Anasayfa
8 Ocak 2024, 12:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cin görüp felak nas okumak

Rüyada cin görüp felak nas okumak

Kayıtsız Üye
Rüyamda cin görüyorum zaten bende büyü var diyorlardı diyorum felak nas okuyorum cin bana dönüp bana doğru namaz kılıyor bu ne demek


Cevap: Rüyada cin görüp felak nas okumak

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada cinlere karşı felak ve nas surelerini okumak hayırlı olarak tabir edilir. Cinlerin ve şeytanların görüldüğü rüyaların büyük bir kısmı kabus ve şeytani olarak kabul edildiği için tabir edilmez.

Ancak görülen her rüya ayrı ayrı ve doğru bir bir şekilde analiz edilerek yorumlanmalıdır. Aksi takdirde yorumlar eksik olur.

Bu görmüş olduğun rüyanın açık işareti, Allah’ın izniyle sana kötülük etmeye çalışan kimselere karşı muvaffak olacağına şerlerinden kurtulacağına bir işaret olarak tabir edilir. Daima görülen rüyaları Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen ve en doğrusunu bilen sadece Allah’tır.


Cevap: Rüyada cin görüp felak nas okumak

Kayıtsız Üye
Rüyamda evde televizyon izliyorduk ailecek ve ben birinin geldiğini his etim ve salondaki aynaya odadan baktım baktım bir cin bakıyor ben bağırıyorum Anne o geldi diyorum inanmıyorlar ben sonra yukarı gidiyorum nas suresini okumaya başlıyorum uyandığımdada nas suresini okumaya devam ettim


Cevap: Rüyada cin görüp felak nas okumak

arifselim
Rüyan önemli bir rüya değildir. Allah’ın izniyle senin şerlerden korunmana tabir edilir. Sana zarar vermek isteyen kimselerin zararı sana dokunmayacaktır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir tanıdığımın içine cin girmiş. Bende kurtulsun diye ona dua ediyorum. Defalarca nas ve felak süresini okuyordum. Ve ben bu tarz rüyalar hep görüyorum. Sürekli rüyamda dua okuyorum aytel kürsü filan yani …..Tabir ederseniz sevinirim..


arifselim
Rüyada bu şekilde görülen şey, rüya sahibi için başka insanlara yardımcı olmaya, onları haram ve günahlardan sakındırmaya ve sıkıntılarını gidermek için elinden geleni yaptığına alamet eder. Bu güzel ve hayırlı bir rüyadır. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyada daha önce bilmediğim bir yerde kadın cin gördüm saçları sarıya yakın ve tel tel dikiliydi önce korktum sonra nas suresini bağırarak parmağımı ona doğrultarak okuyordum


arifselim
Bu rüya sahtekar birisi ile karşılaşmaya ve ondan zarar görmeye alamet eder. Eğer bir uyarı olarak bu rüya kabul edilirse Allah’ın izniyle şerlerden sakınmaya ve kurtulmaya tabir edilir. Bundan hayırlı olarak bir ders çıkarılmalıdır. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda okuldaki bir erkek arkadaşı görüyorum onla konuşmaya başlıyorum ama ondan sonra onun sesinde değişme oluyor ilk başta nas suresini okumaya başlıyorum inlemeye başlıyor felak suresini okumaya başlıyorum bağırıyor sesi çok değişiyor şeytana dönüşüyor

Okudunuz mu?  Rüyada dayı ve yengeyi görmek

arifselim
Bu rüya gören kimse için hislerinin güçlü olmasına ve doğru düşüncelerde bulunmasına tabir edilir. Ayrıca çevresindekilere yardım ve destekte bulunması manasında tabir edilir. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babamın cin olduğunu benim bunu farkedip dua okuduğumu ve babamdan etkilenip erkek arkadaşımın da hiç tepkisiz öylece oturduğunu gördüm bu Nedir Allah askına


arifselim
Bu tür rüyaların pek özel bir manası yoktur. Bazen bu rüyalar günahlara ve günahlara karşı insanın gösterdiği tepkiyi işaret eder. Böyle görülen rüyaları Allah’a havale ederek daima hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda cin görüyorum cini görünce ellerimi sıkıyorum ve sanki elim uyuşuyor gibi iki elimi de yumruk yapmış gibi sıkıyorum sonra nas felak okuyorum ve okuduktan sonra hemen uyanıyorum anlamı nedir


arifselim
Bunun anlamı günahlara ve haramlara karşı dikkatli olmak anlamındadır. Kişi günah ve haramlara bulaşmamaya dikkat etmelidir. Felak ile nas surelerini okumak Allah’a sığınmak olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda gece amcamlardan çıkmış eve gidiyodum önümden koşarak iki tane köpek geçti biri simsiyah diğeri siyah beyzdı beni arıyolardı sonra koşarak eve gittim ve salona açılan kapıyı kilitledim annemde mutfakta bulaşık yıkıyodu mutfağın kapısıda açıktı hızla mutfağın kapısını kapatmaya çalıştım ama köpekler çoktan içeri girmişti korkup annemin arkasına saklandım ve dizlerim üstüne çöküp ağladım annemde bişeyler söyleyip köpekleri gönderdi.


arifselim
Saldıran köpek beyaz ise yakın birisinden eğer siyah ise yabancı kimselerden üzücü kelimeler ve hareketler görmeye tabir edilir. Kısacası kişinin ilerlemesine engel olacak olan durumlar yaşamasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çoook büyük bir koyun sürüm var otlatıyorum kolluyorum kuzuları falan sonra bir kulubem var oraya gidiyorum orda bir kişi var ve yanında sırtı dönük bir kişi daha diyorumki sırtı dönük kişi kim diğeri bilmiyorum diyor bana doğru dönüyor sırtı dönük kişi kafasında kapşon var ve yüzü yok kimsin sen diyorum suratına vurmaya çalışıyorum yüzü beliriyor çok pis çirkin bir insan silüeti cin diyorum bu ve felak nas okuyorum ben okudukça gülümsüyor ve uyanıyorum


arifselim
Rüyada koyun sürüsü sahibi olduğunu görmek, hayat boyu devam edecek başarıya, bolluğa ve berekete delalet eder . Diğer kısımda gördüğün ise ilk olarak düşmene veya bazı dikkat edilmesi gereken günahlara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevimsiz 11-12 yaşlarında bir kız gördüm önce tuhaf baktı sonra hakkımdaki herşeyi bilmeye başladı sonra şeytani olduğunu farkettim dua okumaya başlayınca kaçtı bağırdım sesim çıkmadı sonra sürekli yoluma çıkıp bişeyler yapacakken dua okuyunca kaçtı ananemi gördüm sonra esmer olmasına rağmen yüzü bembeyazdı bana dua unuttuğum duaları öğretti

Okudunuz mu?  Rüyada cinlere dönüşmek

arifselim
Allah’ın izniyle insanın kötülüklerden, günahlardan ve günahkar olan kimselerden uzak durmasına ve korunmasına tabir edilir. Günahlar içinde olan biri için ise bu rüya ona bir uyarı olarak kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar öncelikle. Rüyamda bizim memleketteki evde ben ile birileri vardı ama yüzlerini ayır edemedim akrabada olabilirler. Kapıdan girince girme dediler sana saldıracaklar dediler sonra göremedim bişey boğazıma yapıştı koparır adına çekiyordu ben o sırada nas felak gibi dualar okuyordum arada tekbir getiriyordum. Okudukça daha çok boğuşuyorduk bana oradaki kişiler okuma okudukça daha çok saldıracak diyorlardı. Daha sonra bişey oldu bende anlayamadım bir ateş etrafın da birisi bana bak sana saldıran cin dedi. Ateşten bir top olmuştu. Senin sayende yakaladım dedi. Bana onu yakacağım dedi. O sırada cin kacmaya calışırken elimle ateşe attım.. Sonra birden uyandım


arifselim
Merhabalar. Eğer bu tür rüyalar korkutucu ve ürkütücü ise genellikle tabir edilmez. Bir diğer yorumu da insanın kötülük ve kötülere karşı muzaffer olmaya ve Allah’ın izniyle güvende olmaya tabir edilmiştir. Allah’u tealadan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tango
Merhaba ,ban rüyada yualete yuzumu yıkarken aynadan bir erkek şeytan gördüm bana bakıyordu sonra ona döndüm ve Ihlas suresini okuyarak uzerine gittim, rüyam ne anlama geliyor?? Teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Allah’ın izniyle samimi ve ihlaslı olmaya işaret eder. Bu rüya ayrıca günahlara veya seni günahlara bulaştırmak isteyen günahkar kimselere karşı Allah’a sığınmaya tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlı olmasını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


arifselim
Bu şeklide görülen rüyalar insanın gerçek hayatta bazı korkularının olduğuna bir işaret olarak kabul edilir. Bundan başka da çok özel bir şekilde tabir edilmez. Bazı yorumcular ise kabus rüya diyerek hiç tabir etmezler. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda biriyle arkadaş oluyorum. biz bir evde otururken birden birçok kişi hilal şeklinde oturmuş bende oturuyorum sonlara dogru.
Sonra o oturduğumuz yerde bir kadın varmış güya bize bakıp, üzerimizde üç harfliler bulaşmış mı bulaşmamış mı diye bakıyormuş.
Sonra orda kalkıyoruz arkadaşımla başka bir odaya geçiyoruz elimize bir kağıt geçiyo.
Güya kağıtta o hilal şeklinde oturan kişilerin isimleri var ve isimlerin karşısında ise o kadının gördükleri yazıyo. Mesela birinde temiz yüzlü yada birinde karanlık yüzlü yada maymun şeklinde görünmüşler kadına, karanlık yüzlü olanlarda ise üç harfliler bulaşmış.
Sonra bir tane üç harfli bulaşmış biri gelip arkadaşıma seni öldürecem falan diyo bende bir yandan korkuyorum ve geri çekiliyorum ama bir yandan da Felak ve nas okuyarak o içinde üç harfli olan kıza okuyup üflüyorum ve ben üfledikçe o kız geriliyor etkileniyor falan sonra uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğunun dişinin çürüdüğünü görmek

arifselim
Bu rüyalar karmaşık ve manası açık olmayan rüyalar olarak tabir etmişlerdir. İçinde cinlerin olduğu bir çok rüya bu şekilde kabul edilir ve tabir edilmez. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tuba88
Rüyamda büyük bir okulda bekçi gibi bir şeyim başka bir kişi daha var aslında o bekçi ama izine çıkacak ben de çıkma diyorum sonra engel oluyorum kabul ediyor biz daha sonra Okulu kontrol için koridorda geziyoruz kolkola koridorun bir kısmında ışık yanıyor ilerisi karanlık o ara sol koluma birisi daha giriyor biraz yürüyoruz sağında bekçi solumda o sonra ben anlıyorum dua okumaya başlıyorum nas duası okuyorum sesim kısılıp geri geliyor bu biraz rahatsız oluyor sonra kolumdan çıkıyor ben nas duasını tane tane okumaya başlayınca beni bırakıp bekçinin boğazına yapışıyor okuyarak uyandım O ara sabah ezanı başladı lütfen cvp yazın


arifselim
Diğer yorumlarda da olduğu gibi bu tür rüyaların yorumu olmaz. İnsanı çok etkileyebilir ve korkutabilir ancak kabus rüyalar olup bir anlamları olmaz. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda kalacak bir yerim olmuyor.Ben kapı kapı dolaşıp kalacak bir yer arıyorum.kimse beni almıyor.sonra bir eve giriyorum.o evde cinlerle yaşayan bir kadın vardır.beni eve almak için cinlere soruyor.ben eve giriyorum.kadın kapıdan geçerken cinleri okşuyor.ben de okşuyorum.ve ben sürekli Bismillah diyorum.sonunda evden çıkıyorum.bir karışım hazırlıyorum.bu karışımı eve döküyorum ve Ayetel Kürsi,Felak ve Nas sürelerini okuyup evi yakıyorum.
rüyamı açıklar mısınız?


arifselim
Bu rüya insanın günahkar kimselerin arasına karıştığına işaret eder. Genellikle cinler görüldüğünde ya tabiri olmaz yada günah ve günahkar kimselere tabir edilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
ben rüyamda yanımda bir kız gördüm birkaç şey konuşunca şüphelenip besmele çekmemle çığlık atmaya başladı. Felak ve nas okudum. Çığlık atarken bana bu sefer kaçamazsın dedi sanki daha önce karşılaşmışız gibi. Bana saldırmaya çalışınca bir kafasından tutup sobaya vurmamla beraber alnı saçları falan yanıp alnından kan aktı sonrada uyandım. Bunun ne demek olduğunu merak ediyorum lütfen açıklayın birazda korktum açıkçası..


arifselim
Cinlerin görüldüğü bu ve benzeri rüyaların yorumu olmaz. Zaten bunları başkalarına anlatma yanlıştır. Bu rüyalar hiç anlatılmamalıdır. Korkutan ve ürküten şeyler anlatılmamalı ve önem vermeden Allah’a havale edilmelidir.

Okudunuz mu?  Rüyada Çarşaf görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüyaların anlatılmaması gerektiğini her fırsatta hatırlatıyoruz. Bunlar düşünmek ve yazmak bile sadece bir zaman kaybından ibarettir. Hiç önemsemeyin düşünmeyin ve hiç anlatmayın. Anlamı olmayan kabus rüyalardandır.


arifselim
Sorulardaki yazı hataları sizlere doğru cevap vermeyi zorlaştırıyor. Tam olarak herşey anlaşılmıyor. Lütfen eğer bir cevap istiyorsanız sorularınızı doğru bir şekilde yazınız.


arifselim
Rüyada insanı korkutan, ürküten ve endişelere sevkeden bu tarz rüyaların zaman zaman görülmesi normaldir. Bunların bir yorumu olmadığı gibi üzerinde hiç durmamak ve önemsememekte gerekir. Allah’tan hayırlısını dileyin.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Ablamla arabasındayız, o sürüyor ben de tam arkasındayım. Ona kızgınım mutsuz bir şekilde oturuyorum. Virajı dönerken sağ tarafımda aniden bir ağırlık hissediyorum. Ablam birden yanımda beliriyor ve bakıyorum ki gerçek ablam arabayı sürmeye devam ederken yanımdaki onun kılığına girmiş bir cin. “Abla arabanda cin var” diyip üstüne Nas ve Felak okumaya başlıyorum. Ablam “evet biliyorum” diyor. Birkaç defa okudum, soğukkanlıydım, ben okuduktan sonra küçülerek yok oldu gitti. “Üstüme çullanınca fark ettim” dedim, ikimiz de soğukkanlıydık.


arifselim
Aleykum selam. Böyle rüyalar kabus rüyalardır. Aslında hiç anlatmamak gerekir. Çünkü ne anlamı nede yorumu yoktur. Önem vermeyin, anlatmayın ve sadece Allah’a havale edin bu yeterlidir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir bayan görüyordum bizim eve gelmişti ve bana uç harfliler geliyor diyordu bende o esnada bismiillahi rahmani rahim demekle o uç harflilrr evime geliyordu bende onları çıkarmak için ihlas felek nas okuyordum daha sonra kürsi kürsi diye tekrarlıyordum daha sonra telefondan ayetül kürsi açıyordum. Ama. Normal ayetül kürsi değildi sanki farklı bişeydi sonra uyandım işte


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin başkasına iyilik ve yardımda bulunacağına ve birisinin sıkıntısını gidereceğine işaret eder. Bundan başka da özel bir manası yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemeniz en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kimse için hayırlı olup Allah’ın izniyle ona zarar vermek isteyen veya günahlara sürüklemek isteyen kimselerden kurtulacağına ve kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ilerleyeceğine ve harama bulaşmadan yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda üç harfli içime giriyordu kafam dönüyordu kendimi sıkıyordum bağırıyordum sesim cikmiyodu annem geliyordu rüyamda yanima ben yardım istiyordum annem birşeyler söylüyordu ters ters bakıyordu bende nas süresini okuyodum üst üste


arifselim
Bu rüya iki şekilde yorumlanır. Birincisi günahlara bulaşmaya ve sakınılması gerektiğine alamet eder. Ayrıca bu rüya için anlamı ve yorumu olmayan rüyalardandır da denilmiştir. Sen Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cinsel şeyler görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda hep cin görüyorum ve sürekli bağira bagra duâ okuyorum dün gece gözleri kırmızı gördüm ellerini kollarini bağlamaya çalışıyorum ve o küçüldü suratı da domuza döndü en son atese atıyorum heralde ama hep dua okuyorum ve dua okurken küçülüyor


arifselim
Eğer bu tür rüyalar sık sık görülüyorsa uyumadan önce abdest alarak yatağa gir ve 7 defa ayetel kürsiyi okuyarak uyu. Bak göreceksin Allah’ın izniyle rahat edeceksin ve bir daha bu tür şeyleri görmeyeceksin. Çünkü bunlar şeytani rüyalardır ve ayetel kürsi okunan yerde bunlar görülmez.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemin karnı ağrıyordu. Yatak odasındaydı. Sonra annemin yanına gittim. Karnına masaj yapıyordum. Birden annemin gözleri kapandı. Sonra çıtırt diye bir ses çıktı. Ben anne anne diye seslendim. Sonra birden annemin gözleri açıldı. Ben şüphelendim. Sonra salondaydım. Babam geldi. Ben yatak odasına tekrar gittim. Sonra felak ve nas süresini okudum. Annem bunu okuyunca sinirlendi. Sonra annemin okumasını istedim. Ama çok fena kızdı bana.
Hatırladıklarım bu kadar lütfen yardımcı olur musunuz.


arifselim
Bunun bir yorumu ve anlamı yoktur. Çünkü bu rüya kabus ve şeytani bir rüyadır. Böyle rüyaları hiç kimseye anlatmamalısın ve hiç önem bile vermemelisin. Doğru olanı bu şekilde hareket etmektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir odadayım. Herkes simsiyah giyinmiş noluyo falan diyorum bana sus şu an büyü yapılıyor diyor. Sonra kadının biri gözlerimin içine bakarak bilmediğim bir dilde bişiler okumaya başlıyor sonra ben de mahreşli bir şekilde felan Nasr surelerini okumaya başlıyorum gözünün içine bakarak. Bana sus diyor sürekli okumaya devam ediyor bende devam ediyorum sonra hep sus diyor. O sırada bir anda yanımda bembeyaz giyinmiş şekilde ananemi görüyorum yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
Böyle bir rüyanın çok özel bir yorumu olmaz. Aslında cinlerin görüldüğü rüyaların çoğunun yorumu olmaz. Bu gördüğün rüyanın bir görüşe göre olan yorumu ise, günahlar ve günahkar kimselerin varlığı anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evinde 2 kızla beraber kaldığımız kadın cine dönüştü ve namaz kılarken bize kötü emirler verdi ama ben ve yanımdaki bir kız buna inanmayıp gittik.İnanaıp kalan kızı öldürdü .Yer bizim köydü .Köyde her taraf kan içindeydi .Eve gitmedim ve otlar arasında beni görmesinler diye sallanmaya çalıştım .O kızı öldüren cin şekil değiştirmişti , birkaç arkadaşıyla birlikte beni buldu , düşüncelerimi okudu .Nas’ı okudum ve duayı çevirdi ve artık bu duanın ona Zarar vermediğini söyledi.Cinlerden biri daha iyiydi beni yakarak öldürmek yerine boynumu kırıp öldürmenin daha mantıklı olacağını söyledi .Boynumu kırmış gibi yaptı ama o kötü cin yaşadığımı farketti.Bu sırada köyde katliam yaptıklarından bahsediyorlardı Sonra cin o kalsın ben onu yakarak öldürücem dedi ben de o beni öldürmesin diye kendimi taşın üstünden attım.Koşmaya başladım . Sonra uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Cin görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Böyle bir rüyayı anlatmamak gerekir. İnsanı böyle korkutup ürküten ve rahatsız eden rüyaları asla başkalarına anlatılması doğru değildir. Bu gördüğün kabus ve şeytani bir rüyadır. Allah’a sığın ve Allah’tan hayırlısını dile bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye

Selamun aleyküm. Rüyamda erkek kardeşimin içinde cin kaçtığını hissediyorum yerde yarı uyanık baygın yatıyor bende ona bağırarak defalarca felak nas surelerini okuyorum. Sonrasını pek hatırlamıyorum. Ne demek isteniyor yardımcı olursanız çok sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Rüyada cinlere karşı kuranı kerim okumak veya felak ile nas surelerini okumak hayırlıdır ve şerlerden Allah’a sığınmaya delalet eder. Ancak bu rüyaların çoğunluğunun mana ve yorumu olmaz. Cinlerin görüldüğü rüyaları kimseye anlatmamak ve Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda karanlık bir odada kızımı siyah bir şeyin rahatsız ettiğini görüyorum, bakıp nas, Felak suresi arada da tebbet suresi okuyorum o siyah nesne bana geliyor, kollarımı sabitliyor ben hala okumaya devam ediyorum, o esnada uyandım , huzursuz bir şekilde


arifselim
Hem kendini hemde kızını zararlı kimselerden veya günah ve tehlikelerden koruyacağına alamet olarak kabul edilir. Sabırlı, iradeli ve hırslı olmak olarak da kabul edilir. Yinede hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda arkadaşlarımla bir marketteydim arkasim geldi sarıldı bana ondan sonra gitti bende alışverişi mi yapıyordum başka bir arkadaşım da markete girip gelip bana sarıldı ve oda gitti ondan sonra ben tam karşıya bakıyordum birden sanki birisinin içine üç harfli girecek gibi hissettim korktum Bismillah dedim daha ondan sonra başımda bir sancı patladı bütün bedenim sanki titriyordu ben o sırada nas ve Felak sürelerini okuyordum çığlık duyuyordum sanki ruhum bedenimden çekildi gerçek gibiydi çünkü sanki herşey o çığlık o gürültü benim ystagimin yanında gerçekleşiyor baş ağrısı ni gerçekten hissediyordum şimdiden teşekkür ederim 🙂


arifselim
Bu tür karmaşık, ürkütücü veya tedirgin edici rüyaların yorumu olmaz. Seni çok etkilese de bu tür rüyaları hiç anlatmamalı ve hatta önem vermemelisin. Cinlerin görüldüğü çoğu rüyalar şeytani rüyalardan kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Uyurken normalde hep sırt üstü uzanır uyurum veya sağa doğru bu sefer solumdan uyandım. Rüyamda da simsiyah bir cisim bir elimi tutmuştu bende felak suresini okuyordum sesli okumaya çalışmıştım olmadı kendisine tükürmeye çalıştım. Ağzımdan salyalar akti. En son bıraktı bende kalktım lavaboya gitmiştim. Uyandığımda da yastığın üstü salya olmuştu rüyadaki gibi. Yanıtlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada cehenneme gideceğinin söylenmesi

arifselim
Böyle rüyaların etkisinde kalmak çok normaldir. Ancak endişe edecek veya korkacak bir şey yoktur. Bu tabir edilmeyen kabus ve şeytani bir rüyadır. Eğer uyumadan önce yedi defa ayetel kürsi okuyup uyursan Allah’ın izniyle rahat edersin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda uykudan uyanıyorum evde kimse yok. Yan odadan uzun boylu mor esarpli kadın gibi durmayan( cüsse olarak) bir kadın hızla geçiyor. Korkuyorum sonra cesaretimi toplayıp giriyorum odaya kıyafetler orada ama içinde kimse yok. Fatiha, felak, nas, ayetel kürsi okuyorum. Korktugum için hafif peltek okuyorum. Sonra tekrar yatağa geciyorum. Bu kez ayni siluet, ayni kıyafetlerle lavaboya geçiyor ben de peşinden gidiyorum. Sonra kapıyı tanıdığım bir kadın açıyor. Ayni kıyafetlerle. Dua ederek uyandım. Yorumlarsaniz sevinirim. Kolay gelsin.


arifselim
Böyle rüyaları tabir etmiyoruz. Bizim anladığımız kadarıyla cinlerin görüldüğü, korku, endişe ve insanın ürktüğü bu tür rüyaların yorumu yoktur. Uyumadan önce 7 defa ayetel kürsiyi okumak Allah’ın izniyle bu tür kabusların görülmesine engel olur.


Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda dere kenarında 2 erkek çocuğu 2 kadın görüyorum ortalarinda bebek var ayin yapıyorlar sonra beni fark ediyorlar va bana döndüklerinde gözleri bembeyaz ve üzerime doğru geliyorlar bunun üzerine Felak nas okumaya başlıyorum ve gidiyorlar bu rüyayı aynı şekilde 3 defa gördüm


arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibinin Allah’ın izniyle kötülüklerden ve kötü niyetli olan kimselerden korunmasına işaret olarak yorumlanır. Bir ihtimal bu rüyalar bilinçaltına yerleşen korku ve düşüncelerden dolayı görülmesi de mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Ben 20 yaşında bir kızım yaklaşık 3 yıldır rüyamda sürekli nas felak ayetel kürsi okuyorum ve rüya içinde de ard arda takatim kalmayana kadar okuyorum genellikle rüya içinde cin gördüğümü düşünüp ya da hissedip korktuğumda oluyor. Anlamlı mıdır ?
Allah razı olsun şimdiden


arifselim
Aleykum selam. Rüyada bu ayet ve sureleri okumak iyi ve hayırlıdır. Ancak sürekli sık sık görüyorsan bu belkide bilinçaltından kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca her rüya tek tek anlatılırsa ancak öyle yorumlanabilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evdeyim babam mutfakta annem lavaboya giriyor kardeşimde banyoya giriyor kendi evimizdeyiz ama baya büyük bir ev koşuyorum banyoya kardeşim kıyafetleriyle küvete girmiş bağırıyorum cevap vermiyor küçük kardeşime koşuyorum uyuyor sarılıyorum bildiğim bütün duaları okumaya başlıyorum o sırada bişeyler arabalara binip hızlıca gidiyor bende fotoğraf çekiyorum sonra akrabalarımın olduğu kalabalık bir yerde oluyoruz kurtulmuşuz kuzenim fotoğraflara bakmadan sil diyor o an merak edip bakıyorum pembe şallı iki kadın var arkamda ama gözleri tamamen siyahtı

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmek

arifselim
Gördüğün rüya net ve berrak bir rüya değildir. Rüya sahibini bu tür rüyalar çok etkilese de yinede bizim bildiğimiz kadarıyla bunlar kabus rüyalardır ve yorumları yoktur. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski evimde yatıyordum önce eşimi gördüm üstüme çökmüştü sesim çıkmıyordu hareket edemiyodum sonra annem geldi o da üstüme çöktü sol kulağıma bir şeyler söylüyordu anlamadığım bir dilde bende duymamak için euzu besmele çekip nas suresini okudum sonra uyandığımda sol tarafım komple uyuşmuştu


arifselim
Bu tür rüyaların en makbul olan açıklamaları kabus olduklarıdır. Bir diğer yorumu ise insanın psikolojik açıdan yorulduğuna ve çevresinden fazla etkilendiğine tabir edilir. En doğrusu ise Allah’a havale ederek hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kuzenlerimle korku filmi izliyorum. Filmden sonra gelip cinler tarafından rahatsız edilecekmişiz gün boyunca. Önce erkek kılığında bir cin geliyor kapının dışında. Ordan garip sesler çıkarıyo bizi korkutuyo ben kapının arkasına saklanıyorum bir süre sonra çıkıyorum. Çıktığımda herkes cin gelmeden önce ne yapıyorsa onu yapıyo. Erkek olan kuzenimin yanına gidip annemin teyzesinin nerde olduğunu soruyorum. Kendini görebileceği en yaşlı haliyle gördü korktu hastaneye götürdüler diyo. Hemen eşyalarımı toplamaya başlıyorum. Normalde kapalıyım ama kuzenime saçlarımı topla diyorum. Yine gelecekler evde olmamalıyız diyorum. Herkes içerde otururken yine kapı çalıyo bu sefer çok uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım kılığında ama ağzı bir garip geliyo. Kapıyı açıp yakasından tuttuğum gibi annemlerin yanına götürüyorum. Annem korkup düşüyo sonra tekrar kalkıyo. Ben o sırada nas okumaya başlıyorum. Gücünü kaybediyo felak okuyunca gülüyo. Sürekli nas okuyorum ağzından sarı bir sıvı çıkıyor. O sırada uyandım.


arifselim
Gördüğün rüyanın kabus olduğu çok açıktır. Aslında bu tür rüyaları hiç kimseye anlatmamak ve hiç önemsememek gerekir. Genellikle bir şeyden etkilenmekten dolayı da görmek mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam da ablamla beraber mutfakta bulaşık yıkıyoruz. Önümde çöp poşeti var. Çöp poşeti hafif deviniyor. Bende benim elim değmiştir diyerek devam ediyorum. Sonra çöp poşeti alınıp lavabonun önüne atılıyor. Ben bağırarak oturma odasına yani annem gilin yanına kaçmaya çalışırken arka cebimden telefonumu alıyor. Ben direk nas ve Felak okumaya başlıyorum. Tuvaletin kapısı açıp kapanıyor. Annem kalkıyor ve tuvaletin kapısını açıyor. Çık yavrum konuşalım diyor. İnsan bedenine bürün seninle öyle konuşalım diyor. Sonra kadın oluyor ve içeri geçiyor. İçeride kuruyemiş yemeye başlıyoruz. Annem adını soruyor derken uyanıyorum. Biraz garip ama merak ettim yorumlarsanız mutlu edersiniz

Okudunuz mu?  Rüyada cebrail ve azrail a.s görmek

arifselim
Tamamen kabus, şeytani ve hiç bir yorumu anlamı olmayan rüyalardandır. Rüyayı gören kişi buna önem vermemeli, anlatmamalı ve hiç bir zararı olmayan bir rüya olduğunu bilmelidir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

 


Kayıtsız Üye
Rüyamda evin içinde dolaşıp duruyorum herkes bir şeyle meşgul içime cin girmiş çıkması için dolaşıyorum erkek kardeşim bana gülerek şakalasarak bir liste veriyor listede hangi durumlar da cin girdiği yazıyor madde madde ben pek bakmıyorum Tebbet’i, Nas’i, ve Felak surelerini okumaya çalışıyorum ama bir türlü sonlarını hatırlamıyorum hepsini okumaya birini tamamlamak istiyorum yapamıyorum acaba ne anlama çıkıyor.


Tohat
Gerçek hayatta sizin endişelerle dolu bir yaşantı içinde olduğunuzu ve bunun sizi huzursuz ettiğinin göstergesidir. Bu negatif düşünce ve kuruntulardan kurtulmanız gerektiği kendinizi rahatlatacak düşüncelere odaklamanız gerektiğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tanımadığım bilmediğim bir yerde bir apartmandayım dairenin kapısı kapali birileri apartman boşluğuna atılıyor daha sonra ben ve tanımadığım bir kadın veya kız ile birlikte kapının önünde beklerken kadın bana sen git diyor ben gitmiyorum birden üretiyorum ve çatı katı gibi bır yere bakarken bir şey beni boğazımdan tutup havaya kaldırıyor ne olduğunu görmüyorum daha sonra zorda olsa ezan okumaya başlıyorum âmâ o yanimdaki kadına bır şey olmuyor daha sonra ben ezan okumaya devam ediyorum ve kurtuluyorum besmele çekip üç kulfu bır elham okuyorum


arifselim
Öncelikle bu kabus bir rüyadır ve bu tür rüyaları anlatmamak en doğru olanıdır. Diğer bir görüşe göre ise, sana zarar verecek kötü niyetli kimselerin kötülüğünün farkına vararak kendini korumaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda köy evi gibi bir yerdeyim yanımda da hiç tanımadığım bir kız arkadaşım varmış ama daha önce hiç tanımadığım biri o kızla o eve gidiyoruz köy gibi bir yerde merdiven çıkıyor eve tam gireceğiz bir ince çirkin bir ses ve hızlı bir şekilde bize doğru geliyor sonra korkuyorum değişik biri ve küçük bir erkek çocuğu simasında üstüme doğru geliyor ve diyor ki bana imanını alicam senden deyip kalbime elini tutmaya çalışıyor ve imanını alicam senden diyor kavga ediyorum izin vermem diyorum ve boğuşuyoruz sonra ona karşı nas felak ihlas fatiha aklıma ne gelirse okuyorum ona karşı gidiyor ve sonra yine geliyor bir süre sonra yine aynı kalbime elini uzatıyor ve imanını alicam diyor bende izin vermem diyorum yine nas felak okuyorum çok korkuyorum ama

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek

Tohat
Etrafında sana zarar verebilecek birilerinin var olduğuna bu kimse hilekar, sahtekar, iki yüzlü gibi sıfatlara sahip bir kimse olabilir. Bu kimsenin hakkından gelmeyi başaracak kendinden uzak tutabileceksin. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Megatr670
Selamün Aleyküm

Cinlerle ilgilenmeye başlamıştık.Ama onları rahatsız edecek bir davranış yaptığımızı düşünmüyorum.Sıradan bir gece saat 3-4 gibi gözlerimi istem dışı esnemeden sağa sola dönmeden açtım.Duvar kenarına dönüktüm. Sanki mavi kazaklı bişey içimden bir ses dedi ki gözlerini kapat besmele çek.Önceden öğütlenmiş gibi besmele çektim gözlerimi açtığımda yoktu.Fazla önemsemedim uyku halinde oldum için.Ama arkamı döndüğümde bir küçük kız gibi bişey yatıyodu.Kafasına elledim yüzü görünmüyodu ama yüzünü görmeye mecalimde yoktu.Gözlerimi kapattım istem dışı nas süresi okuyodum. Bitince oto uykuya daldım.2 hafta gibi bir süre oldu o günden beri bişey olmadı ama yinede merak ediyorum.Çin mi? Musallat olmuş mudur? Ne yapmam gerek? (çünkü baya dokundum yani) Başınıza gelen benzer olayları paylaşabilirsiniz.Yanlış yere açtıysam konuyu özür dilerim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Aklına çok takıp düşündüğün bir meseleden dolayı uyku arası olması ihtimal gibi görmüş olabilirsin. Bu tür durumların yaşanması olağan değildir. Cinler görünmeyen varlıklardır. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Kaynımın içine girmiş bir cin yemek yiyor bende içeri giriyorum benimle beraber 3 kişi daha geliyor hepimiz siyah giymişiz yemek yiyen beni gördü tanıdı bende anladım o cin ben yaklaştım o kendini yere attı ben gittim yanına iki bileğini tuttum nas ve Felak okudum oda bana dedi ki ne kadar güzel sesin var ne kadar güzel kuran okuyorsun dedi hayranlıkla bana baktı ama ben okudukça o kıvrandı öyle kalktım


Tohat
Hayırlı günler. İçine cin gördüğün kişinin bazı sıkıntılar içinde olabileceğine, senin de çevrendeki tekin olmayan bazı kimselere ve bunlara karşı tedbirli davranarak zarar görmemek için dikkatli davranman gerektiğine, bu sayede her türlü kötülükten, zarar verecek insanlardan emin olarak yaşayacağına, ferahlık içinde olacağına, kem gözlerden uzak olacağına işaret eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada cin görüp felak nas okumak, rüyada cin görmek nas felak okumak, rüyada üç harfli görmek ve nas felak okumak

Bu kategoride yer alan Rüyada cinlerin musallat olduğunu görmek tabiri nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cin görüp felak nas okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.