Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:41
sizden07
Abone

APK Oyun İndirmek Günah Mıdır?

APK Oyun İndirmek Günah Mıdır?

tunc_ucar
Ben birkaç kez oyunlardaki paralı özellikleri ücretsiz açmak için oyunu hileli indirdim.Günah midir?Aynı zamanda hileli oyun yüklemek günah mıdır?Biliyorum değişik bir soru ama cevap veririseniz güzel olur.İyi forumlar


Cevap: APK Oyun İndirmek Günah Mıdır?

Şem’a
Hilelerin hiç biri caiz değildir. Fakat oynanan oyunlarda yaptığınız hile sadece sizi bağlıyor ve kimseyi etkilemiyorsa günahı olmaz inşAllah.

Okudunuz mu?  Reenkarnasyon nedir? Kısaca

Cevap: APK Oyun İndirmek Günah Mıdır?

loser
Öyle oyunlarda yapılan hileler reklamları kaldırıyor ve uygulama içi satın alımları bedava yapıyor. Yani oyunu yapan kişinin çok az da olsa para kazanmasını engelliyor. Yani emeği boşa gidiyor.


Yorum: APK Oyun İndirmek Günah Mıdır?

Kayıtsız Üye
Apk oyununda hile var bu
"Aldatan bizden değildir" başka bir rivayette
"Bizi aldatan bizden değildir" hükmüne göre
caiz olur mu?

Okudunuz mu?  Hamile iken emzirmek?

ACİLSERVİS
Zaten caiz diyen olmadı ki


Kayıtsız Üye
Günah olsada Hayri da vardır çünkü oyunların asıl amacı emeğinin karşılığını almak değil Parayı aşırı Gereksinim yapıp eğlence adı altında insanı sömürmektir.. Hakkını hakkıyla istese emeği için günah ama sömürü girince işin içine yapana yapmakta mübah

Okudunuz mu?  Kul hakkı oyun ve kurallar

hileli oyun indirmek gunahmi, parali apk indirmek günah mı

Bu kategoride yer alan İçki satılan bir yerden alışveriş yapmak günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

APK Oyun İndirmek Günah Mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.