Anasayfa
19 Haziran 2022, 14:23
sizden8
Abone

Hızır (a.s) ile görüşmek

Hızır (a.s) ile görüşmek

islam934
Selamu Aleyküm değerli dostlar. Bugün bir video da Cübbeli Ahmet Hocaefendi’nin Hızır (a.s) ile görüştüğünü iddaa ediyordu. İlk başta ben " ne diyor yahu!" dedim lakin birde gerçekten görüşmüştür ben imanımdan olurum korkusuyla eleştirmedim . Lakin yorumlarda Hocaefendiye teşekkür eden de vardı tekfir edende.
Sorum şöyle gerçekten Hızır olduğunu bile bile bir insan Hızır (a.s) ile görüşebilirmi? Ve hocayı tekfir edenler eğer doğruysa küfre düştüler mi?

Okudunuz mu?  Cemaate namaz kıldırırken yanlışıkla güldüm

Cevap: Hızır (a.s) ile görüşmek

Biri121
Hizir a.s la gorusulur tabi bazen fark edersin o an o oldugunu bazen karsilastiktan sonra frk edersin sana bir yardimi dokunur veya bir sohbet eder seninle gorunumude alim olmaya bilir fakir bir adam bile hizir a.s olablr karsilasablrsn yani

Okudunuz mu?  Ayakta idrar yapmanın dindeki hükmü

Cevap: Hızır (a.s) ile görüşmek

Kayıtsız Üye
Ben çok sıkıntılıyım.nasıl kurtulacağımı bilmiyorum.ölmek için ne yapmalı?

Bu kategoride yer alan Kuranda Namazın farzları geçer mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hızır (a.s) ile görüşmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.