Anasayfa
21 Haziran 2021, 13:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Hacet namazı sonrası görülen rüya

Hacet namazı sonrası görülen rüya

Ayşeee
Selamün aleyküm hacet namazımı kıldım birisini çok seviyorum onun hayırlısıyla olmasını istedim rüyamda onu ve üniversite deki hocasını gördüm iki ayet ezberlemesi gerektiğini söylüyor bana ayeti okuyorum ona yanlış okudun deyip düzeltiyor sonra bana bir kağıt veriyor ayeti el kursi yazıyor ama boşluk doldurma şeklinde okuyor ben takip ediyorum doğru okudun diyorum sonra hocası kurbağa istiyor ortada bir kurbağa var anıme tut bana ver diyorum tutuyordu ve hocasına veriyorduk Allah rızası için yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Birinin Öpmesi

Cevap: Hacet namazı sonrası görülen rüya

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Öncelikle şunu belirtelim, hacet namazı ile rüya görmenin bir ilgisi yoktur. Ancak rüyan çok hayırlıdır ve sevinmeye isteklerinin olacağına alamet eder. Elbette en doğrusunu biz değil ancak Allah bilir.


Hacet namazı sonrası rüya

Melek0011
Selamın aleyküm.hacet namazı kıldım dileğimi diledim ve ardına sevdiğim adamın adını soyadını telefonumda okuduğuma şahit oldum ve okuduğuma rüyamda sevinmiştim.hatta sevdiğim bana dönüyordu rüyamda şükür namazı nasıl kılınır hemen onu araştırıyordum. Acaba nedir manası.
Bir öncesinde de yine hacet namazımı kıldım sınavdan iyi bir puan almayı diledim ve rüyamda istediğim puanı aldığımı hatta mezun olduğum üniversitede sınav gözetmeni olduğumu gördüm acaba nedir yorumlarsanız sevinirim sınavım henüz açıklanmadı şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Kepçe görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Hacet namazı sonrası görülen rüya

arifselim
Aleykum selam kardeşim.

– Hacet namazının anlamı aynen dua etmek gibi bir manası vardır. Ancak özel bir dilek için kılınır. Hacet namazı için rüya görmek diye bir şey sünnette yoktur. Ama rüya görülürse bu bir rüya olarak yorumlanabilir. İlk rüyan sevineceğin gelişmelere işarettir. İkinci rüyan ise Allah’tan hayırlısını dilemelisin inşaAllah dileğinin kabul olması ümit edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada küçük çilek görmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Merhaba hacet namazı kıldıktan sonra rüyamda sevdiğim kişinin babasını görüp seni alacağız dediğini gördüm. daha sonra annesi bize kahve içmeye gelmişti. onun babası olduğunu söyledi biliyordum fakat suretleri başkaydı.


arifselim
Merhaba. Hacet namazı kılmak ile rüya görmek arasında hiç bir alaka yoktur. Tamamen ayrı şeylerdir ve bu tür anlarda görülen rüyaların çoğu bilinçaltıdır. Gördüğün rüyan hayırlıdır ama bu şekilde aynen yorumlanır veya şöyle olur diyemeyiz.

Okudunuz mu?  Hoşlandığın kişiyi rüyada görmek

mystique
selamün aleyküm. hacet namazı kıldıktan sonra 3 rüya üst üste gördüm.birinci rüyada ( mesleğim öğretmenlik bu arada ) öğrencimin velisi sınıfa gelip benimle tartıştı. hatta üstüme yürüdü ve fiziki temasta bulundu . sonra bende karşı koyup üstüne yürüdüm bidaha böyle bişey yaparsan seni mahvederim dedim. adam korkup gitti. hemen ardından zihinsel engeli olan öğrencimin tuvaletin her tarafını pislettiğini öğreniyordum.

Okudunuz mu?  Evleneceğin kişiyi rüyada görmek için elma

ikinci rüyada 2 siyah kobra yılanı gördüm. koyu gri çizgileri vardı.bana kardeşime ve teyzeoğluma saldırıyorlardı. yılanlar çok hızlıydı. bu durum beni çok korkutmuştu. onlardan bisekilde kurtulup kaçtım. ancak teyzeoğlumun elini ısırdılar.

üçüncü rüyada eski sevgilimi ve kızkardeşini gördüm. ancak eski sevgilimi fiziki olarak göremedim ama onunda orda olduğunu biliyordum. beraber kahvaltı ediyorlardı. kızkardeşi telefonla konuşmak için başka bir yere geçti . kızkardeşini arayan sevgilisiymiş. onunla ben orda olduğum için rahat konuşamadı benim gitmemi bekledi.
yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Ekmek görmek

hayırlı günler. hacet namazı kılıp uyuduktan sonra rüya gördüm. rüyada okulda kermes tarzı bişey vardı. bende orada biraz gezindim. gezinirken orada bulunan 2 bayan hocayla çok kısa bir muhabbetim oldu. o bayanlardan birisi eski sevgilime çok benziyordu. o bayan arkamdan benimle ilgili övücü şeyler konuştu duydum. ama neden bilmiyorum benimle herhalde alay ediyor diyerek bozuldum biraz.

Okudunuz mu?  Rüyada Korumak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hacet istek anlamına gelir. Namazı kılınarak Allah’a dualar isteklerde ve dileklerde bulunulur. Rüyaya yatman gerekmez. Yine de rüyanın tabirlerine bakacak olursak ilk rüyanda hoşlanmadığın, aranın bozuk olduğu bir kimse ile barışarak onun yardımını göreceğine işaret eder.
İkinci rüyan etrafının hasetlerine, kötü nazarlarına maruz kaldığına, iş, aile ve başarılarına gölge düşmesine bunlara engel olmak için dualar ederek Allah’a sığınman ve güvencesi altına girmen şeklinde yorulur.
Üçüncü rüyanın tabirinde ise ilişkinize ciddiye gidecek adımlar atacağınıza ve birbirinizin hoşuna gidecek sürprizler yapabileceğinize delalet etmektedir.
Son rüyanın tabiri ise şu şekildedir. Etrafındaki insanların güvenilir veya güvenilir olmadığı konusunda emin olman gerektiğine kendini güvende hissedip sırtını dönebileceğin kişilerden oluştuğuna bilmen gerektiğini göstermektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kızımın kaynanasını görmek

hacet namazından sonra görülen rüya, rüyada dilek namazı kılmak, hacet namazı renkleri

Bu kategoride yer alan Dua okuduktan sonra rüya görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hacet namazı sonrası görülen rüya Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.