Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:29
sizden95
Abone

Şüpheli veya haram yemek yediğimizde 40 gün duamız kabul olmazmı ?

Şüpheli veya haram yemek yediğimizde 40 gün duamız kabul olmazmı ?

emrcn10
haram ve süpheli yiyecek yiyenlerin 40 gün duasının kabul olmayacağı yazıyor. namaz konusundada namazın kabul olcağı ancak sevabının olmayacagı yazıyor . peki tevbe etsek bu durum değişirmi yani 40 gün geçmesede namazlardan sevap kazanabilirmiyiz yada dualarımız kabul olurmu

Okudunuz mu?  Evlenmek istiyorum sevdiğimle imam Nikahı Kıydık ama Babam Beni Evlendirmek Istemiyor kimseyle Evlenmem

Cevap: Şüpheli veya haram yemek yediğimizde 40 gün duamız kabul olmazmı ?

arifselim
Selamun aleykum. Bu 40 gün konusu, yenilen ve içilen bir haram maddenin tesirinin vücuttan bu süre boyunca çıkmadığı ve insanın maneviyatını etkilediği manasına gelir. Samimi bir tövbe ile tövbe edenin ibadetine Allah elbette sevap verir ve dilediği dualarını da kabul eder bundan şüphen olmasın.

Okudunuz mu?  Arkadaşımın kafir olduğunu öğrendim.

haram yiyenin duası

Bu kategoride yer alan Allah'u Teâlâ her şeyi çift yaratmıştır. ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şüpheli veya haram yemek yediğimizde 40 gün duamız kabul olmazmı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.