Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:27
missa1
Abone

Durduk yere sesler duymak

Durduk yere sesler duymak

Kayıtsız Üye
Hicam merhaba ben 19 yasndaym. Bir suredir geceleri gozlerimi kapadgmda kulagima firtina varms gibi çok gurultulu sesler gelyr gozumu aciyrm ortalik sakin havadada bir şey yok. Tekrar kapatyrm bu seferde sanki çok siddetli yagmur yagyrms gbi ses gelyr gozumu bir aciyrm hicbirsey yok. Bunlr neden oluyr bir turlu anlam veremedm hocam:/

Okudunuz mu?  Dini nikah olmadan yakınlaşmak caiz midir?

Cevap: Durduk yere sesler duymak

Wakabayashi
Kardeşim bir doctora gözük,kulak cerrahınA git mouayene ol.önemli bir sorun olabilir kulak zarında ya da beyinde.birşey yok dersede bir psikoloğa görün sağlık şakaya gelmez.!!


Cevap: Durduk yere sesler duymak

Kayıtsız Üye
Haklsn kardesm en kisa zamanda gidecegm insAllah :/

Okudunuz mu?  Rüyada gördüğüm kişiyi arıyorum

yarı uyanıkken sesler duymak

Kayıtsız Üye
Yarı uyanık biçimde bir erkek sesini kulama arapça bişeyler dediğini duydum
Bugün uyurken elim kolum bağlı felç bişekilde uyandım göz ne gör dunu hatırlamıyo sanki beyaz bir ışık bişey tavana bakarak uyumuşum neyse bir erkek sesi kulama arapça oldum bişeyleri okuduğunu farketim ve 5 gunsonra önemli bir sınavım var size anlamı ne ?

Bu kategoride yer alan Hadislerin güvenirlilik derecesi nedir? Sahihi Buhari kitabı güvenilir bir hadis kitabı mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Durduk yere sesler duymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.