Anasayfa
1 Nisan 2023, 4:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Peygamber efendimizi ve sahabelerini görmek

Rüyada Peygamber efendimizi ve sahabelerini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda dini bir toplantıda sahabe olduklarını düşündüğüm kişiler ve yüzünü görmediğim halde efendimizi gördüm. Rüyayı mirac gecesi gördüm. Oradakilere diyordum ki sorun efendimize mescid-i aksaya gitmiş mi?sorun diye ısrar ediyordum. Ama ben konuşmadım onlara ısrarla sordurdum. Allah razı olsun.


Cevap: Rüyada Peygamber efendimizi ve sahabelerini görmek

arifselim
Selamun aleykum. Bu rüyanın izahı, hayırlı bir amel işlemeye, samimi olmaya ve hak yolundan asla ayrılmamaya işarettir. Ayrıca bazen bu rüya sözünde sadık olmaya ve namusunu korumaya yorumlanmıştır. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizle konuştuğunu görmek

Yorum: Rüyada Peygamber efendimizi ve sahabelerini görmek

Kayıtsız Üye
annem vefat etti rüyamda kutsal toprakta 2_3 tane peygamberimizin sahabelerini gördüm
-mahir ve buragin(annemin torunları) babaannesi geldi dediler.
ruyamin anlamı nedir?


Yorum: Rüyada Peygamber efendimizi ve sahabelerini görmek

arifselim
Annen rüyanda mı vefat etti yoksa gerçekte mi anlaşılmıyor. Bunlar çok farklı yorumlanır. Yorumlamamızı istersen lütfen izah etmen gerekir.

Okudunuz mu?  Rüyada peşinde erkek görmek

Soru ve rüyalarda hem Türkçe karakterler hemde nokta ve virgüllere dikkat ederek lütfen soralım.


Kayıtsız Üye
Selaminaleyküm rüyamda efendimizi gördüm yatiyordu beni yanina cagirdi gittim ellerini öptüm sol elinide öptüm fakat sol el öpulmez bak kirli ellerinin temizliğine dikkat et dedi ve beni disariya çağırdı gittim pesinden. Namaza durduk 8 veya 10 kadar sahabe de vardi tekbir getirdiler ve önümüzde duran birer bardak suyu ictik ve oruç a niyet ettik. 0546 645 71 50 Allah rizasi için beni bilgilendirin

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz bana bir şey söylemesi

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tövbe etmeye, kendisine manevi açıdan çeki düzen vererek peygamber aleyhisselamın sünnetine sıkı sıkı sarılmasına tabir edilir. Ayrıca peygambere olan muhabbete ve hacca gitmeye de tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyanın sabah tekrar uyudugumda gördüm.rüyamda tüm aile buyukbabamlarin balkonda otuyoruz herkes orda büyük babam tam karşımda ağlıyor görüyorum ordalar diye herkes bakıyor kimse yok ne diyorsun sen diyorlar bende arkamı dönüp bakıyorum ama arkamda dağlar var şemaya doğru uzanmış sivri bir şekilde dag onun en tepesinde peygamber efendimizmis yüzünü görmüyorum bağdaş kurmuş yüzü öne eğik oturuyor onun altında sahabiler varmış sanki piramit gibi en tepede peygamber efendimiz sonra genişleyerek oturmuşlar sahabiler bende görüyorum diye ağlıyorum.ruyami yorumlarsaniz çok sevinirim teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Papatya Görmek (imam nablusi)

Tohat
Peygamber efendimizi de ashab-ı kiramı görmek de hayırlara vesiledir. Onları görmek dünya ve ahirette güzelliklerle karşılaşmaya delalet eder. Onların yaşantı ve ahlakına tekabül edebilecek huzura, ferahlığa, muhabbete, dostlara ve savaşlarda kazandıkları ganimetlere işaret olarak zenginliğe işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada parmaklardan parmak çıktığını görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda peygamber efendimizle çöl gibi bir yerdeyiz peşinden evine gidiyorum.Küçücük bir oda.Sedirden bir kanepe divan gibi bir şeyin üzerinde annem oturuyor peygamber efendimizin hanımıymış annem.Annem çok güzel çok genç ve çok güzel kapanmış bir vaziyette tespih çekiyor.Beni görünce çok seviniyor gülüyor bana annem.Sonra orada 1 sürahiyle bardak var ben 1 bardak su içip çıkıyorum.O kadar seviniyorum ki rüyamda ve diyorum ki annem peygamber efendimizin hanımıymış ne kadar güzel,diyorum ve peygamber efendimizin evinden ayrılıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber efendimizi görmeye gitmek ne anlama gelir?

Tohat
Peygamber efendimizi görmek salih rüyalardan biri olup hayırlara vesile olan bir rüyadır. Bu tür rüyalar gören kimselerin dünyadaki tüm istekleri gerçek olur, emellerine erişir, huzuru, rızkı artar. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


rüyada peygamber efendimizin sahabelerini görmek, Peygamberimizi ve sahabelerini, rüyada peygamber efendimizi ve sahabelerini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada radyasyona maruz kalmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Peygamber efendimizi ve sahabelerini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.