Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:50
missa7-2
Abone

Birini seviyorsanız onu Allah’tan isteyin. kalpler Allah’ın elindedir anlamı

Birini seviyorsanız onu Allah’tan isteyin. kalpler Allah’ın elindedir anlamı

Kayıtsız Üye
Birini seviyorsanız onu Allah’ tan isteyin, kalpler Allah’ ın elindedir. sözünden ne anlamalıyız? Sevdiğim kişiye dua ile kavuşmam mümkün mü?


Yorum: Birini seviyorsanız onu Allah’tan isteyin. kalpler Allah’ın elindedir anlamı

arifselim
Kalpler Allah’ın elindedir sözü hadistir. bu sözün diğer kısmı hadislerde geçtiğini bilmiyoruz. Helal olan her durum için dua etmek caizdir. Eğer meşru bir şey içinse dua etmen de bir sakınca yoktur. Örneğin helal bir evlilik için dua edilmesinde bir sakınca olmaz.

Okudunuz mu?  Ezan okunurken bacak bacak üstüne atmak günah mıdır ?

birini seviyorsanız onu Allahtan isteyin. kalpler Allahın elindedir, kalpler Allahın elindedir hadisi, kalpler Allahın elindedir ne demek

Bu kategoride yer alan Çıplak resim görünce gelen sıvı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birini seviyorsanız onu Allah’tan isteyin. kalpler Allah’ın elindedir anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.