Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:49
Gusul
Yönetici

Oruçluyken gusülde makatı yıkamak

Oruçluyken gusülde makatı yıkamak

Kayıtsız Üye
arkadaşlar ben ihtilam oldum gusle girdim oruçluydum makat yerini yıkarken korku oldu su kaçacak diye sonra çıktım duştan lavoboya gittim 3 , 4 saat sonra makat yerinde pislik vardı oraya su gitmemiş ti anlaşılan orayı tekrar yıkadım. tekrar girip gusül almam gerekir mi yoksa orayı yıkadım diye guslum olmuşmudur lütfen cevap veriniz 😀

Okudunuz mu?  Okunmuş su ile banyo yapılınca akan suyun gittiği yerden dolayı bir günah işlenmiş olur mu?

Cevap: Oruçluyken gusülde makatı yıkamak

mum
Oruçluyken ihtilam olan normal olarak yıkanır gusle bir zararı yoktur.
Kardeş makadını yıkamanla guslün geçerlidir, tekrar gusül almana gerek yoktur

Bu kategoride yer alan Tuvalete gittim idrardan sonra bir damla sperm geldi orucum bozuldu mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oruçluyken gusülde makatı yıkamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.