Anasayfa
19 Ağustos 2022, 5:21
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cin tarafından götürülmek

Rüyada cin tarafından götürülmek

Kayıtsız Üye
Aleyküm selam rüyamda bir cin tarafından götürülmek isteniliyorum ama gitmiyorum, ağlıyoruz falan gitmiycem diye oda ağlıyo annemler falanda vardı yanımda dua falanda ediyorum sonra uyanıyorum acaba anlamı nedir..


Cevap: Rüyada cin tarafından götürülmek

arifselim
Rüyada cin, genellikle insana kötülük etmek isteyen gizli düşmana yorumlanır. Dua etmek veya kuranı kerimden ayetler okumak ise Allah’ın izniyle bu kimselerin şerrinden kurtulmaya delalettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Çukur görmek (İmam Nablusi)

rüyada cinler tarafindan bir yere goturulmek

Bu kategoride yer alan Rüyada cebrail ile konuşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cin tarafından götürülmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.