Anasayfa
14 Ekim 2021, 5:14
sizden09
Abone

Mumsema.org forumu güvenilir mi?

Mumsema.org forumu güvenilir mi?

Mü’min
Site İle İlgili

Arkadaşlar internette dolaşırken "Mumsema.org forumu güvenilir mi?" diye bir konu buldum sitede. Yazılan cevapta bir kısımda;
"Yönetim dışı verilen cevapları elimizden geldiği kadar kontrol ediyoruz ama kontrol edemediğimiz cevaplardan sorumlu değiliz." gibi bir cevap vardı. Sorum şu; Mumsema.org sitesinde sorulara bir tek yöneticiler mi cevap verebiliyor? Mesela birisi bir konu açmış ben cevabını biliyorum. Cevap vermeli miyim?

Okudunuz mu?  Vesvese mi değil mi anlamadım çok merak ediyorum ve korkuyorum

Allah herkesden razı olsun


Cevap: Mumsema.org forumu güvenilir mi?

Şem’a
Sitedeki cevapların çoğu yönetimindir. Biz cevaplamasak bile kontrol ediyorum tabi imkan nispetinde


Cevap: Mumsema.org forumu güvenilir mi?

Mü’min
Peki birisi konu açmışsa bende cevabını biliyorsam yanıt olarak yazmalımıyım?

Bu kategoride yer alan Muhabbet kuşunun pisliğinde sakınca var mı namaza engel olur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mumsema.org forumu güvenilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.