Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:58
missa7
Abone

Cünüp olduğunu sonradan fark etmek

Cünüp olduğunu sonradan fark etmek

Kayıtsız Üye
Ben sabah öğle ikindi akşam ve teravih kıldım. En son sabah daha sonra ise ikindi okunmadan önce uyumuştum. Bu saatlerde cünüp olduğumu anladım tüm günü mü yoksa ikindi akşam yatsıyı mı kaza etmem gerekir. Sünnetleri kılmam gerekir mi çok sağolun şimdiden.

Okudunuz mu?  Mezara ağaç dikilir mi

Cevap: Cünüp olduğunu sonradan fark etmek

arifselim
Cünüp olarak kılmış olduğunu düşündüğün bütün farzları kaza etmen gerekir. Sünnetleri ve teravihi tekrar kılmana gerek yoktur ama farzlarını kılman gerekir.


cünüp olduğunu sonradan fark etmek

Bu kategoride yer alan Çevre temizliği ile ilgili şiirler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünüp olduğunu sonradan fark etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.