Anasayfa
7 Nisan 2022, 1:30
Gusul
Yönetici

Meni sperm bulaşan elbise nasıl temizlenir

Meni sperm bulaşan elbise nasıl temizlenir

Kayıtsız Üye
İç çamaşirimda kurumuş Meni vardı.Tuvalete girdim.Ciktiğimda elim islakti.Donumu giydim.Sonra yarım saat geçti.İçime bir şüphe düştü.Ya ıslak elle kuru meniye degdiysem.Bu gibi kesin olmayan durumlarda bir şey yapmasam olur mu? Yani sadece kesin olarak bulaşan yerleri yıkasam olur mu?

Okudunuz mu?  Gusül abdesti nasıl alınır erkek

Yorum: Meni sperm bulaşan elbise nasıl temizlenir

Kayıtsız Üye
meni bulaşan çamaşırını değiştir .nasıl temizlenir sorusuna gelince yıkayarak . bu kadar da olamaz ya bu nasıl soru arkadaş .

Bu kategoride yer alan Şehvetli bir şekilde boşalmak ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Meni sperm bulaşan elbise nasıl temizlenir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.