Anasayfa
19 Mart 2023, 9:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada arkadaşın sizi satması, ekmesi

Rüyada arkadaşın sizi satması, ekmesi

Kayıtsız Üye
Rüyada arkadaşımla tiyatro gibi bir şey izliyoruz. İki arkadaşını görüyor onlar onun önünden hiç bir şey söylemeden geçip gidiyor. O da söylenmeye başlıyor sattılar beni falan falan sonra o da beni orada bırakıp onların peşinden gidiyor. Ben öylece kalıyorum orda. Sonra yanıma (arkadaşımın oturduğu yere) kız kardeşim oturuyor .
Bu rüyanın tabiri nedir
Bayanım öğrenciyim 14 yaşındayım beni satan arkadaş da en yakın arkadaşım olur


Cevap: Rüyada arkadaşın sizi satması, ekmesi

arifselim
Bu tür rüyalar tersi ile tabir edilir. Arkadaşlarından iyilik hayır ve sevgi görmeye yorumlanır. Bu arkadaşının seni sevdiğine ve sana yakın olmasına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Birinin Tesbih Vermesi Nedir?

Yorum: Rüyada arkadaşın sizi satması, ekmesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşım beni satıyordu. Sonra ona hesap sormak için yanıma gel diye mesaj attım. Arkadaşım bir anda yanıma geldi bana açıklama yapmaya başladı. O anda balkona yeşil bir kedi ve gri suratlı bir köpek geldi. Arkadaşım köpeği, ben de kediyi sevmeye başladım. Bir anda kedi odama girdi. Oda kapım kapalı olmasına rağmen kapı açılmıştı ve kedi kapıdan çıkıp koridora kaçtı. Sonra ben de kediyi yakalamak için koridora çıktım. Koridorda sadece üstünde kilot olan bir adamla karşılaşıyorum. Odamın kapısını beden sormadan açtın diye sorarkenadam ben mi açtım da bana trip atıyorsun diye sordu ve rüya bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada Kokulu Şeyler (itriyat) görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada arkadaşın sizi satması, ekmesi

arifselim
Bu rüya ancak kişiye göre doğru yorumlanabilir. Genel manada insana bazı kimselerden gelen zarara işaret eder. Günahlara dalan, zevkine çok önem veren ve bu yüzden günahlara bulaşan kimse manasında da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Allahı inkar etmek

Aslı
Merhaba brn Aslı ben bikaç gün önce yeni okuluma başladım orda herkes birbiriyle arkadaş benim de tanışıklığım var bir kişiyle en iyi arkadaş olduk ama sanki şuan aramız biraz soğuk gibi hissediyorum ve o da yeni geldi ama sınıf arkadaşlarımızla benden daha iyi arkadaş beni satmasından korkuyorum bugün de bir rüya gördüm rüya şöyle benim yanımda otururken başkalarının yanına gidip onlarla konuşuyordu ben yalnız duruyordum sonra çantasını defterlerini alıp başka bir kızın yanına oturdu lütfen yorumlarmısınız benim için önemli yalnız kalmak istemiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada kına gecesi görmek

arifselim
Merhaba. Maalesef bu rüya yorumlanamaz. Çünkü insanın etkilendiği yada düşündüğü şeyler bir şekilde rüyasına yansıması son derece normaldir ve anlamı olmaz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda gördüm en yakın arkadaşım ile bir iş başvurusu yapacaktık benden gizli gidip iş başvurusu yapıp bana söylemeden en son öğreniyorum ve bende başvuru yapıyorum ben kazanıyorum o kaybediyor


arifselim
Manası güzel bir rüya olsa da esasen bu tür rüyalar bilinçaltı olarak kabul edilir ve yorumlanmazlar. Çünkü insan hayattan etkilendiği bir çok şeyi biraz farklı olsa da rüyasında görmesi daima mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah razı olsun demek

Kayıtsız Üye
Ben okula başladığımda çok yalnızdım ve herkes benimle dalga geçip dışlıyordu.Biraz zaman geçtikten sonra bir çocuk ile arkadaş olmaya başlamıştım ve onu sevmiştim (arkadaş olarak).Sonra öğrendim ki onların bir arkadaş grupları varmış, 4-5 kişi var.Sonra ben hepsiyle arkadaş olmuştum ve artık yalnız değildim.Ama en sevdiğim arkadaşım ilk arkadaş olduğum çocuktu.Sonra bugün rüya gördüm.Kankam (ilk arkadaş olduğum çocuk) bana "aslında seni sevmiyorum, seninle arkadaş olmak istemiyorum" gibi şeyler söylüyordu.Ve bunları gülerek söylüyordu.Rüyamdan çok etkilendim ve tabirini bir an önce öğrenmek istiyorum Lütfen yardım edin.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş yakınımızı sinirli ve konuşmadan görmek?

arifselim
Bu rüya maalesef rüya sahibinin aslında uzun süreden beri mutsuz olduğuna, kendisini iyi hissetmediğine ve iç aleminde sürekli sıkıntılar yaşadığına işaret eder. Esasen psikolojik bir rüyadır denilebilir ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben okulun ilk senelerinde bir kızla çok yakın arkadaştım fakat onun bir yakın arkadaşı daha vardı ve o kızı hiç sevmiyordum. Okulun ilk senesinin yaz tatilinde o çok sevdiğim kızla küstüm ve ikinci sene hiç konuşmadım fakat sevmediğim kız ve o aralarına en yakın arkadaş olarak iki kişi daha almıştı.Üçüncü yani bu sene ise ben üçüyle sırf o kızla yakınlık kurabilmek için çok yakın olmaya çalıştım.Birkaç gün o kızla yakın oldum ve diğer kızlardan ikisi onunla nedensizce konuşmamaya başladı.O kız ise onlara nedenini defalarca sormasına rağmen bir yanıt alamadı.Onunla yaklaşık 4 aydır çok yakınız fakat ben kendimi kullanılıyormuş gibi hissediyorum. O kızın samimiyetine her ne kadar inansam da o diğer arkadaşlarıyla barışırsa benle konuşmaz diye çok korkuyorum.Rüyamda ise ilk senedeki o sevmediğim kızla şuanki yakın arkadaşım anneannemin evindelerdi ve çok eğleniyorlardı. Yakın arkadaşım benimle muhattap bile olmuyordu. Aynı zamanda tam yanımdalardı ve koltuklarda insanlar vardı fakat anneannem yıllardır teyzemlerde kalıyor ve o eve adımını bile atmıyor. Bu rüyanın tabiri nedir?

Okudunuz mu?  Uzun Süre Rüyada İhtilam Olamamak ve Meninin Uzun Süre Vücutta Kalması, Atılamaması Zararlı mıdır?

Tohat
Yaşadıklarından etkilenmiş olmalısın ki rüyana yansımış. Bu rüyanın tabirini yapamayız. Bilinçaltındakilerin yansımasıdır. Bu konu hakkında düşünüp üzülmen rüyana yansımış olabilir. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda okuldaydım ve en yakın arkadaşım gerçekte önümüzde oturan iki kız vardı bu kızlardan biri onun ilk okul arkadaşıydı okulda bir balo var ben arkadaşımı arıyordum sonra onu o kızla gördüm neden böle yaptın dedim ve bana makyaj malzemesi satan bir yerde onun malzemesini aldığımı Söyledi sonra sanırım hoca bize ödev vermişti ben ödevi yapmamıştım ve sınıfta sınıfın zeki kızlarıyla ödevimi yaptım böle bir rüyadı cevaplarsanız sevinirim saygılarla

Okudunuz mu?  Rüyada Hz İsa'yı görmek

Tohat
Geleceğinde karşılaşabilme ihtimalin olan riskleri önceden sezerek ya da öngörerek tedbirini alacağına, buna göre adımlarını atabileceğin, kendini her türlü koşula hazırlamakla karşına çıkabileceklere karşı güçlü olmanı sağlayacaktır. Doğrusunu bilen Allah’tır.


rüyada arkadaşının seni sattığını görmek, rüyada en yakın arkadaşının seni satması, rüyada arkadaşının seni satması

Bu kategoride yer alan Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada arkadaşın sizi satması, ekmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.