Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada babanın başka çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada babanın başka çocuğunun olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba, benim annem babam ayrılar. Ve kadının birisinden babamla görüşüyor olabilir diye çok şüpheleniyorum. Babamda benimle pek ilgilenen birisi değildir. Rüyamda ise babam ailesiyle yemeğe gitmiş (amca hala babaanne) bana resim gönderiyorlar. Bende resimde bir bebek arabası görüp şüpheleniyorum ve yanlarına gidiyorum gizlice. Sonra bir bakıyorum o kadında orada birde çocukları olmuş. O kadın mı diye emin olmak için yüzüne yaklaşıyorum ve gözleri mavi olduğu için evet o kadın diyorum. daha sonra çok sinirlendiğim için kadının boğazına bıçak dayıyorum ama zarar veremiyorum. Babama bunlar yüzünden mi benimle ilgilenmiyorsun diyorum. Ağlıyorum. Bebeği alıp merdivenin üzerine koyuyorum birisi alsın gitsin diye. O sinirle anneme gelip durumu anlatıyorum ve kesinlikle boşanıyorsun bu adamla evli kalamazsın diyorum. Boğazımın düğümlendiğini ve hıçkırdığımı hissedebiliyorum. Bu rüya ne anlama gelir acaba? Gerçeği ancak Allah bilir ama tahminlerinizi sunabilir misiniz dostlarım. Teşekkür ederim hepinize.. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneanneyi görmek

Cevap: Rüyada babanın başka çocuğunun olduğunu görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu tür rüyalar etkisinde kaldığın olaylardan dolayı görülür özel bir mana ile yorumlanmazlar. Anne ve baban için hayırlısı olması için bol bol dua et. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada babanın başka çocuğunun olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Annem 6 sene önce vefat etti ve babam 3 ay sonra yeni bir evlilik yaptı.Bu kadından hiç çocuğu olmadı ve rüyamda okuldan sevmediğim,annesi babası ayrı olan bir kızın annesiyle babamın birlikte olup kadının hamile olduğunu gördüm.Rüyamda bu olayı o sevmediğim kızdan öğrendim ve kızı dövdüm.Sonra amcam ve abim benimle ilgilendiler ve amcam geleceğim için amerikada iyi bir okula gitmemi önerdi.Havalimanına doğru giderken rüyam bitti uyandım.Kafamı kurcalayan çok büyük bir sorun oldu bu rüya beni aydınlatırsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada bamya görmenin tabiri nedir?

Yorum: Rüyada babanın başka çocuğunun olduğunu görmek

arifselim
Allah annene rahmet eylesin. Bu rüyanda olumsuz bir manaya yorumlanacak hiç bir şey yoktur. Tam aksine hayırlı ve güzel bir duruma ulaşmaya işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının sizi başı açık halde görmesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda babamın başka eşi varmış annem bunu öğrenio tepkisiz kalıyor ben sürekli camdan dışarı bakarak ağlıyorum benim o kadından olma ihtimali varmış rüyada


arifselim
Bu rüyada olduğu gibi yorumlanmaz ama bu rüya eşler arasında yani aile içerisinde olan sorunlara veya meydana gelecek olan problemlere alamet eden bir rüyadır. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bilmedigim bir oğlum olduğunu duyuyorum oglum 8 /Z sınıfina gidiyor özel bir okulda okuyo gormeye gidiyorum fakat bir türlü göremiyorum


arifselim
Merhaba. Bilmediği bir oğlu olduğunu görmesi demek, hayat akışının istediği gibi gideceğine yorumlanır. Onu bulamamak ise bu yolda verilen emeklere ve çekilen zahmetler manasında tabir edilir. Bir görüşe göre ise hayırlı ve makbul olan rüyalardandır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Bal görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda şunu gördüm bizim evin alt katındaki demir kapı açılmiyomus ama kapı kafenin içinde oluyormuş kafeye girdim kapıyı açmaya çalışıyorum tam önümde 1 kadın 1 kız var elim kadına deydi kadın elimi ittirdi sonra bunlar masadan kalktı biraz öteye gittiler bende baktım nereye gidiyolar diye bir baktım babamla konusuyolar biraz dinledim o kızın onun olduğunu öğrendim ve babama tepkilerimi göstermeye başladım sonra biz kızla kavgaya tutuştuk onunla kavga ettik ben sonra babama ya o kız ya ben dedim cevabını verdirmeden abimi aricam dedim ve onu aradım

Okudunuz mu?  Rüyada bebek emzirmek

arifselim
İnsan hayat akışı içerisinde karşılaşması muhtemel olan sorunlara ve aile içerisinde var olan sıkıntılara alamet eder. Kişiye göre yorumlanması daha doğru olur. Allah’tan hayırlısını dileyin herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda babamın bir sürü çocuğu olduğunu gördüm. Bunlardan bir kısmını annem biliyordu ve babamla kavga ediyorduk. Bazıları annemle evlenmeden önce doğmuş bazıları ise daha küçüklerdi.Babam ise gayet sakin bir şekilde açıklama yapıyordu. Anne babamın arası normalde iyidir mutlu bir ailemiz var.

Evvelsi gün de rüyamda eşimin başka kadınla evli olduğunu ve kadından iki oğlu olduğunu görmüştüm. Bu iki rüyamı yorumlayabilir misiniz?


arifselim
Merhaba. Mutlu bir aile için öyle bir rüya görülmesi hayırlıdır. Diğer rüyanın da yorumu ona yakındır. Eşler arasındaki muhabbetin artmasına ve kötülük etmek isteyen kimselerin şerrinden Allah’ın izniyle korunmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Bal arısı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda ak sakallı asalı bir dede gördüm bana hemen uyanmam gerektiğini söylüyordu uyandım ve bu rüyayı anneme arkadaşlarıma anlattım sonra başka bir ailenin cocuğu olduğum ortaya çıktı giresundan beni almak için gelmişler şimdi uyandım rüya içinde rüya gördügümün farkına vardım acaba sahici bir rüyamı yoksa bilinç altımın bana bir oyunu mu ?


arifselim
Rüya içinde rüya görmek, o rüyanın manasının olduğuna işaret eder. Bu rüya insana ahiretini ve dinini hatırlatır. Başka bir ailenin çocuğu olduğunu öğrenmek, gafletten uyanmak ve gerçekleri anlamak gerektiği manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada batıya doğru namaz kılmak

Kayıtsız Üye
Benim babam 1 buçuk yıl önce öldü ve rüyamda onu gördüm. Evde annem ben babam ve kardeşim varız. Daha sonra eve babamın başka kadından olan kız erkek karışık çocuklrı geliyor tabi o kadınla birlilte. Bende onlar gitsin diye çok bağırıyorum. Babamıa arıyorum kadın çıkıyor lütfen yorumlar mısınız


arifselim
Allah rahmet eylesin. Baban eğer yapmanı istediği bir vasiyet veya isteği varsa bunu yerine getir. Ayrıca ona bol bol dua etmelisin ve kabrini de ziyaret etmelisin. Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve rüyanın hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Borç görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda eskiden beğendiğim vb şeyler hissettiğim bir kişiyi gördüm (her anlamda çok eskide kalmış bir olay bu aynı zamanda)
Babamın başka bir kadından çocuğu olduğunu kardeşim olduğunu öğreniyordum. Bu kardeş de oydu . Sanki rüyamda o kişi ve ben aynı kişi gibi geliyordu sonrasında ise kardeşim olmasından mutlu bile olmuğum söylenebilirdi. Bir de şunu da düşünüyordum kardeşim olduğu için onu daha önce sevmiş olabileceğimi onun da aynı şekilde olabileceğini düşünüyordum.
En son biraz fırçalıyordum; gördün mü kardeşimmişsin eğer beni üzmüş olsaydın kardeşini üzmüş olacaktın gör kendini gibi şeyler söylüyordum. Kişi konuşup konuşmamak arası bir şekilde susuyor ve saygılı olmaya çalışıyordu.
Bu şekilde.

Okudunuz mu?  Rüyada Beklemek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ortaya çıkacak sorunlar anlamına gelir. Bu sorunların mahiyeti farklı olabilir. Aile içinde borç veya başka parasal durumlar olabileceği gibi kişi hakkında yapılacak ve can sıkacak dedikoduların alameti de olabilir. Doğrusunu ve en iyisini bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
rüyam da babamın iki kız çocuğunun daha olduğunu ve onların bizim eve geldiğini görüyordum. iki kızda örtülüydü birinin üzerindeki kazağı çok beğeniyordum. sonra bunlar mutfağa gidip sigara içiyordu garip olan evimizin eşyaları çok azdı.sonra annem o kızları çağırıp kızıyordu .


Tohat
Yakın dediğin ve sırlarını paylaştığın birinin umduğun gibi olmadığını, dedikodu ederek arkandan konuşan biri olduğunu fark edeceğini ya da hiç beklemediğin bir kimsenin sana ailen gibi yakın ve güvenilir olacağı şeklinde iki tür tabiri mevcuttur. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Bina görmek (İmam Nablusi)

rüyada babanın başka kadından çocuğu olduğunu görmek, rüyada babamın başka çocuğu olduğunu görmek, rüyada babanın başkasından çocuğu olduğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Beylik Kurmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada babanın başka çocuğunun olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.