Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada görümce görmek

Rüyada görümce görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar benim rüyamda görümcem yeni bir gömlek almış fakat omuz kısımlar fosforlu yeşil bana gösteriyor. bu ne anlama geliyor acaba ?


Cevap: Rüyada görümce görmek

arifselim
Merhabalar. Hayırlı bir rüya olarak tabir edilmiştir. Bu rüya hem sizin hemde görümceniz için hayırlara, tövbe etmeye ve iyilikler işlemeye işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Kur’ân-ı Kerim’in Delâleti İle Rüya Yorumlamak

PapatyaM
Hayırlı günler.Ben 41 günlük evliyim.Biz esimle çok severek Allah’a şükür hicbir sıkıntı cekmeyerek evlendik.

Okudunuz mu?  Rüyada Gülmek görmek (İmam Nablusi)

Kız yinede bizim evimize kadar çıkıyor kapıyı çalıyor ve kayinbabama kayinvalideme görümceme yalvariyor tabi k.babam bu kızı görünce deliriyor çünkü mahallede dedikodu yayılmış ve kayın babam kızı dövüyor ve "Sen ne diyorsun bu çocuklar 5 yıllık evli ve bebekleri var senin ne haddine bilmem naptigim gibi diyerek azalıyor kayinvalidemde kızı karşısında görünce deliriyor kızı ayni k.babam gibi azarliyor ve gorumcemde aynen öyle azarliyor kızıyor ben kucağımda bebegimle sonra geliyorum ve kızı görünce bayılıyorum.
Hayırlı günler dilerim hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada Hemşire görmek (İmam Nablusi)

Hayırlı günler.Ben 41 günlük evliyim.Biz esimle çok severek Allah’a şükür hicbir sıkıntı cekmeyerek evlendik.Rüyamda eşimle 5 yıllık evliydik ve 5 aylıkta bebeğimiz vardı.Rüyamda kayinvalidemlerle beraber oturuyorduk.Kayinvalidemlerin yan binasına yeni bir evli çift geliyor.Bu yeni çiftteki kız ile oğlanı ben ve eşim tanımıyoruz.Fakat kıza falci benzeri bir kadin diyor ki eşim(mahmut) mahmut senin kaderin diyor ve kız evlendiği kişiden kaçma planları kuruyor.Evlendigi gün oğlanın bir işi çıkarak dışarı çıkıyor ve kizda gelin geldiği evinin penceresinden atlayarak kayinvalidemlerin evine koşuyor ve yakalanıyor ve esi sen benimsin bir yere gidemezsin diyerek kızı odaya gorumcesiyle kitliyorlar.kiz ikinci sefer kaçmayı başarıyor fakat gene yakalanıyor ve gene kiza dayak atarak odasina gorumcesiyle kitliyorlar.Kız 4gunluk evli ve kocasına boşanma davası acıyor.Kiz üçüncü kaçışında gerçekten başarılı oluyor ve kayinvalidemlerin binasına giriyor elinde bosanma dilekceleri var vee evlendigi kocasi ve ailesi peşindeler.kiz yukarı çıkarken merdivende takiliyor elinden boşanma dilekçeleri hepsi dağılıyor. Kız yinede bizim evimize kadar çıkıyor kapıyı çalıyor ve kayinbabama kayinvalideme görümceme yalvariyor tabi k.babam bu kızı görünce deliriyor çünkü mahallede dedikodu yayılmış ve kayın babam kızı dövüyor ve "Sen ne diyorsun bu çocuklar 5 yıllık evli ve bebekleri var senin ne haddine bilmem naptigim gibi diyerek azalıyor kayinvalidemde kızı karşısında görünce deliriyor kızı ayni k.babam gibi azarliyor ve gorumcemde aynen öyle azarliyor kızıyor ben kucağımda bebegimle sonra geliyorum ve kızı görünce bayılıyorum.
Hayırlı günler dilerim hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Kur’ân-ı Kerim’in Delâleti İle Rüya Yorumlamak

arifselim
Hayırlı günler. Evliler için bu rüya kötü olarak yorumlanmaz. Eşler arasında muhabbetin artmasına ve huzurlu bir evlilik hayatlarının olmasına işaret olarak tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı gunler. Ben rüyamda 23yasinda olan küçük gorumcemi gördüm. Görümcem benim kırmızı kazağımı giymisti. Bende ustunde kazağımı görünce bulundugu yerden kazağımı alıp hiç bana sormadan giymiş şeklinde düşünüyorum. Rüya evimde geçiyor.yorumlarsaniz sevinirim


Tohat
Hayırlı günler. Görümce görmenin olumlu bir tabiri nadirdir. Huzursuzluk, sorun, aile içine meydana gelebilecek tatsız hadiselere işaret ederken bunlara maruz kalabilecek kişinin rüya sahibinin olduğunu gösterir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Harman ve Harman Yeri görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm aleyküm, rüyamda bir dağlık gibi bir yerdeyim, tam da secemiyorum aslında. üc görümcem ve büyük görümcemin kızı var. hepsi yetişkin insanlar. (Gercek hayatimda olanları söyleyim; Görümcelerim Beni hiç bir zaman sevmediler, istemediler, rüyamda bunu yine hissettim ve dile getirdim ,Kocam mahkemeye boşanma davasını açtı, benimle hiç bir sekilde görüşmüyor, görümcelerimi bir buçuk veya iki yıldır görmem)
Rüyamda büyük oğlumda (16 yaşında) var, halaları onu görünce yanlarına cağırıyor, sarılıyorlar özellikle büyük görümcem sarılıyor oğluğuma. Büyük görüncem ve kızı biraz mesafeli bana, sanki biraz yüksekte bir köprü gibi bir yerde.

Okudunuz mu?  Rüyada Gerdanlık görmek (İmam Nablusi)

burada çok etkilendim;
Ortancı görümcem, iç camaşırma birseyler sokuyor, hızlıca ve kimsenin görmeyeceği şekilde. Ne yapiyorsun dediğimde, ben bir şey yapmadımkı diye yemin veriyor. Ya gördüm diyorum, beni suçluyor. diyorum ki (affedersiniz) kendi avret yerine koy.

çok üzgünüm, ama sanki kocam beni koruyor gibi hissediyorum.
ve aklimda kalan oğlumun büyümüş oldugunu söylemeleri ve oğlumun ayağındaki pantolonun bordu renkte olması, normalinde bordo renk asla giyinmez. yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Hortum görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Elbetteki bakıldığında tabir edilecek durumlar vardır. Fakat rüya tabir ederken kışın durumu da göz önüne alınır. Senin bulunduğun durum ile rüyanda gördüğün durum arasında çok ortak yön, örtüşen hususlar mevcuttur. Bu nedenle hislerin, düşüncelerin rüyana yansıdığını söyleyebiliriz. Olanlar ve olacaklar için Allah’a tevekkül edip yalnızca ondan medet ummaya bak. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Geyik görmek (İmam Nablusi)

mumsema rüyada görümce, rüyada görümce görmek nablusi, mumsema rüya tabiri görümce

Bu kategoride yer alan Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada görümce görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.