Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:51
sizden6
Abone

İnsan aldatmak

İnsan aldatmak

#Utangac
Arkadaş benden bir çalışma istemişti bende o çalışmayı internetten hazır olarak PSD sini indirdim program ile açtım oradakileri yazıları düzenledim. Arkadaş büyük ihtimal onu ben yaptım sanıyor. Acaba bu aldatmak mıdır. Yani internette yayınlanmış bir çalışmayı alıp yazıyı düzenleyip başka bir kişiye atmak aldatmak mıdır?

Okudunuz mu?  Hanefi mezhebinde vitir namazı hakkında

Cevap: İnsan aldatmak

KULL
Arkadaşına doğruyu söyle kardeşim ben internetten buldum böyle yaptım de. Peygamberimiz (s.a.v.) şöyle buyuruyorlar:"Doğruluktan ayrılmayın.Çünkü doğruluk insani iyiliğe iyilikte cennete götürür.Yalandan kaçının Zira yalan , insanı kötülüğe kötülükte cehenneme götürür. İnsan yalan söylemeyi terk etmedikçe gerçek müm’in olamaz. Yalancılık kalbin kararmasına sebep olur.

Bu kategoride yer alan Dışarıda yabancı bir kadının saçına dahi şehvetsiz bakmak günahmıdır. ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsan aldatmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.