Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:52
sizden6
Abone

Peygamber filmleri izlemek

Peygamber filmleri izlemek

mehmet0721
Sa mumsema tv’de peygamber filmleri çıkıyor hzyusuf hz ibrahim hz musa vs. Bu filmleri izlemek doğrumudur.bu filmleri yapanlar peygamberlerle alakalı yanlış şeyler yapıyor olabilirlermi


Cevap: Peygamber filmleri izlemek

Ahmet28
Aleykümselam kardeşim. Peygamberlerimizin hayatlarını açıklayıcı şeyler izlemek veya okumak yanlış değil aksine doğrudur. Ayrıca boş boş izlemek yerine peygamberlerimizin hayatlarından da feyz almak ve bunları kendi hayatımızda uygulamak gerekir. Yanlış bilgi veriyor olabilirler. Doğru olan yanlış düşündüğümüz bir şeyi bilgili birine doğrulatmak ve konunun aslına ulaşmaktır. Dua ile.

Bu kategoride yer alan Güsul Abdesti Alırken Burnuma ve Ağzıma Su Tamamen Gidiyor Mudur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Peygamber filmleri izlemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.