Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:08

Zina tövbesi nasıl edilir

Zina tövbesi nasıl edilir

Kayıtsız Üye
Selamn aleyküm hocam. İnanın bunlari yazarken kim oldugumu bilmiyorsunuz ama utanıyorum. Hocam ben zina yaptım. Ve rabbimden korkuyorum utanıyorum sürekli estagfurullah cekiyorum. Ve sevgilimle birlikte tovbe etmek istiyoruz bizim gunahımızi affettirmek için ne yapabiliriz nasıl tovbe edilir. Evlilik niyetindeyiz ikimizde aileler karısti birbirine ama olan oldu bir kere zamani geri alamıyorsun. Pismanız hemde cok. Sizden istedigim bana bir yol gostern. Tovbe nasıl edilir.

Okudunuz mu?  Afiş nedir nasıl yapılır?

Yorum: Zina tövbesi nasıl edilir

arifselim
Aleykum selam. İlk önce sağlam bir tövbe edin ve asla bu harama açık kapı bırakmayın. Daha sonra evlenene kadar bir araya gelmeyi ve ilk fırsatta evlenin.


zina tevbesi nasıl yapılır

Bu kategoride yer alan Minare maketi nasıl yapılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina tövbesi nasıl edilir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.