Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:45
missa7-2
Abone

Ateistle sevgili olmak günah mıdır?

Ateistle sevgili olmak günah mıdır?

Kayıtsız Üye
erkek bir arkadaşım var ve o benden hoşlanıyor ancak ateist olduğunu öğrendim ve bu nedenle onu sevemeyeceğimi söyledim çünkü biliyorum ki islamiyette bizim dinden olmayan biriyle evlenmek günahtır ancak sevgili olmak günah mıdır?


Cevap: Ateistle sevgili olmak günah mıdır?

rana
Kardesim sevgili olmak isterse müslüman olsun haramdir.
Böyle yorumlar okuyunca üzülüyorum. Kiyamet kopacak ahir zamandayiz, genclerimiz sevgili olmak haram oldugunu hala bilmiyor.
Zinadan uzak dur!
Allahi inkar edenlerden uzak dur!
Allah genc kizlarimizi ve ogullarimizi zinaya yakinlastiran her bir kötü insani uzak tutsun. Seni cehenneme yaklastiran insanlardan uzak dur!

Okudunuz mu?  Meyve hakkında Ayet ve hadisler

Cevap: Ateistle sevgili olmak günah mıdır?

Kayıtsız Üye
çok teşekkürler ancak o benim arkadaşım ve ben ona şuan da islamiyeti öğretiyorum ona kuran üzerine videolar gönderiyorum bizim geleneklerimizi öğreniyor. Bence bunları yapmak kötü bir şey değil ama tabiki sevgili olmanın haram olduğunu söylüyor iseniz sevgili olmayı düşünmüyorum kendisi çok istiyorsa müslüman olsun.

Okudunuz mu?  Bayram tebrik kartı hazırlama

ateist biriyle sevgili olmak günah mı, ateist birini sevmek günah mı, sevgili

Bu kategoride yer alan Görgü kurallarını bilmiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ateistle sevgili olmak günah mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.