dedem rüyamda neden böyle demıs olabılır?yorumlar mısınız.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinden hediye almak

arifselim
Hayırlı günler. Öncelikle bu rüya deden için bol bol hayırlı dualarda bulunmaya işarettir. Eve bolluk ve bereket gelmesine, bekarlar için kısmetinin açık olması ile evlilik ile ilgili gelişmeler yaşamasına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


NARza
Rüyada rahmetli dedemi gördüm bize gelmişti onun aslinda ölü olduğunu biliyorum rüyada. kapinin eşiğinde oturmutu başka insanlarda vardi etrafta evde kuran okutmak için toplanmış dedemde Allah tarafinda bir sureligine bir izinle gelmiş. Yanindan gecerken ona bakiyorum özlemle sariliyorum bana sendeki kutunun anahtari bende dedi. Sonra o uyumaya gitti gündüz uyumasi lazımmış. Sonra iki kisinin kavgasini gördüm iki erkekti biri dedemi kendine kalkan olarak kullandı ve dedemI ölü olarak gördüm


arifselim
Rüyan dedeni özlediğinin işaretidir. Ölmüş olan dedeyi görmek çok hayırlı ve güzel rüyalardan kabul edilir. Ancak çok özel bir mana ve yorum çıkarılmaz. Ona bol bol dua et ve kabrini de ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kayın babayı kefenli mezarın üstünde görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ruyamda dedemin kabrine gitmisim.Hamd sureyi ve Ihlas suresini okudum.Bir baktim dedemin kabrinin uzerindeki resmi gozleri doluyor.Anlami nedir?Tesekurler


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Gerçek hayatta da dedene dua etmek, kabrini ziyaret etmek ve imkanın varsa fakirlere ruhuna olmak üzere sadakalar dağıtmak anlamına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Handancmrt
Rüyamda abimle birlikte siyah büyük bir tırtılla oynuyorum az ilerde babam babannem dedem ve dedemin bir arkadaşı oturuyorlar babam abimden tabure istedi abimle tabure getirdik yanlarına geldik. Hepsini tektek kucakladım ellerini öptüm en son dedeme sarıldım(dedem şuanda yaşamıyor uzun yıllar önce vefat etti) dedeme sarılırken onun aslında öldüğünün farkındaydım ağlamaya başladım ve ağlayarak elini öptüm dedem hiç konuşmadı bişey söylemedi. uyandığımdada ağlıyodum.
Bundan bir akşam öncede rüyamda bir düğündeyim düğün bitti ben bir binanın içindeyim camdan bakıyorum aşağıda bir kapının önünde annanem durmuş bana gülümsüyo (anneannem 1 yıl önce vefat etti) onun ölmüş oldğunu hatırladım hemen pencereden aşağı atladım yanına gitmek için içeri kaçtı bir binadan yukarı çıktı bende binanın dışından tırmandım yakalamaya çalıştım ama yakalayamadım


arifselim
Allah hepsine rahmet eylesin. İlk gördüğün rüya hayırlı bir rüyadır ve ancak dedeni çok özlediğine ve onu unutmadığına alamet eder. Anneannen içinde hemen hemen aynı manada tabir edilir. Hepsi için bol bol dua et ve ruhlarına olmak üzere sadakalar dağıt. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş dedemi gördüm köydeydik sevdiğim bir arkadaşımla konuşuyorduk sonra dedem arabayla geldi bana kızdı bana vurmaya çalışacaktı kaçtım kovaladı beni ama yakalayamadı

Okudunuz mu?  Rüyada oruç tutmak

arifselim
Allah rahmet eylesin. Seni vurmaya çalışması kötü değildir. Bu rüyan ayrıca, dedenin hayrına yardım yapman gerektiğine, hayır duası alacak işlerde bulunmaya da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mevlid kandili gecesinde rüyamda bu sene vefat eden dedemi gördüm. Evdeydik dedemin elini öptüm dizinden ameliyat olmus bana ömrüm uzadi kizim dedi. Acaba bu ne anlama geliyor?


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya dedeni özlediğine ve onun için ise inşaAllah durumunun iyi olmasına ümit edilir. Ona dua et, kabrini ziyaret et ve fakirlere de ruhuna olmak üzere sadakalar dağıt. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok seneler önce vefat eden dedemi gördüm. bir evde muhtemelen annemin evinde hazırlandım çıkıp eve geçeceğim dedemle vedalaşacakken dedem bana "kızım taş yerinde ağırdır (veya ağır olur)" gibi bir atasözümüzü söyledi. ben de ağlayarak "ama dede insanın gücüne gidiyor" dedim.
rüyamı tabir ederseniz sevinirim.


arifselim
Bu rüya bir konuda vicdan azabı çekmeye, pişmanlık duymaya ve ele geçen fırsatları değerlendirmediği için üzülmeye alamet eder. ayrıca bu rüya deden için duaya ve kabrini de ziyaret etmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.Rüyamda bayram yeri gibi bir yerdeyim. Kalabalık. Trampet takımı çalarak yürüyüş yapıyor. Onların yanında biri var. Sanırım takımı yöneten kişi. O benim ölen dedem ama biraz daha gençlik haliyle.Takım elbiseli ve çok şıktı. Sonra benim yanımdan geçerken dede diye bağırdım. O da bana döndü el salladı gülümsedi ve devam etti yürümeye. Çok sıcak bir gülümsemeydi.Seni çok seviyorum kalpten seviyorum seni diye konuştum içimden. Rüyam bu şekilde.Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü etinin parçalanmasının tabiri nedir?

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Böyle rüyalar hayırlı rüyalardır ve dedeyi özlediğinin işaretidir. Bazende sevinçli ve müjdeli bir haber alacağına yorumlanır. Ona dualarda bulun ve kabrini ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Trabzolu61
Selamun aleykum dün gece sahurdan snra rüyamda 2002 yilinda ölmus buyuk dedemi gördüm yatakta yatiyordu eve girdim selam verdim selamimi aldi sarilip öptum yuzu guluyordu bunun bir yorumu varmidir acaba teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya dedeni hala unutmadığına işaret edebileceği gibi aynı zamanda ümidini kestiğin ve artık asla olmaz dediğin bazı şeylerin olacağına ve muhteşem haberler alacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm abim, gözyaşları içinde uyandım hemen bir cevap almak istedim buraya yazıyorum. Motor ile gidiyorum rahmetli dedem çıkıyor karşıma neden gelmiyorsun dedi. Dede küsüz amcamlara evine gelemedik dedim bu bahane mi dedi. Mahçup oldum. Beni köye götür dedi. Düğünün önünden geçtik. Köye geldik su kuyusu vardı her yer bembeyaz kuyudan suyu çıkardım donmuş döktüm onu elini öpeyim dedem dedim öptüm sarıldım ona ve uyandım. Abi 2 yıldır çok zor bir imtihana düştüm dinden imandan uzakta kaldım Allah affetsin abi nedir bu rüyamın tahlili


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatını kalkındıracağın günler yaşayacağını gösteren rüyanda maddi konuda rahatlaman için birinin desteğini alarak gerçekleştireceğine, olumsuz günleri, stresi ve sıkıntıları geride bırakıp toparlanmaya karar vereceğine delalettir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş annemi gördüm

Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler. İlk öncelikle bu rüyayı altı ay önce gördüm ama yine de yorumlatmak istedim dedem altı sene önce vefat etti kendisine çok bağlıydım uzun süredir rüyama gelmiyordu ve ben o sıralar psikolojikmen bunalımdaydım bir gece rüyama geldi köydeydik düğün vardı abimle oynuyorduk eski arkadaşlarımda vardı biri üzgündü bende onu yanıma çağırdım beraber oynuyorduk sonra ben oyundan çıkıp erkek bir topluluğun önünden geçiyordum çoğu da yaşlı. içlerinden biri bana utanmıyor musun pantolonla dedenin önünden geçmeye bende adama sert bir şekilde sanane seni ilgilendirmez diyordum birden arkamı döndüğümde dedemi gördüm üzerinde krem bir takım başında da yeşil kepi vardı (gerçekte de bu kıyafetleri vardı)hemen sarıldım ona başımı okşadı üzülme kızım geçecek bunların hepsi geçecek sen onları umursama dedi ben bir yandan kokusunu içime çekiyordum bir yandan ağlıyordum hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım zaten rüyam bu kadardı. Dedem hocaydı fakihti bize çok şey öğretirdi bu rüyadan sonra hayatımda bir çok yönde olumlu gelişmeler oldu psikolojikmen toparlandım eskiye göre sorunlar karşısında daha sabırlıyım bu arada yaşımda 19 rüyamı yorumlarsanız gerçekten çok mutlu olurum


Tohat
Hayırlı günler. Yaşadıkların içi bir teselli ve yaşayacakların için bir müjde olan rüyanın tabirinde her bakımdan yenilenerek hayata farklı bir açıdan bakmayı başaracağına ve bunun sana çok iyi geleceğine delalet etmektedir. Şimdi veya ilerleyen zamanda eteklerinin zil çalmasını sağlayacak mutluluktan uçacağın bir haber alman anlamına gelip saadeti derinden yaşayabileceksin. Rüyanın genelinde her geçen gün ruhen daha iyi olacağın ve bunun tesiri ile hayatına daha olumlu şekilde yön verebileceğine delalet eden hakkında müjdeli olan hayırlı bir rüya olduğu kabul edilmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş Birini Görmek Ne demektir?

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler .rüyamda 14 yıl önce vefat eden dedemi gördüm ilk defa.Bir evdeyiz ev çok kalabalık bütün akrabalar orda ama hepsi bayan.sofra kurmuşlar hepsi oturmuş sonra dedemi sordum hasta sanıyom ama çok iyi görünüyor kilolu ‘ve gayet iyiydi bizimle sofraya oturdu ‘ve rüyam burda bitti.rüyam hayırdır inşAllah.teşekkürler


Tohat
Hayırlı günler. Hedeflerinde azimli olup sonuca varmak için göstereceğin gayrete delalet ettiği gibi akraba ve dostlarının bir araya gelerek konuşacakları hususi meseleler ile birlikte genel olarak mal mülk konuşmalarının gerçekleşeceği bir toplantı meydana gelebilir. Allah en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyada biryere gidiyorum . Yoku kısaltayım diye kestirme biryerden geçerken bakıyorum cami çadırvanı cami varmış orda ve şadırvanda bakıyorum ki ölmüş dedem abdest alıyor . Çok şaşırıyorum AA dede sen mi geldin diyorum sarılıyoruz dedemle ama öyle sımsıkı ve özlemle sarılıyorum ki sıcaklığını hissettim seni çok özledim diyorum bana bakıp sen ne güzel olmuşsun böyle diyor yok be dede yaşlandım diyorum . Yok diyor sen güzel olmuşsun ve birşeye alıştın mı diye soruyor ama neye alıştığımı sordu hatırlamıyorum . Üzülerek dede insanoğlu herşeye alışıyor diyorum
Rüyamı yorumladığınız İçin teşekkür ederim


Tohat
Hayırlı günler. Allah rahmet etsin inşAllah. Öncelikle bu tür rüyaları vefat eden kişi için edilmesi gereken dualara ve kişinin yad edilmesi olarak algılamakta fayda vardır. Öte yandan rüya sahibinin alacağı müjdeli haberlere, önemseyip sevdiğin kişi veya kişilerle buluşmana delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneyi temiz bir havuzda görmek ve ona kevser şarapı ikram etmek

Honey fe
Selamün aleyküm hocam ben rüyamda dedemin cenazesindeyim evinin balkonun dabolmuş olarak görüyorum insanlar defin için geliyorlar ben sürekli temizlik yapıyorum ama gözüm hep hacı dedemin üzerinde bir ara kıpırdadığını görüp yanına gidiyorum gözlerini açıyo ismimi şöyle lütfen diyorum hayır diyor ve gözlerine bakıyorum göz bebeğini etrafında kahverengi olan bölüm de bir miktar beyazlık var sonra yine oluyor. Defnetmek için alıp götürüyorlar onun arkasından ben abim yaşlı bir kadın 1 kabin içine yumurta kıroyoruz kabin içine bakıyorum ve kendi gözlerimi abimin gözlerini ve tanımadığım diğer yaşlı kadının gözlerini görüyorum . Lütfen yorumlayın hacı dedem çok dinine düşkündü ağzından Allahı düşürmezdi ve ben onu çok severdim rahmetli olalı17 sene oldu .


Tohat
Ve aleyküm selam. İçinden çıkamadığın bir meselenin olduğuna, çözümlemek istesen de hala üzerinden atamadığın bir sorunun gündemini meşgul edip seni huzursuz ettiğine, olayın tekrar tekrar gündeme gelmesine zamanla çözülerek rahatlayacağına delalettir. Ayrıca senin ve etrafındakilerin olaylara bakış açınızın genel olarak olumlu olduğuna ve bunun kalbinizin temizliği ile ilgili olduğuna ve nazar edecek kimselerin olabileceğine işarettir. Dua ederek kem gözlerden korunabilirsin. Allah doğrusunu bilendir.


rüyada ölmüş dedesini görmek , rüyada ölmüş dedeyi görmek, rüyada ölmüş dedesini canlı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Öleceğinin Söylenmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş dedesini canlı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.