Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:49
Gusul
Yönetici

Sabah kalktığımda lekeler

Sabah kalktığımda lekeler

Kayıtsız Üye
Arkadaslar hayirli ramazanlar sabah kalktigimda kulodunda ufak beyazliklar oluyor ama ıslaklık yok bunlar nedir?
Zamanini ayirip soruma cevap veren arkadaşara teşekkür edirim bu arada yasim18


Cevap: Sabah kalktığımda lekeler

arifselim
Meni veya mezi olabilir. Normalde meni ile meziyi karıştırmak nerdeyse mümkün değildir. Meni şehvetle çıkar ve çok fazla akara. Yoğundur ve kokusu vardır. Mezi ise çok az akar ince ve şaffaftır. Büyük ihtimalle senden bu gelen şeyler mezidir.

Okudunuz mu?  Gusül abdesti almayı unuttum

Cevap: Sabah kalktığımda lekeler

AcezAbd
Meni geldiğinde yoğun bir şekilde akar ve çamaşırında kokusunu fark edersin.Kuruduğunda ise olduğu bölgeyi kabartır net bir şekilde kendini belli eder.Birde kamış ucunun çıkışında meni ıslaklığı yada kurusu olur ucu açılmaz yapışıktır.

-Kokusu olup olmadığını, kurumuş ise çamaşırda kabarma olup olmadığını,kamış(penisi) çıkışında ıslaklık veya kuruma olup olmadığını kapanmış olup olmadığını kontrol et,ona göre kararını ver.

Bu kategoride yer alan Namaz abdestinde tırnak arasına su gitmesi zorunlu mudur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah kalktığımda lekeler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.