Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tanıdık birini görmek

Rüyada tanıdık birini görmek

Nakşibendi
Selamün aleyküm,
Rüyamda mahalle camisinde tanıdığım bir hanım abla vr kızı var arka safta duruyorlar.
Anne kızı ile berber.
Anne ayakta kızı dizi üstüne oturuyor.
Annesi La ilahe illAllah Muhammeden Resûlullah diyor..
Kızı ise La ilahe illAllah diyip kalıyor..
Sorduğum zaman bana ben onu seviyorum dedi….

Okudunuz mu?  Rüyada tırnak kesmek

Ertesi günlerde Annesi mevlütten geliyordu.
Kızı yoktu yanınızda…


Cevap: Rüyada tanıdık kimseleri görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada kelime-i tevhit getiren kimse için büyük hayırlara işaret eder. Allah’a iman etmek ve kulluk etmek manasına da işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Rüyada tanıdık birini görmek

162E
İyi akşamlar.Yeni tanıdığım biri var ve onu gördüm.Yine aynı apartmandayiz ama onların evinin dış kısmı ahşapla kaplıydi rüyada. Ve apartman normalden farklı sekildeydi.Dairelerinin penceresi de bir tane küçük havalandırma penceresiydi. Bu aralar aklıma geliyor zaten sıklıkla.Bundan dolayıdır zaten diye düşünüyorum ama belki anlamı da olabilir diye merak da ettim.
İkincisi ise istiharede şu okul benim için hayırlı mi, olur mu diye yatilmisti ve annem rüyada yeşil biberler yemyeşil bir tarla görmüştü.Olur mu diye yatilmasi doğru deil bence ama bu şekilde niyet edilmiş rüyanın yorumunu yapabilir miyiz?

Okudunuz mu?  Rüyada uyuyan kızı görmek

Yorum: Rüyada tanıdık birini görmek

Tohat
Hayırlı günler. İlk rüyanın tabirinde eğer tanışmış olduğun kişi özel hayatınla ilgili bir kimse ise bu yakında mutluluğuna mutluluk katacak birinin hayatına girmesi anlamına gelir.
İstihare rüyanın tabiri ise hayırlıdır. Fakat yeterli değildir. Allah’tan dilenen bir dua olduğundan güzel hislerin hissedilmiş olması hayırlı olduğunu destekler. Yedi defa tekrarlayarak istihareni tamamlamalısın. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Tavşan Görmek

E.a
Merhabalar karışık denebilecek bir rüya gördüm eğer bir manası varsa yorumlarsanız çok memnun kalırım.
Rüyamda staj evrakları için bir yerde dolaşıyordum sonra kendimi bir kafe gibi bir yerin bahçesinde gördüm masalar vs.Merdiven gibi bahçe bahçe yapmışlar kat kat onlarada masa koymuşlar ben neden bilmiyorum elimde evraklar kendimi orada buldum bir an daha sonra ben merdivenin altında(aşağısında) iken kafamı yukarı kaldırınca kuran hocamı gördüm bana bakıp güldü.Bu arada masalarda da insanlar vardı. Ya rüyadayken yada uyanınca bilmiyorum ama hala devam eden his var içimde sanırım orada o gün nişan vardı. Rüyanın bir anlamı var mı bilmiyorum ancak kurana ilk başladığımda hocamı görünce içimde bir his oluşmuştu bu kişi benim akrabam olacak diye bilmiyorum psikolojik bir şey mi Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Bu arada ben ve hocam bayan, bekarım şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek

Tohat
Merhabalar. Böyle bir rüya bekarlar için evliliğin yaşanacağına, çevrenin genişleyerek artacağına, hayırlı insanlarla tanışıp dostluklarını artıracağına, dünya nimetleri olarak içinde herhangi bir şey kakmayacak şekilde yaşayacağın ruska sahip olmaya, istediklerine nail olmaya ve buna bağlı olrak huzuru derinden yaşayan mutlu biri olmaya delalet eder. Allah doğrusunu bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada tüm vücudu görmek ama yüz görememek

rüyada tanidik birini gormek, rüyada tanidik birini çok deyismis gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada tırmanarak duvara çıkmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tanıdık birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.