Anasayfa
16 Haziran 2022, 19:41
sizden96
Abone

Sperm olduğunu nasıl anlarız

Sperm olduğunu nasıl anlarız

Semih_32
evde sperm kalitesi nasıl anlaşılır

siyah kilotta islak veya kuru nasıl Anlaşılır cünkü bugün basima bisey geldi suya düstüm ama sag tarafim islanmisti su derin degildi ve dusa gittim kilotumun ön tarafinda ıslaklık vardi ve iki üc cizgi mi desem noktami desem parlaklik vardi ?

Okudunuz mu?  Beyin ölümü gerçekleşen kişi

Cevap: Meni nasıl anlaşılır

Kayıtsız Üye
ya aynısı banada oluyor. Guslümü güzelce alıyorum. Artık bende psikoloji bozukluğu başladı her ıslaklığa meni deyp 3 gündür abdest alıyorum. Çok yoruldum gusül almaktan. Külodumda bir ıslaklık olmadığı halde ıslakmış gibi hissediyorum. Ve sabahları kalktığımda Bir kaç damla beyaz leke görüyorum gusül gerekir mi?

Okudunuz mu?  İdrar bulaşan elbise nasıl yıkanmalıdır

Cevap: Meni nasıl anlaşılır

KULL
1-Meni şehvetle gelir ve farkedilecek kadar bol miktarda gelir, mezi her durumda gelebilir ve şehveti kesmez. Ciddi bir ıslaklık var ise ve ne olduğu ayırt edilemiyor ise hemen gusledilmelidir.
2- Amel edemez, gusletmelidir.
3- Bakılmasına gerek yok meni şehvetle geldiğinden kendini belli eder. Vesveseye önem vermeyeceksiniz, Felak ve Nas surelerini de çok okuyun vesveseye karşı.

Okudunuz mu?  Namazda Sureyi Yanlış Okursak Ne Yapmalıyız ?

Cevap: Sperm olduğunu nasıl anlarız

Semih_32
Yani gusül almama gerek yok


spermin kalitesini nasıl anlarız, evde sperm kalitesi nasıl anlaşılır, spremmin geldigini nasıl anlariz

Bu kategoride yer alan Rüyada limon ağacı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sperm olduğunu nasıl anlarız Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.