Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:16
sizden96
Abone

Namaz dualarının sırasını karıştırma

Namaz dualarının sırasını karıştırma

HerDaimŞükret
Arkadaşlar namaz kılcam ama duaların sırasını karıştırıyom ne yapmalıyım


Cevap: Namaz dualarının sırasını karıştırma

Şem’a
Namazda dilediğiniz zammı sureyi okuyun namaz bozulmaz. Yani fatiha suresinden sonra Kurandan hangi sureyi okusanız olur, sıralamaya uymak sadece sevap kazandırır.

Okudunuz mu?  Ses ve koku almadan osurma hissi olurmu?

Cevap: Namaz dualarının sırasını karıştırma

HerDaimŞükret
kardeş Dua sırası derken şey yani demek istedim oturunca Dua kalkınca Dua varya onları YANİ SALLİ BARİKLER ONLAR GİBİ MESELA ETTEHİYATÜ mesela önce salli barik ben okudum ettehiyatü kalkınca salli barik ben okuduk fatiha gibi

Okudunuz mu?  Soğuktan dolayı gusul yerine teyemmüm almak caiz mi?

Cevap: Namaz dualarının sırasını karıştırma

Selam2
Herşeyin adı dua değil. Hepsinin ayrı ayrı isimleri var. Belliki namazda yenisin namaz kılmayı internetten kendi kendine öğrensende eksik öğrenirsin. Sana namazı öğretecek bir hoca bir cemaat veya kişi bul.


HerDaimŞükret
kardeş tek sıkıntı o zaten dua sıraları hatta kitap var öyle namaz hocasıd diye sen nasıl öğrendin anlatırmısın kısaca

Okudunuz mu?  İsot yemek günah mı?

Selam2
Biz camiye senelerce gidip okuduk ders aldık öğrendik. Arkadaşlar arasında haftalık toplantılar düzenledik okuduk öğrendik. Ders almak şart. Sonra gerekiyorsa namaz hocaları gibi kitaplardan destek alınabilir.


HerDaimŞükret
bende ondan var kardeş camide namaz kılarken hoca seslimi okuyo duaları yada eğilirken denilen kelimeyi hoca diyo dimi ben sadece sıralarını karıştırıyorum bide şey her yatıp kalkmada aynı sureyi okusak olurmu

Bu kategoride yer alan Satıcıya eksik para vermek kul hakkı mıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz dualarının sırasını karıştırma Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.