Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kol saati görmek

Rüyada kol saati görmek

Biri121
Selamin aleykum rüyamda bir masada 3 tane akrep ve yelkovani olmayan saat gördüm manasi nedir


Cevap: Rüyada saat görmek neye işarettir

arifselim
Aleykum selam. Rüyada saat görülmesi kişinin sözüne sadık olması ile sadakat ve dürüstlüğüne işarettir. Saat görüldüğü gibi yorumlanır. Saatin çalışmaması, bozuk olması veya normal olmayan bir durumunun olması karşılaşılacak olumsuzluklara delalettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizin Gördüğü Rüyalar ve Yorumları

Cevap: Rüyada Saat görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba.Iki ay önce rüyamda magazadayim sevdigim cocugun arkadaşi arkamca kosuyor.Dur diyor bir sey soylicem.Bende yorulup duruyorum.Ne var diyorum o da bana o çok pisman onada hediye al diyor.Bende ona hediye almak istiyorum kol saati.Bakiyorum saata bozuk.Duzeltmeye calisiyorum olmuyor.Bende almiyorum.Hic bisiy almiyorum.Sevdigim beni çok incitdi gercekten çok canimi yakti.Yorumlarsanız sevinirim.Simdiden çok teşekkürler

Merhaba ben rüyamda magazadayim sevdigimin arkadaşindan kaciyorum amma o beni yakaliyor.Diyorki o çok pisman onun içinde hediye al.Bende saat almak istiyorum Bi bakiyorum saat bozuk.Duzeltmeye caliwiyorum olmuyor.Bende saati almiyorum.Sevdigim beni sevmiyor gercektende beni incitecek sozler soyledi.Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Kötü rüya görmemek için yatmadan önce okunacak dua

Cevap: Rüyada Saat görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya karşılaşılacak olan zahmetin, sıkıntının ve zorluğun habercisidir. Rüyasında saatin bozuk olduğunu gören kişi bir takım problemler yaşayacak demektir. En doğrusunu Allah bilir.


rüyada kol saati görmek imam nablusi, Rüyada kuran dinlemek, rüyada sol kolda saat gurmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada kulaktan pislk çıkarmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kol saati görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.