Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:45
missa7-2
Abone

Babam beni zorla evlendirmek istiyor

Babam beni zorla evlendirmek istiyor

Kayıtsız Üye
Benim babam beni kuzenimle evlendirmek istiyodu ben hayır diyordum.ancak babam evet demezsem üniversiteye gondermeyeceğini söyledi kabul etmedim ama sustum. Üniversitede kendime uygun bir çocukla sevgili oldum babam bunu oğrendi. Şimdi ben babamın tüm işkencelerine rağmen dayanıyorum kaçmıyorum. Sevgilimin aileside beni kabul ediyor. Babam beni başka biriyle zorla evlendirmeye çalışırsa kaçıcam bunun vebali kime

Okudunuz mu?  Misk kokusu nedir?

Cevap: Babam beni zorla evlendirmek istiyor

arifselim
Bunun vebali hem sana hemde babanadır. Babanın yaptığı yanlıştır ama senin yapmak istediğinde yanlıştır. Sabırlı ol ve güzellikle babanın ikna olması için gayret edin.


babam beni evlendirmek istiyor

Bu kategoride yer alan Guslümden emin olamadığım için namaz kılmıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam beni zorla evlendirmek istiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.