Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:24
sizden96
Abone

Ramazan ayında zina yapmak ?

Ramazan ayında zina yapmak ?

yalanhayat
Yanlış anlaşılmasın ben yapmadım dün fabrika daki işçi yanımdaki arkadaşına söylüyordu şaşırdım abi ne yaptın ya Hemde ramazan ayında dedim şaşırdım kaldım bu insan diğer aylara göre daha mı çok günaha girmiştir ?


Cevap: Ramazan ayında zina yapmak ?

AmiralBristol
Ramazan’ın sadece aç kalmak ve susuz bir şekilde iftarı beklemek için olduğunu zannedenler var. Ramazan her türlü pislik ve kötülükten uzaklaşmaktır. Allah affedendir. Umarım bu kişiler Ramazan’ın gerçek anlamını anlar ve dini tam anlamıyla yaşar.

Okudunuz mu?  Şafii mezhebine göre içinde etil alkol bulunan ilaç kullanılabilir mi?

ramazan ayında zina yapmanın günahı, ramazanda zina yapmak

Bu kategoride yer alan Allah yaratması ve Şeytandan kalbe gelen vesvese hakkında soru başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ramazan ayında zina yapmak ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.