Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:17
Oruc
Yönetici

Erkek arkadaşın öpmesi orucu bozar mı

Erkek arkadaşın öpmesi orucu bozar mı

Kayıtsız Üye
Merhabalar böyle bir soru sorduğum için çok Üzgünüm,ramazan ayı ruhun temizlendigi ay biliyorum,ne kadar haram şeyler yaptigimizi da biliyorum ama bugün bir olay yaşadım,ben orucum erkek arkadaşım değil ve bugün bir anda yanağımı öper gibi kısa bir sekilde dudagimdan öptü hafif tükürük bulaştı ve ben yalamadan sildim ama orucum bozuldu mu acaba 61 gün oruç tutmalı miyim Rabbim affeder mi tövbe etsem

Okudunuz mu?  Mastürbasyon yapıp şehvetsiz gelen meni orucu bozar mı ?

Cevap: Erkek arkadaşın öpmesi orucu bozar mı

arifselim
Merhabalar. Orucun ve ramazan ayının hürmetine ve saygısına yakışmayacak amellerdir bunlar. Orucu bozmaz ama orucun faziletinden sevabından alır. Ramazan ayı olmasa bile helalin olmayan biri ile bu tür münasebetler haramdır.

Bu kategoride yer alan Ağız kokusu için karanfil çiğnemek orucu bozmaz (!) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erkek arkadaşın öpmesi orucu bozar mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.