Anasayfa
18 Şubat 2022, 19:55
missa5
Abone

Mutsuz evlilik

Mutsuz evlilik

Kayıtsız Üye
benim sorum esinin huysuzlugu anlaşamıyoruz ama ayrilamiyoruz başka sorunlarda var cinsel sorunlar mesela tedavi olmak istemiyo şaşırdım kaldım sizce ne yapmalıyım


Cevap: Mutsuz evlilik

Şem’a
Evliliği ilk dört yılında anlaşamamk demeyelim, alışma devresidir. Bu gibi durumlara sabretmek gerekir.
Hiç bir aile dışardan göründüğü gibi değildir, her ailede bazı anlaşamamazlıklar vardır..
Cinsel sorun erkeğin veya kadının cinsel isteksizliği yada cinselliği yaşama konusunda başarısız olması ise bu büyük sorundur ve dinimizde bir yıl tedavi olma süreci verilir, tedavi olmazsa boşanma hakkı doğar.

Okudunuz mu?  Umrede tavaf yaparken çorap giymek

Yorum: Mutsuz evlilik

Kayıtsız Üye
15 senedir evli olup ama yinede boşanamayan varmi? Son zamanlarda birbirimize bile tahammul edemiyoruz. Kocam Salonda TV ve cep telefonu ile uyuyor. 7/24 ya cep telefonu yada TV bakar. Yatak odasina adimini atmiyor. Yanina yaklaşsam istemiyor. Ama boşamayada boşamiyor. Böyle cikmazda olanlar varmi

Okudunuz mu?  Tebuk Savaşına Katılan Sahabelerin İsimleri

Yorum: Mutsuz evlilik

Cancağızım
Ne zamandan beri var,eşinin sana yaklașmaması,ilgilenmemesi?benim eşimde aynı durum vardı.çevreme karşı ne derim,ailem kízar çalıștığım çevre hoş karșılamaz,herkes seni tanıyor suçlu benim olduğum anlașılır diye boșanmak istemezdi.fakat telefon faturaları ve dökümleri birilerinin olduğunu gösteriyordu.eş yatak odasına girmiyorsa,ya bașka biri var demektir,ya da pskolojik sıkıntıları vardır.telefondaki tamircileri veya elektirikçileri bul ve ara birisi mutlaka bayandır.

Okudunuz mu?  Cuma Günü ne zaman biter ne zaman başlar?

Evlilik

Bu kategoride yer alan Dini anlamı güzel en güzel kız isimleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mutsuz evlilik Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.