Anasayfa
15 Aralık 2022, 3:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cehennem görmek ne anlama geliyor

Rüyada cehennem görmek ne anlama geliyor

vanlı
selamun aleykum yenı katıldım sıteye rüyada cehennemde yakınlarımın azap cektıgını gördüm bende onları ızlıyordum ne anlama gelıyo bu Allah razı olsun


Yorum: Rüyada cehennem görmek ne anlama geliyor

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Cehennem ateşinde yanmak genellikle doğru yoldan ve haktan sapmak, yanlış ve hatalı işlere bulaşmak manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada çanta görmek

Rüyada cehennem görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Rüyamda bir yerdeyim bir ya da iki kişi var yanımda. Bir kapı var büyük ve bu kapı cehennem kapısıymış. Kapıyla aramda baya mesafe var biraz yaklaşıyorum merak edip sıcaklığını hissediyorum normal bir sıcaklık dayanılabilir. Bikaç adım daha gidiyorum dayanılmıycak bir sıcaklık hissediyorum geri dönüyorum artık merakımı giderip. Bunun tabiri nedir hocam? Kapısı kapalıydı içini hiç görmedim sadece sıcaklığını hissettim.

Okudunuz mu?  Rüyada Cin Musallat Olması

Yorum: Rüyada cehennem görmek ne anlama geliyor

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı ancak bir uyarı ve ahireti hatırlatma gibi kabul edebiliriz. İnsana cenneti, cehennemi ve hesap günü hatırlatır ve bu açıdan bundan bir ders alınabilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Çakıl görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben rüyamda büyük bir cennet kapisi ve büyük bir cehhenem kapisi gördüm cenneten içeri girdim ama cehennem kapisi sadece açildi orada neler oldugunuda gördüm ama cehhenem kapisindan içeri girmedim yanimda bir kaç insanda vardi bu ne anlama geliyor hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Çiçek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyan hayırlıdır ve anlamı çok açıktır. Sana cennet ve cehennemi hatırlatır ve ona göre hazırlıkta bulunmak gerektiğine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’a havale ederek hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada çıplak namaz kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cehennem görmek ne anlama geliyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.