Anasayfa
30 Ocak 2024, 11:05
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında yemek görmek

İstihare rüyasında yemek görmek

1234
merhaba,
ben evlenmek niyetinde olduğum kişi ile ilgili bir tanıdığım istiaareye yatti. Rüyasında beyaz pirinçle kabak dolması yapmış fakat dolmalar pişince hepsi dağılmış patlamış . Daha sonra tekrar yattı yine karışık dedi bu böle devam etti. Cevaplarınız için teşekkürler.


Cevap: İstihare rüyasında yemek görmek

arifselim
Merhaba. İstihareye herkes kendi için yapmalıdır sünnet olan ve doğru olan budur. Bu rüyalarınız ise olumlu manaya işaret etmezler. En doğrusu o kimsenin kendisi için istihare yapmasıdır.


İstahre namazı

Yeni üye
A.s. hocam yeni kayıt oldum ben istahre namazından sonra rüyamda eski nişanlımı iş yerime geldiğini gördüm ama gercekte calıştığım yer değil rüyada farklı idi iş arkadaşlarımla yer sofrasında yemek yiyorduk bir beyfendi Arapça burnumun çok güzel oldunu söylüyordu bende Arapçayı anlayıp Türkçe cevap veriyordum sonra sofrayı topluyordum eski nisanlımın annesine slm veriyordum basında beyaz bir örtü vardı ama bana surat asmıstı ve is yerindeki erkeklerle aynı sofrada yemek yediğim için kızıyordu sonra uyandım yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada kulaklık takmak

Yorum: İstihare rüyasında yemek görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya istihare için olumlu anlama işaret eder. Ancak mutlaka istişare daima istihareden önce yapılmalıdır. İstihare en son ve kararsız kalınca yapılmalıdır. İstiharenin işareti rüyadan çok kalbe gelen olumlu yada olumsuz his olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada horozlar görmek

Kayıtsız Üye
Istiharede teyzemin kizinin annemden para istemeye gittigini gördüm bende diyorumki annem bana bilezik falan takti yoktur onda diyorum sonra bir evde yemekteymisiz yemekte brokoli varmis yogurtlu brokoli dayimin kizida bana diyoki halaminda yemekleri çok güzel oluyor diyo istaharede bunu gördüm


arifselim
Bu rüya istihare açısından hayırlı ve olumludur. Yinede tüm istiharelerde olduğu gibi mutlaka kalbe gelen his nedir ona bakılması gerekir. İstihare yapmak demek, kalbin ya olumlu yada olumsuz olarak bir şeye meyletmesi manasındadır. Buna göre bir işaret kabul edilebilir.


Beyazgulperri
Rüyamda konuştuğum biri bana tepside sebzeli patatesli kaşarlı bir yemek hazırlamıştı.Yer sofrasındaydık aaa ne güzel hazırlamış diyordum kesin ablalarından öğrenmiş,
Güzel dizilmişti yemek .. Tadına bakarken ama bu tam pişmemiş diyordum, fırına atmamız tekrardan diyordum..
Sonra rüyamda eski komşumuz tandırın yanında görüyordum, yanına gidiyordum, tandırın içinde bir sürü patates vardı, pişmesi için koymuşlardı..Bende elimde birkaç tane patates tandırın içine atıyordum .. pişsin diye ..

Okudunuz mu?  Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek

Tohat
Renk ya da hisse bakılarak yorumlanan istiharelerde sizin anlattıklarınızda bunlardan biri olmadığından yorumlamak mümkün değildir. Rüyadaki olaylardan ziyade ne hissettiğinize bakın.


Zeliha00
Rüyamda konuştuğum biri bana tepside sebzeli patatesli kaşarlı bir yemek hazırlamıştı.Yer sofrasındaydık aaa ne güzel hazırlamış diyordum kesin ablalarından öğrenmiş,
Güzel dizilmişti yemek .. Tadına bakarken ama bu tam pişmemiş diyordum, fırına atmamız tekrardan diyordum..
Sonra rüyamda eski komşumuz tandırın yanında görüyordum, yanına gidiyordum, tandırın içinde bir sürü patates vardı, pişmesi için koymuşlardı..Bende elimde birkaç tane patates tandırın içine atıyordum .. pişsin diye ..

Okudunuz mu?  Rüyada Köşk görmek (İmam Nablusi)

Tohat
İstihare rüyasında olaylar ele alınmaz. Kalbe düşen his ile hareket edilir. Bu rüyadan sonra ne hissettiniz kalbiniz neye göre meyletti huzurlu mu huzursuz mu ona bakmalısınız.


Kayıtsız Üye
Bir erkeğin benim için hayırlı olup olmadığını anlamak için istihareye yattım. İlk rüyamda havuz gördüm havuza gidiyoduk annemle. İkincisinde eski çok odalı taş bir evdeydim sürekli koşar adım bir oraya bir buraya gidip duruyordum. Sonra bir odada tanımadığım üç kız kardeşi ağlarken gördüm babaları ölmüş, sonra annem yengem ve kuzenimde geliyordu odaya ben yer sofrası hazırlıyordum tabaklara yemek koyuyordum sonra bir kap buluyordum etrafında pirinçler vardı. Sonra arkadaşım benim için yattı lisedeki öğretmenini siyah tişörtle ons kızgın kızgın bakarken görmüş sonra gülmüş arkasını dönmüş ve tişörtünde yeşil çizgiler varmış pasparlak. Ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada Kan Akacak Derecede Vurmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Birinin hayırlı olup olmadığını bir tek rüyaya bakarak karar vermezsiniz. İstişare etmelisiniz. Sonuç alamazsınız istihareye yatarsınız. Yattığınız zaman ise Allah kalbinize hangi hissi nakşetmişse ona göre hareket etmelisiniz. Ayrıca bir başkası başkası için istihareye yatması gibi bir uygulama söz konusu değildir.

Okudunuz mu?  Rüyada kedinin başka bir kediyi yemesi

golkentli
selamün aleykümün evlilikle ilgili karar aşamasındayım Allah rızası için çok acil yorumlayabilir misiniz dün akşam istihareye yatım rüyamda bir yer sofrada oturmuştum kuru ekmek vardı emeğin içerisine ota benzeyen 2 tane şey vardı daha sonra biri yoğurt döküyordu ekmeğin ortasına koltukta bir kız oturmuş ayak ayak üstüne atmış gülüyordu o arada babamı gördüm ve başka 2 adam daha göründü sonra koltukta oturan kız gülmeye devam ediyordu çok acil yorumlayabilir misiniz


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanı içeriğindeki olaylara göre değerlendirirsek niyetin için yanlış sonuca varırız. İstihare normal rüyalardan farklıdır çünkü. Bu nedenle yedi defa tekrarlanmak üzere her uyanışında iyi mi kötü mü his içinde uyandığına bakıp sonuca varmalısın. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Birinin Tesbih Vermesi Nedir?

İstihare-1
Hayırlı günler hocam.
Ben evlenmek istediğim kişi için bir hocamız ihtihareye yattı bizim için dergahta up uzun masada çeşit çeşit yemekler varmış yemek vermişiz çok güzel bir rüya dedi Hocamız tam detayını şuan hatırlamıyorum. Kuran istiharesi yaptık oda hayırlı çıktı kendim yattım bembeyaz defter görmüştüm hayırlı çıkmıştı sonrasında rüyalar gördüm hocalarımıza sordum sizede sordum güzel yorumladınız. Ama ailem istemiyor evlenmek istediğim kişi annesiyle beraber bayan kuaförlüğü dükkanı var o işi yapıyor sadece saç kesimi boyası şekillendirme işini yapıyor oda müşteri isterse kendi bu işi ilerde bırakmayı düşünüyor namaz kılıyor ümreye gitme düşüncesi var inşAllah biz evlendikten sonra benle beraber çok merhametli bir insan. Rüyamda hep hayırlı çıkıyor hocam sizden fikir almak istedim.

Okudunuz mu?  Rüyada kar ve buz görmek

Tohat
Hayırlı günler. Evlenmek istediğin şahsın hakkında hayırlı olduğunu Allah’ın sana göstermiş olduğu işaretlerden görmüş bulunmaktasın. İstihare yapmak sonucuna uyarak kabul etmekten geçer. İstiharenin yanında istişarenin de ehemmiyeti vardır. Eğer bilir kişiler tarafından elle tutulur nedenler sunarsa bakılır. Kişiler araştırılır ve uygunluğuna bakılarak karar verilir. Aileler buna göre ikna edilmeye çalışılarak orta yol bulunur. Dua ederek tevekkül edip Allah’ın yardımını dilemelisin.

Okudunuz mu?  Rüyada Emniyet Müdürlüğü ve Polis Görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben birini çok seviyorum benim için hayırlı olup olmadığından şüpheliydim istihare namazı kıldım ve o gece rüyamda annemle yemek yaptığımızı ve sofrayı hazırlayıp tanımadığım kişilerle yemek yiyorduk yemekte tavuk sütü çorbası menemen pilav vardı tavuk suyu çorbası acil yeşil renkteydi sabah ezanına saniyeler kala birden uyandım içim çöl huzurluydu sanki o kişi benim için hayırlıydı huzur dolmuştum hemen namazımı kılıp kuran okudum ve şükür ettim sizce nasıl yorumlanabilir


Tohat
Ve aleyküm selam. İçin huzurla uyanmışsan ilk rüyana bakarak hakkında hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Fakat yedi kere yatmak ve kalbin yakın olduğu yöne dikkat etmek gerektiğini de unutmamak gerekir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Saçının Zorla Kesildiğini Görmek

istiharede yemek görmek, istihare rüyasında yemek görmek, iatiharede yemek gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada arkadaş görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında yemek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.