Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski eşini görmek

Rüyada eski eşini görmek

Hlytnc
Arkadaşlar rüyamın yorumunu anlayanlar yapabilir mi ?
Rüyamda eski eşimi gördüm ayrıldığım. Eşim beni yanına çağırmış birlikte uyuyoruz bir albüm bir günlük gibi bir şey benden gizliyordu.sonra komsu kızı kapalı bir bayanla nisanlanacagini öğrendim.o bayan bana tepki verdi işte benim aldığım hazır yatakta nasıl eski eşinle uyursun gibisinden. Sonra aileleri gördüm. 3 -4 tane sandık acaba içlerinden hangisi benim diye düşündüm durdum hep eski sandıklardi ahşap.. Annemle babamda normal de evlendi ayrıldılar annemle babamın eski yatak odası takımı ayrıldığım Eşimle benim yatak odammis rüyamda.dolaplar ahşap eski ve içleri boş kapakları açıktı eski eşim çok panikti rüyamda.. Sonra o kapalı bayanların ellerinde birer tane köpek vardı içlerinden birinin köpeği devamlı üzerime atlıyor saldırmak istiyor her defasında yere düşüyordu. En sonunda o köpeği öldürdüm
Yaraladim..Biraz uzun ama yorumlar için şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Emzik görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada eski eşini görmek

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada eski eşini görmek bir çok farklı manalara işarettir. Eski eş görmek rüya sahibinin inat yaptığı bir mesele yüzünden arkadaşlık ilişkilerinin bozulması ve pek çok aksilikle boğuşması anlamına gelir. Köpeği öldürmeniz ise sizi çekemeyen birisinden kurtulmanız manasına gelir. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada evin içinde ağaç görmek

Rüya tabiri rica ediyorum sizden arkadaşlar lütfen ricamdir

Kayıtsız Üye
Merhabalar arkadaşlar…
Bu sabah bir rüya gördüm rüyamda merkezi bir yerdeyim istanbul şehrinin bir noktasinda ana cadde üzerinde büyük bir bina nin içindeyim kuaför gibi bir yerde.
Ütü yapıyorum. Ama çok Üzgün bir durumdayim.bakiyorum ev fotograflari goruyorum eski esimin mis o ev fotograflari ve kendisinin mutlu gibi gorunen fotograflarini.
durumdayım ağlamakliyim. Elime Telefonumu alıp gidip şeyhimi arıyorum. Ve ağlayarak anlatıyorum diyorum ki; benim hiç kimsemyok sen biliyorsun şeyim. Hep içime atıyorum herşeyimi. Bir tek eski eşim Yanımdaydi artık oda yok. Bana yardım et diyorum dinliyor. Ben Ağlıyorum oda ağlıyor. DHA sonra birde bakıyorum evdeyim ve eski eşim gelmiş mutfakta babamla konuşuyorlar annem benim yanımda ve anneme diyorum ki git söyle ben herseyi içime atıyorum içimde yaşıyorum diyorum. Sonra odada oturuyoruz annem ve ben. onlar tabi hala mutfakta konuşuyorlar. Birde bakıyorum bir kadın beliriyor benim yanımda. Kuran kerim aşıldı bizim salonda hiç yeri degismez hep aynı yerdedir. Kedi diyorki; kuran kerim orada kalsın. Bakın güneş hep sizin yüzünüze vuruyor diyo güneş doğdu bir anda yüzümüz ışıl ışıl oldu.ve orda uyandım. Sizce bu ruyamin manası nedir arkadaşlar yorumlarsaniz yüreğim aydınlanir şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Ense görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada eski eşini görmek

arifselim
Merhaba. Rüyan gerçeğe yakın bir şekilde tabir edilir. Allah’ın izniyle içinde bulunduğun sıkıntılarından, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına tabir edilir. Bir diğer yoruma göre ise, bilinçaltı olup insanın yaşadığı sıkıntıların bir şekilde rüyasına yansımasından ibarettir. Daima Allah’tan hayırlısını dile herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ettehiyyatü Suresini Okumak

Kayıtsız Üye
Rüyamda çok yakın olduğum ve evli olan çocukluk arkadaşımla , onun evinin önünden geçerken binanın önünde duruyorum ve içerden arkadaşımın eşiyle beraber benim ayrıldıüğım eşim (resmi nikah bitti imam nikahı henüz bitmedi) çıkıyorlar. Anlıyorum ki arkadaşım benim eski eşimi de eş olarak almış. Bu arada normalde endüstri mühendisi olan eşimi elinde telsizle ve belinde silahla sivil polis gibi görüyorum. eve çıkıyoruz. evde tanımadığım bir çocuk eski eşim ve ben varız. en sonunda bu nasıl olur diyorum fakat o anda eşimin yüzü değişiyor ve farklı bir insan (sanırım annem) bana olayı anlatmaya başlıyor. Arkadaşım sanırım konuşma için eski eşimin evine bir kaç kez gitmiş . bu arada bir kaç işte ona yardımcı olmuş . sonra eski eşim kendisine tılsımlı bir pasta yedirmiş ve olaylar bu boyuta gelmiş. bven daha önce böyle karmaşık bir rüya görmedim ama bunda da bir hayır vardır diye fikrinizi almak istedim. yardımcı olursanız sevinirim
Ahmet

Okudunuz mu?  Rüyada ezan duası yapmak ve okumak

arifselim
Allah sıkıntılarınızı gidersin. Bu rüya dediğin gibi karmaşıktır ve tabir edemeyiz. Bazı yorumculara göre ise, içinde bulunduğun sıkıntılarından Allah’ın izniyle kurtulacağına ve feraha kavuşacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda eski eşim gelmiş barışmak istemiş kabul etmişim açık alanda kır gibi biryerde etrafımızda birsürü insan gündüz vakti herkes bizim barışmamızı kutlamak için gelmiş bir çeşit kutlama eski eşimle ben ayakta bir aradayız insanlar etrafımızı çevirmiş belli bir mesafede herkes mutlu bizde çok mutluyuz hocam o kadar mutluyumki mutluluğu iliklerime kadar hissediyorum hocam o muhteşem mutlulukla uyandım gülerek kendimi çok ama çok mutlu hissederek yalnız ben gerçekte eski eşime artık hiçbir şekilde dönmücem hocam yorumlarsanız çok mutlu olurum şimdiden Allah razı olsun hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Esir görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Bir konuda çözüm bulmak anlamına gelmektedir. Çözümsüz kalan bir konu, halletmek üzere bir yol bulacaksın veya küs olup dargın olduğun kimseler ile aranın düzelmesini sağlayan bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba;
Geçen rüyamda eski karımı gördüm daha boşanalı çok olmadı bana Mayıs ayından sonra görüşmüyeceğiz zaten dedi sanki mutlu gibiydi ama ben bir şeyler söylemeye neden demeye çalıştım lakin diyemedim içimdekileri anlatamadım ve bunu bana söylemesine çok üzüldüm. Rüyamın yorumu nedir bilemedim aklım karıştı.

Okudunuz mu?  Rüyada Fal görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Görülen rüyalar olduğu şekilde yorumlanmaz. Farklı tabirlere sahip olabilirler. Bu rüyanda da aynı durum söz konusu olup hakkında iyi yöndeki gelişmelerin cereyan edip huzur ve mutluluk duyacağın olaylar ve durumlar yaşamana işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski nişanlının ailesini görmek

rüyada eski eşini görmek, rüyada eski karimi gormek, rüyada eski eşi görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada eski eşle barışmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski eşini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.