Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:24
sizden96
Abone

İç çamaşırında tortu gibi sarı leke

İç çamaşırında tortu gibi sarı leke

1236
Selamün aleyküm ben 18 yaşındayım kızım oruç tutarken dershaneye gidiyorum aynı zamanda yanımda bir erkek oturuyor otururken dizime değdiğinde veya bir şey alırken elinden elime değince veya bana temasından sonra iç çamaşırında sarı tortu gibi bir şey görüyorum parmağımı dokunduğumda hafif yapışkan gibi ama kuruyunca yapışkan olmuyor ve tortu gibi durmuyor leke gibi duruyor kokusundan filan anlayamadım ve üç gündür oluyor hep şüpheye düşüyorum şehvet duygusu nasıl bir şey bilmediğimden dolayı şehvetli gelip gelmediğini bilmiyorum. Sadece bir kere o bölgemde kasılma hissettim sırtıma dokunduktan bir müddet sonra bayanlarda kolay meni gelmez deniliyor bir de affedersiniz orgazm olması lazımmış ve bu ulu orta olmazmış ama orucuma zarar gelir diye vesvese yapıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Allah c.c ın 99 ismini ezberleyen cennete gidiyor

Cevap: İç çamaşırında tortu gibi sarı leke

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Oruçluyken veya diğer zamanlarda erkeklerle yanyana oturmamaya özen göstermelisin. Bu gelen akıntı mezidir. Mezi orucu bozmaz ve cünüp etmez. Meni ancak orgazm halinde gelir. Ama isteyerek bu tür durumlara izin vermek orucun sevabını da yok eder ve günah olmuş olur.

Okudunuz mu?  Gusül sırasında niyet etmek ve besmele çekmek

iç çamaşırımda sari leke

Bu kategoride yer alan Makatta kıllar nasıl alınır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İç çamaşırında tortu gibi sarı leke Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.