Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dil kesilmesi görmek

Rüyada dil kesilmesi görmek

Kayıtsız Üye
merhaba, rüyamda tanıdığım biri kardeşimin ve birinin daha dilini kesiyordu, ben bunu kestikten sonra görüyordum ve çöpe atıyordu. kardeşim ve diğer çocuk uyandığında "bakın konuşamıyorlar" deyip ağlıyordum. (kardeşim peltek konuşuyordu.)


Cevap: Rüyada dil kesilmesi görmek

arifselim
Merhaba. Rüyada dil görmek yardımcı manasındadır. Yardımcı olan birisinin onları terketmesi veya bırakması manasına yorumlanmıştır. Ayrıca bir uyarı olarak haktan sapmaya ve hatalara düşmeye işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dişi Arslan görmek (İmam Nablusi)

Berfin

Beriram
Rüyada çok kalabalık bir ortam da idim, her hangi bir mezarlığın üstünde bir tanımadığım bir adamın ordan kalkıp, bana doğru geliyordu Rüyada benim her iki bacağım da açık vaziyette idi,bacaklarım açık diye bana iftira atmaya çalışıyordu bende bunu yapmasın diye dilini kesiyordun ve kan akmıyordu. Sonrasında pişman olup keşke ellerini de kesseydim yazı yazmaması için diye :(( çok korkunçtu Allah günahlarımızı affetsin

Okudunuz mu?  Rüyada Ders görmek (İmam Nablusi)

Rüyam da hiç tanımadığım insanlarla birlikte mezarlıkta yaşamımızı sürdürüyorduk ,mezarlığın üzerinde uzanan tanımadığım bir adam bana doğru geliyordu Rüyada benim her iki bacağım da açık vaziyette idi, bana saldırmaya başladı kendimi geri geri çekiyordum. bacaklarımın açık olmasından dolayı beni tehdit ediyordu susması için dilini makasla kesiyordum keserken bir damla kan bile akmıyordu.sonradan çok pişman olup keşke ellerini de kesseydim. ya yazarsa beni rezil ederse diye çok üzülüyordum:((

Okudunuz mu?  Rüyada Davetiye görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada dil kesilmesi görmek

Tohat
Yaşayacağın zorluğa işarettir. Bu zorluklar her türlü olabilir. Örneğin, hastalığa yakalanmaya, işini kaybetmene ya da işinde aksaklıkların meydana gelmesine, olumsuz durumların baş göstermesine, zarar verecek kişilerin yakınlaşmasına delalet eder. Rüyaların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bir tek Allah bilebilir fakat dua edip Allah’a sığınmak gerek. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dişlerin kırılması

mystique
Rüyada dilimde sanki ufak bir yara var. Orayı dikmek istiyorum. Öyle ciddi bir yara deil aslında alında yara bile sayılmaz ama dikmek istiyorum. Neyse iğneyi dilime geçiriyorum. İğneye ipte bağlıydı. İpin diğer ucu düğümlüydü.sonra dikmekten vazgeçiyorum.ipi kesip iğneyi dilimden çıkarmak istiyorum. Makas alıp kesmeye çalışıyorum. Ancak yapamadım. Neyse en küçük ablam gelip ben yapabilirim çok kolay diyor. Makası alıp ipi değilde dilimi neredeyse kökünden kesiyor. Bende buna Bi şekilde müsade ettim. Ama dilimi keseceğini bilmiyordum. Neyse dilimi kesti hiç kan gelmedi ve hiç acımadı.. Ama tuhaf olan hala konuşuyor olmamdı. Dilimin neredeyse tamamı kesilmiş ama konuşabiliyorum. Rüyada da şaşırıyorum. Anlamada hiç kızmıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Düğün görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. İkaz rüyalardan biridir. Kişinin maneviyatına çok daha dikkatli olup ibadetlerinde ki eksiklikleri tamamlayarak eksiksiz olarak ve daim olacak şekilde yerine getirmesi gerektiğine, buna karşın dinine, dininin gereklerine ayak uydurarak yaşantısına devam etmesine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada develerin yürüdüğünü görmek

rüyada kopmuş dil görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada dua ile cin kovmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dil kesilmesi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.