Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:59
Namazlar
Yönetici

Namaz kılmak için bütün ayetleri bilmek şart mi ?

Namaz kılmak için bütün ayetleri bilmek şart mi ?

islamyolunda
Selamün aleyküm, ben 21 yaşındayım, 6 aydır namaz kılıyorum ama sadece, kulhuvAllahu ehad, fatiha suresi, Allahumme salli,Allahumme barik, bunları biliyorum. Şimdi namaz için okumasi gereken bazi ayetler var ama daha ezberlemedim, ben namazda sadece bildiğim bu ayetleri okuyarak kılıyorum. Sorum şu; şimdi ben namazda okunması gereken ayetleri okumadım diye, kıldığım namazlar ve Allah’a ettiğim dualar Allah tarafından kabul olmuyor mu ? Cevap için şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Cuma Namazını Terketmek

Cevap: Namaz kılmak için bütün ayetleri bilmek şart mi ?

#UguR
Namazda bildiğiniz namaz surelerini okumanız yeter. Siz kısa surelerden ezberlemeye başlayın sonra uzun sureleri ezberlersiniz.

Örneğin:

Kevser Suresi
Kevser Suresi
Felak Suresi
Nas Suresi

Bu kategoride yer alan Tablo halinde Namaz Rekatları.. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılmak için bütün ayetleri bilmek şart mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.