Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada araba kullanmak

Rüyada araba kullanmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. Ruyamda araba kullandgmi grdum çok guzl suruyrdum. Halam kullanmak istedi arabayi verdm ona halamn oglu yolda yuruyrdu ve cocuga arabalar carpmak uzerydi halam indi ve cocugunu kucgna aldi sakin bir yere gtrdu arabayida bana verdi bir anlk alinca arabayi bir otobuse carptm ama arabada bir hasar olusmadi hemen kullanmaya devam ettm yine onume bir engel cikti ama zarar gormedn yoluma guzlce devam ettm hocam. Sonra rüya içinde rüya gordm. Eski sevgilm babam annem bizim evn onnde oturuyrdk eski sevglmn ne blmyrm ama bzmle bir ilisksi oluyrdu. Elimden tuttu benm benicok uzmustu ve barsmak istedgni bunlr icn ozr diledgni syledi. Yaptklri icn pisman oldgnu falan ama ben onu untmstm ilk defa ryamda grdm sonrasnda onnla cinsel iliskiye grdgmi ayni yatakta sarldgmzi gördüm çok mutlu oldgmu grdm. Bizm evde kalyrdu. Snra eski sevglm anneme kucucuk bir top verdi dunya seklinde ama ulkeler falan vardi o topu anneme verdi bu topta bir şey sakli ama sen bulacaksn ve o kotu seyi ordan cikaracksn dedi. Annem ugrasti ama yapamadi. Ben aldm ve kirmzi bir isikli igne cikardm toptan o igneyi attm yok ettm bize zarar vereck diye.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayna Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada araba kullanmak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sizin için yaşanılan veya yaşanılacak bazı sıkıntılardan sonra Allah’ın izniyle ferah bulmaya ve huzura erişmeye işaret eder. Ayrıca mutluluk, müjde ve sevinçli haberler almaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: Rüyada araba kullanmak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm değerli dostlar,

Okudunuz mu?  Rüyada Ayak Görmek (imam nablusi)

Rüyamda çarşıdan eve giden yolda birde ufak doblo arabam varmış ön kapıyı açıp bindiğim vakit yan kapıdan aynı anda babamda biniyor.
Arabada çakmaklık altında 3 tane panel 3 tane renk var.
Bunlar kırmızı sarı ve yeşil Allah Allah garip bir şey diliyorum.
Sönüyor sonra eve Doğru sürmeye başlıyorum.
Yolu yokuş fakat araba ile giderken yolu kısmen kapatan kütükleri geçiyoruz.
Yukarı doğru çıkarken yolun kısmen kapatan kücük kızına geçtik düzlüğe gelmeden yola dökülmüş çakıllar var bir kaç kamyon oradan geçemeyiz diye duruyorum.
El frenini çekiyorum.
Fakat o çakılın üzerinde de yol vardı…

Okudunuz mu?  Rüyada Arslan Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada araba kullanmak

arifselim
Aleykum selam. Araba sürmenin genel manası, kişinin yaşadığı olaylar ve hayatta karşılaştığı durumlara işarettir. Bu önünüzde çıkabilecek şeylere işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


tutkumobilya
evlenmeyi düşündüğüm kız rüyasını bana anlattı.bana ait otomobilin içinde arka koltukta sağında ben solunda ufak kardeşi ortada kendisi oturuyor.kardeşiyle ben uykuluyuz.kardeşini uykulu gördüğünde bir elini onun omuzuna koyuyor.diğer elinide benim omuzuma koyuyor başımızı yaslamamızı onun omuzuna yaslıyoruz.tabi beni omuzuna yasladığında nefes alış verişinde elimi hissediyor karnında.araba benim ama kendi kendine gidiyor.direksiyonda şöför yok belli bir müddet gittikten sonra karşısına 3 ayrı yol çıkıyor.o yollara geldiğinde beni kaldırıyor.bana kalk sen ziyaretin yolunu biliyorsun.direksiyona geç bizi ziyarete götür diyor.bende kalkıp arabadan inip direksiyona geçiyor yola devam ediyorum.sonra uyanıyor.bana bu rüyanın tabiri nedir söyleye bilirmisiniz.saygılar

Okudunuz mu?  Rüyada aslan yavrusu görmek ne anlama gelir

arifselim
Rüyan güzel ve hayırlıdır. Birlikte bir dönem geçirmek anlamındadır. Bu bir ömürde olabilir bir belli dönemde olabilir. İnsanın hayat akışını simgeler ve hayat içerisinde yaşanacak şeylere bir küçük işaret olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben bayanım nişanliyim rüyamda araba sürüyorum normal hayatta bilmem sürmeyi rüyamda acemice sürüyorum zaten sonra ailemle bir eve geliyoruz içerde nişanlım kaynanam var birde kedimiz onların kedileri de var nişanlım bana çok ilgili sevgi dolu davranıyor çok ama çok hoşuma gidiyor sonra tekrar evden ayrılıp araba sürüyorum ailem böyle erkeklerin olduğu bir tarafa yanaşıyor ben gitmiyorum nişanlım kiskanip uzaktan beni telle arıyor ben de zaten yanlarına gitmiyorum ki diyorum az ilerde ve ben onu yanıma çağırıyorum nişanlım az ilerde teli kapatıp yanıma geliyor sonra biriyle tartışıyorlar böyle şelale gibi yere atıyor adam onu ölmüyor tabi ama suda sürüklenip duruyor

Okudunuz mu?  Askerlik için istihare

arifselim
Aleykum selam. Rüyan hayırlıdır. Araba kullanman senin hayat akışını işaret eder. Ne kadar iyi sürersen bu senin olaylara yaklaşımını ve iradenin gücünü simgeler. Diğer ayrıntılar ise sevinmeye ve mutlu bir döneme girmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arifselim hocam ALLAH sizden razı olsun hep ruyalarimizi yorumluyorsunuz bikere olsun rüya sormadan size teşekkür etmek istedim hayatınız hep güzelliklerle iyiliklerle gecsin rabbim her daim razı olacağınız kullarından eylesin iki cihanda da cenneti yaşayın dilerim peygamberimiz s.a.v komşu eylesin

Okudunuz mu?  Rüyada Asma kabağı Görmek (imam nablusi)

arifselim
Allah senden de razı olsun. Rüya yorumlamak büyük bir sorumluluktur. Aslında bir açıdan güzel olsa da bir açıdan sürekli hata işlemekten dolayı korkuyorum. Bu dualarınızı eksik etmeyin. Allah’a emanet olun.


Kayıtsız Üye
Arifselim hocam kusursuz bir tek ALLAHdir ve evet rüya yorumlamak çok sorumluluk gerektirir ama insanoğlu hatasiz olmaz rabbim iyi niyetinizi görüyor ve biliyor şüphesiz siz insanlara elinizden geldiginizce temiz niyetinizle yardımcı oluyorsunuz rabbim hataniz olsa bile affetsin hakkım varsa helal olsun dualarım sizinle ALLAH sizden razı olsun tekrardan


arifselim
Amin kardeşim. Sizlere de salihlerin duaları olsun. Allah cümlemizin yardımcısı olsun ve hata ve günahlarımızı affeylesin.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının evine gitmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam rüyam da annem araba kullanıyordu bir ev gibi bir yerin önünde park ediliydi anneme freni gazı öğretiyordum daha sonra anne sen geç ben süreyim kaza yapcaz sen bilmiyorsun dedim en son ben sürüyordum bir yere gelmiştik orda dayımlar vardı dikkatli olun yavaş olun dedi Dayımlar,Amcamız 2 kez kaza yaptı tekerleklekleri değiştirdik dedi biz de tamam dedik bu rüyanın tabiri nedir?


arifselim
Aleykum selam. Araba kullanmak rüyayı gören kişinin genellikle hayatının akışına işaret eder. Ancak bu rüyandan herhangi özel bir yorum çıkaramıyoruz. Böyle rüyaların hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam 🙂
Annem Rüyasında beni beyaz araba kullanırken görmüş. Ben onları yenibosna civarında bir dugune goruyirmu sum. Sonra dönüşte ise uzaktan akrabalarimizi gormusuz. Ve onlar bana cekemezlik yapıp kıskanç bakışlar atmış. Başka simalar da görmüş ama kim olduğunu bilmiyor. Sizce ne anlama geliyor?

Okudunuz mu?  Rüyada Ayın Üzerine Düştüğünü Görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gerçek hayatta da kişiyi çekemeyen kimselerin varlığı anlamında kabul edilebilir. Araba sürmek insanın hayatının akışını simgeler. Daima rüyalarının hayrını dilemek gerekir ve bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


cakarta
arkadaşlarım çarşıda arabayı park ettikleri yerden çıkarıyorlar. araba vos vos gibi tepesi yuvarlak. park edilen yerde de arabanın geçemeyeceği kadar alçaklıkta yatay duran bir parmaklık var. vos vosu çıkarırken o parmaklık kırılıyor. ben de aracın tepesindeyim izliyorum. rüyadan uyanınca normalde o parmaklık varken arabanın oraya giremeyeceği aklıma geldi ama rüya bu işte. tabir ederseniz teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada ayı görmek

arifselim
Böyle bir rüyayı net tabir edemeyiz. Çünkü berrak değildir ve yorumlarsak da yanlış olabilir. Esasen her rüya zaten tabir edilmez veya tabir edilmesine de gerek yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam ben evli ve bir çocuk annesiyim ama rüyamda eşim ve çocuğum olmadan otomobil suruyordum normalde araç kullanmayı bilmiyorum başta güzel kullanırken sonra karşıma çok ama çok dik bir yokuş çıktı yanımda kim olduğunu hatirlamadigim bir tanidigimla bu yokuşu çıkmaya çalıştık ama olmadı sonra araçtan ikimizde indik ve iterek arabayı yokuştan çıkardıktan sonra tekrar bindik ve devam ettik tam hatırlayamiyorum ama sanırım köy yolu gibiydi köye girdik ve yağmurlu bir hava vardı acaba ne anlama geliyor cevabınız için şimdiden teşekkür ederim hocam hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada Avret Yeri Görmek (imam nablusi)

Tohat
hayırlı günler. Planlar kuracağına, yeni düşünce ve hayallerini gerçekleştirmek için projelerde bulunacağına ve başarılı olacağına, yatırımların ile büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Rüyada araba sürmek, rüyada kiz kadesi ile araba surmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ayı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada araba kullanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.