Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sigara içmek

Rüyada sigara içmek

cgd
rüyamda eski erkek arkadaşım, onun eski sevgilisi ve akrabalarımızla aynı ortamdayız ben sigara içiyorum, sigara içtiğimi akrabalarım orada öğreniyor, sigara elden ele dolaşıyor ve herkes içiyor daha sonra eski erkek arkadaşımla biz dışarı çıkıyoruz o başka tarafa ben başka tarafa gidiyorum eski erkek arkadaşım bana sesleniyor benimle gel diyor ama ben onu dinlemiyorum ne şekilde tabir olunur hocam


Cevap: Rüyada sigara içmek

arifselim
Rüyada eski sevgiliyi görmek evlilik ile yorumlanır. Bekar bir kızın sigara içmesi parası için biriyle nikah yapacağına tabir edilmiştir. Elbette en doğrusunu biz değil ancak Allah bilir.


Rüyada kendini sigara içerken görmek

FalconSN
Selamun Aleyküm,
Ben çok uzun bir rüya gördüm yani tabiri caizse rüyamda bir gün geçirdim ve bazı olayları anlatacağım, yorumlarınızı bekliyorum.

1- Rüyamda sevdiğim kız arkadaşıyla sessizce konuşuyordu ve ben biraz uzaklarında oturup onları izliyordum ve aynı zamanda konuşmalarını duyuyordum. "Söylesem mi söylemesem mi" gibi şeyler diyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin arkadaşına sarılmak

2- Hastane gibi bir yerdeydik, patronum hastanenin açılışını yapıyordu sanırım. Ben bir yerde oturuyordum ve yanımda 2 sevgili vardı, yanlarında da bir saat. Erkek olan bir anda benim yüzümü falan detaylıca incelemeye başladı, ben ne kadar yanaşmasam da o zorla incelemeye devam etti ve ben de kendimi tutamayıp çocuğu dövdüm. Patronumun da bundan haberi oldu ve bana hiç bir şey demedi.

3- İşyerinde lavoboda abdest aldıktan sonra cam kenarına geçtim ve bir sigara yaktım. O sırada düşman diyebileceğim kavgalı olduğum bir çocuk tuvalete girerken ben olduğum yerden bir adım ileri attım (bu vaziyette çocuğun 2 adım mesafelik arkasında ve yan duruyordum) ve çocuk kendisine vuracağımı sanıp korktu. Vurmak istemediğimi anlayınca o da ben de çok güldük.

Okudunuz mu?  Rüyada sincap görmek

Yorum: Rüyada kendini sigara içerken görmek

FalconSN
Ekleme yapmak istiyorum;

Ben motosiklet kullanıyordum ancak motosiklette normal bisikletin pedalları da vardı. Yani hem motor hem bisiklet. Yanımda da babam vardı ve babam bisiklet kullanıyordu.

Cevaplayacak olan hocalarımdan Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bir erkek için farklı ve bir kadın için farklı yorumlanır. Erkek için bu ferahlığa işaret eder. Bir kadın içinse sorunlar yaşaması manasındadır. İyi geçinmeye, bolca ve bereketli bir iş ile Allah’ın izniyle umudunu kaybettiği bazı gelişmelerin düzelmesi manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tong Yabgu
Hocam mutfaktaydım tezgahın üstünde sigara vardı aldım elime bir iki içime çektim üfledim duman çıkmadı sonra camdan aşşağıya attım bu arada hocam sigara kendisi yanıktı ya da bir anda yandı yani ben çakmak ve ya bir şeyle ateşlediğimi görmedim.Herhangi bir tabiri varmıdır?
Hocam farklı bir rüyaydı biraz yani çok hızlı geç mutfağa girdim sigara gördüm yanıkmıydı değilmiydi tam bilmiyorum aldım içime çekmeye çalıştım 1 2 kez ama olmadı duman yoktu duman çıkmadı en sonunda camdan aşşağıya attım.
Şimdiden ALLAH Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Sandalet Görmek (imam nablusi)

arifselim
Rüyada sigara içmek genellikle olumludur. Duman çıksın veya çıkmasın bir şey değişmez. Bu rüya kişinin hedeflerinin gerçekleşeceğine ve güzel bir hayat süreceğine delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda sigara içtiğimi gördüm.18 yaşında bir kızm bunu söylüyorum çünkü bu rüyayı gören kişiye göre tabir değişiyor mus diye okudum. Neyse normalde nefret ederim sigaradan ama rüyada da ilk kez kullaniyordim ve alışmıştım arka arkaya sigaralar yakıyordum en son kibrit kutusu alıp onunla yaktım sigarayı ve çok beğeniyordum tadı bana güzel geliyordu. Lütfen yorumlar mısınız çünkü normlde sigaradan nefret ederim ve kullanmam kesinlikle . Ama bu rüyada bişey vardı eminim çünkü normalde sigaradan nefret ediyorum neden bilinçaltma yerlessin ki. lütfen yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada silahlı saldırıya uğramak

arifselim
Rüyasında sigara içen bekar ve evlilik çağında olan bir kız için bir evlilik yapacağına yorumlanır. Ama bu evliliği maddi durumu iyi olan birisini gözeterek yapacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


24mart
Ruyamda arkadaşlarımi gördüm ben evleneceğim için ağlıyorum her genç kız gibi yuvadan ayrılacağım için daha şimdiden ağlıyor diyor arkadaşlar komşunun evinde olduğumu gördüm başım açık ama hemen basortumu bulup takiyorum iki arkadaşla konusuyorum biri diyor fırıncı ile evlenecksin diyor evet diyorum sonra normalden büyük sigara ictigimi gördüm normalde icmiyorum dumanı da var sonunce tekrardan yakiyorum beni isteyen kişi de fırın işinde çalışıyor yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Salyangoz Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüyada görülen ayrıntılar hep hayırla tabir edilir. Genç ve bekar kızlar için evlilik ile sevinecekleri gelişmeler yaşamalarına ve mutlu olmalarına işaret eder. Elbette bu konu üzerinde çok düşünülmüş ise bilinçaltı bir rüyada olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam rüyam da ailece oturuyoruz sofrada tam hatırlamıyorum babam yeni bir sigara aldım diyor ya bakkaldan ya kaçak bir sigara diyor(bundan da tam emin değilim) bana bir tane ikram ediyor kendisi de içiyor çok hafif ve tadı güzel geliyor içiyorum bir dal bitiyor sonra cebin de ki sigaraya bakıyorum bir tane daha versin diye o anda da sofrada bulunan acı biber turşusu kız kardeşimden istiyorum şunu verir misin diye sonra alıp yiyorum.ve rüyam bitiyor Hocam kusura bakmayın biraz emin olamadığım şeyler oldu sigarayı yaktığımı yakmadığımı ya da babamın yaktığını dair şüphelerim var.Ve emin olamasam da rüya da sigara içmek ne kadar hayırlı olabilir ki diye sizlere işin ehlilerine sorayım dedim.Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini araba kullanırken görmek

Esselamu Aleyküm Hocam bu sabah uyanmaya yakın rüyam da ailece sofrada oturduğumuzu babamın bir yerden gelip ya bakkaldan sigara aldım,ya da kaçak sigara dediğini gördüm bana bir adet verdi hafif ve tadı güzel geliyordu içtim o ara sofra da sadece acı turşu biberinin olduğunu gördüm ve kız kardeşimden uzatmasını istedim bir tane yedim ve biberi yerken babamın cebine bakıyorum paketi çıkarıp bir tane daha versin diye o ara rüyam bitiyor uyanıyorum.Bu rüyanın özel bir tabiri var mıdır? Teşekkür Ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada sabahın erken vakti görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyada sigara ikram edilmesi genellikle iyi olarak yorumlanmaz. Bu rüya sahibini kötü bir duruma yada kötü bir huya teşvik edecek bir kimsenin varlığı anlamındadır. Ayrıca bir günaha vesile olacak bir kişiye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sevgili hocalarimiz ellerinizden operim gecen bir rüya gördüm ve kafama cokk takildi yorumlarsaniz çok sevinirim kayinvalimdemin evine yakin bir duragin beyaz bir kagida siyah bir bir kalemle üstünün cizildigini gördüm sevgilerimle. Gercek hayyata o durakta inersek 5 ddakikaya kayinvalidemin evin de oluruz ve kayinvalidem kanser hastasii cokk saolun


arifselim
Böyle kısacık bir açıklama ile tam olarak bir tabir edemeyiz. Elbette bir rüya bu kadar kısa da olması normaldir ancak o zaman yorumu pek isabetli olmaz. Genel olarak bu rüya sahibi için hayatında meydana gelecek olan önemli değişikliklere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada solucan görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleykum rüyamda eşimle birlikte arabada oturuyoruz manzara varmis karsida eşim bana sigara uzatıyor ve kendide içiyor bana diyor daha var bende diyor elinde sigara paketi vardı ama normalde eşim sigara içmez yorumlarsanız sevinirim

Selamın aleykum rüyamda eşimle birlikte arabada oturuyoruz manzara var ve eşim bana sigara uzatıyor ve kendideiçiyor elinde bir paket sigara var bende bundan var diyor keyifle sigara içiyoruz ikimizde manzaraya bakarak bu arada gerçek hayatta eşim sigara kullanmıyor yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğunuzu gezmeyi ve eğlenmeyi sevdiğinizi fakat çevrenizden birilerinin sizin mutluluğunuza gölge düşürüp kötü bir pozisyona düşürülmek istendiğinizi gösterir. Dolayısıyla dikkat ederek hareket etmeniz gerekir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada sela okumak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm, rüyamda bir oturma bankında , çarşının içinde oturuyorum. sağ elimde sigara var, sigara içiyorum. karşimdan tanıdıklar ve komşuları geldigini görüyorum. Sigaramı görmsesinler diye saklıyorum . Bir tanıdık selam veriyor, sigara içtiğim belli olmasın diye nefesimi tutuyorum. daha sonra kalkiyorum banktan, saate bakıyorum, saat 11.25.
gec kaldım okul diye bir kosturuyorum, bir tanidik araba söyle görüyorum, almak istiyor beni sanki arabasına. öyle koşturuyorum ki… geçip gidiyorum.
uyandım
yorumlarsaniz
bayanım,38 YAsindayim, tessetürlüyüm


Tohat
Ve aleyküm selam. Sigara içmek birden fazla tabire sahiptir. Bayanlar için böyle bir rüya yeni bir başlangıç, zengin bir beyle evlenmek ve bu evliliği mantık çerçevesinde gerçekleştirmek, rahata ermek, hayatın tadını çıkarmak gibi anlamlara geldiği gibi kişinin hal durumuna göre tabir edildiğinden eğer dini vecibelerinde aksaklıklar varsa bunları tamamlaman ve eksikliklerini yerine getirerek dünya kadar ahiretini de düşünmen gerektiğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada simit görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sigara içmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.