Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:16
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede koyu renk görmek

İstiharede koyu renk görmek

sedef0660
Merhaba evlenmeyi düşündüğüm kişi için istihareye yattım daha önceleri istiharede beyaz giymiştim ama elimde siyah atlet vardı emin olamadığım için bir daha yattım birinci gün elimde siyah telefon onunla konuşuyorum ikinci günse arabadaydım çok hızlı gittiği için korktum sonra durak gibi bir yerde oturuyorum üstüme siyah penye kahverengi hırka giydiğim için ablam bana kızıyordu.yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  İstihare rüyayasında mat yeşil yılan kan şeftali ağacı portakal görmek

Cevap: İstiharede koyu renk görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu anlattıklarınla istihare için bir işaret olmaz. İstihare rüyasında rüya çok net işaret verirse ancak o zaman bir işaret sayılır. Asıl olarak önemli olan husus insanın içine gelen huzur yada huzursuzluk hissidir bu insana bir işaret olur.

Okudunuz mu?  İstiharede rengarenk kuşlar görmek

Kahverengi

Bu kategoride yer alan İstihare için ayrıca yeni bir abdest almak gerekirmi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede koyu renk görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.