Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:45
missa7-2
Abone

Yemin kefareti borcu kime verilir

Yemin kefareti borcu kime verilir

Kayıtsız Üye
Selamın aleykum yemin kefareti borcum var kime nereye ne kadar verecegimi bilemiyorum . Diyanetin fidre bagisi yapsam gecerli olur mu yada sizin yonlenfireceginiz bir yer var mi hocam saygilarimla


Cevap: Yemin kefareti borcu kime verilir

arifselim
Aleykum selam. Yemin kefareti miktarı (2017 yılı için) 170 tl dir. Bunu kendin fakirlere verebileceğin gibi birini veya bir kuruluşu vekil kılarak da verebilirsin.

Okudunuz mu?  3 defa "boş ol" demekle boşanma gerçekleşir mi?

yemin, yemin kefareti diyanete verilir mi

Bu kategoride yer alan İslamda etek traşı ve koltuk altı temizliği sınırı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yemin kefareti borcu kime verilir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.