Anasayfa
18 Ekim 2022, 13:21
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede pirinç pilavı görmek

İstiharede pirinç pilavı görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar
Ben bir kişi benim için evlilikte hayırlı mı değil mi diye istiareye yattım.ilk gün kalabalık bir ev ortamı vardı evde bütün akrabalar toplanmıştı ve o kişinin(istiareye yattığım kişinin) üzerinde damatlıkla orada duruyordu.insanlar o kişi için iyiymiş iyi birisiymiş diye yorum yapıp onu beğendiler .bende oradaydım ama kendi yüzümü göremedim.sonra evin içinde ilerlemeye başladım bir odanın önünde durdum.odada iki tane divan kanepe vardı ikisinin üstünde bebek vardı yeni doğmuş.bebeğin birini sevdim .bebeğin ağzında emziği vardı .onu ağzına verdim.ikinci gün yine istiareye yattım.bu sefer beyaz pirinç gördüm.pişmiş pirinç pilavı yaptım ve misafirlere ikram ettim.bu rüyamın yorumu nedir ?ama o kişiyle pek anlaşamıyorum ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen açıklar mısınız rüyamı?

Okudunuz mu?  İstiharede biriyle tartışmak

Cevap: İstiharede pirinç pilavı görmek

arifselim
Merhabalar. İstiharede ilk görülen rüya veya ilk içinize doğan hisse itibar edilir. ayrıca en önemli olan rüya değil içine gelen huzur veya huzursuzluk size en güzel işaret olur. Rüyalarınız olumludur ama eğer içiniz rahat etmiyorsa o zaman istişare yapın yani bilen ve bilgili insanlara danışın.

Okudunuz mu?  İstihare Kesin Olarak Çıkar mı

Yorum: İstiharede pirinç pilavı görmek

Kayıtsız Üye
İyigünler ben evimi değiştiricem benim için yeni ev hayırlımı değilmi diye istihareye yattım rüyamda tavuklu pirinç pilavı yiyodum acaba ne anlama geliyor


Yorum: İstiharede pirinç pilavı görmek

arifselim
İyi günler. Bu gördüğün rüya çok hayırlı ve çok güzel bir rüyadır. Ancak böyle konular için istihare değil istişare etmek yani o konuda bilgi sahibi olan kimselere danışarak bir karar verilmelidir. Bu şekilde hareket edilmesi daha doğru olur.

Okudunuz mu?  İstiharede kalabalık görmek

Istihare
Merhaba evlilik için istihareye yattığımda ilk gün haşlanmış tavuk pirinç pilavı gördüm ikinci gün ev fayans temizliği yaparken büyük bir kovanın içinde bir çok hareketli siyah balıklar gördüm akrabalarıma dağıtım 3.günde magrayı güzel bir şekilde ışıklandırmışlar tanımadığım bir kızın ilk kınası oldu kırmızı elbiseyle sonra beyaz gelinlik giydi düğünü oldu Kafam çok karıştı anlam veremedim Yardımcı olabilir misiniz?

Okudunuz mu?  İstihare namazından sonra Dua edersek sakıncası var mı?

Ensar
İstisarede asıl olan şudur, istihare namazı kılındıktan sonra kalbiniz neye daha fazla meyil verirse o şey yapılır. Dinimizde istihareye yatma yoktur. Sizin görmüş olduğunuz bu şeyler rüya ve gayet doğal bir olaydır.


rüyada pirinç pilavı görmek imam nablusi, istihare rüyasında pirinç pilavı görmek, istihare rüyasında pirinç görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede orman ve ağaç görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede pirinç pilavı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.