Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada zina etmek

Rüyada zina etmek

mehmet0721
sa hocam. 3-4gün üst üste rüyamda zina ediyorum bu ne anlama geliyor ?


Cevap: Rüyada zina etmek

arifselim
Aleykum selam. Bir rüya böyle bir iki kelime ile tabir edilemez. Rüya izah edilmeli ve gerekirse kişi kendi durumunu da kısaca açıklamalıdır. Zina farklı şekillerde ve görüldüğü durumla tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Yüzünün Soyulması

Rüyada Zina Yapmamak

Mustang
Selamun Aleyküm rüyamda okulumuzun mescidindeydik ben orada bilgisayarımı kurmuş namasa kadar oyun oynuyordum oyuna hile yapmaya başladım oyundaki param yükseliyordu çoğu çocuk beni izliyordu namaz vakti geldi kapattım oyunu namazı kıldım sonra 2 kadın geldi ve onlarla ilişkiye girmeye hak kazandığımı söylediler ben heyecanlandım işlerimi halledip geri döndüm mescitte uygunsuz olaylar yaşadık sonra ilişki için mescit dışına çıktık hocalar dahil beni izliyor ve bazı öğrenciler ben seçildim diye kıskanıyordu ilişkiye gireceğim sırada ahiret aklıma geliyordu birçok kişiye soruyordum yapayımmk yapmayayımı diye bazıları fırsatı buldun yap diyordu bazıları sen bilirsin diyordu ben ise kalkıp gidiyordum elimi yıkamaya başka arkadaşım ise geliylrdu gülerek neden yapmadın diyordu bense ahiretimi düşündüm ahirette azap görmekten iyidir dedim gülerek beni onayladı

Okudunuz mu?  Rüyada Yol Görmek

Yorum: Rüyada zina etmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Haram ile helal arasında kalmış bir durumda olabileceğine, Dünya zevkine aldanıp ahiretine zarar verme eğilimi gösterme ihtimali olabilecek bir sebebe delalet ettiği gibi, bazı davranışlarını düzeltmen gerektiğine, helal kazancına şükrederek şüpheli haramdan uzak durmana işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada yolları su bastığını görmek

Asel yigit
Sa hocam bugün ben sabah namazını kıldıktan sonra abdestli bir şekilde tekrar uyudum rüyamda ticari taksiye bindim bir yere gitmek için taksi çok küçük ve çok dardı ön koltuğa oturdum dizim adama değiyordu biraz ilerledi sonra bana dokunmaya başladı bende karşılık verdim ısrarla birlikte olalım dedi sonra o arka koltuğa geçti ve beni de çağırdı bende gitmedim bir baktım o kendini rahatlattı ve tekrar öne geldi beni indirdi bu şekilde bir rüya gördüm şuan özel yatımda eşimle ayrılma durumundayım mahkememiz var ve ben ayrılmak istemiyorum bunu nasıl yorumlarsınız sağ olun..

Okudunuz mu?  Rüyada Zemin Kat Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Girdiğin işlerin sonucunu bir an önce görme heyecanına kapılman işlerinden alacağın verimi azaltabilir. Sabır ile ilgili huyunu törpülemen ve çıktığın hangi yolsa, hangi işe adım atmışsan daha temkinli, sabırlı her koşulda kendine hakim olup öngörülü olmaya çalışman gerektiğine ister etmektedir. Allah doğrusunu bilendir elbette.

Bu kategoride yer alan Rüyada yılan ısırması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada zina etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.