Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:17
sizden96
Abone

Mecburen kız kardeşimle aynı yatakta uyumak günah mı ?

Mecburen kız kardeşimle aynı yatakta uyumak günah mı ?

Camesss
Yeni eve taşınınca yer olmadığı için ben kız kardeşimle aynı yataktaydım.(Bende kızım)bu çok büyük bir Günah mı


Cevap: Mecburen kız kardeşimle aynı yatakta uyumak günah mı ?

CrauserSO
Öncelikle sen kızsın kardeşinde kız ve adı üstünde kardeşsiniz ve eş cinsel olmadığınıza göre birlikte yatmanızda pek bir şey göremedim. Adı üstünde bir şey yapmıyorsunuz kardeş kardeşe bir şey olmaz tabiki bir şey yapılmadıkça .. Beynim yandı neyse en doğrusunu Allah (c.c)bilir tabi..

Okudunuz mu?  İçim hiç rahat olmuyor ...

Cevap: Mecburen kız kardeşimle aynı yatakta uyumak günah mı ?

musab
Çocuklarınız 7 yaşına geldiğinde yataklarını ayırınız ve 10 yaşına geldiklerinde ayırınız şeklinde iki hadis mevcut.

Bu iki hadis de umum ifade eder. Yani iki kız kardeş aynı yatakta yatamaz, iki erkek kardeş aynı yatakta yatamaz. İllaki farklı cinsiyette olmaları gerekmez (eğer 10 yaşına gelmişlerse)

Okudunuz mu?  Kadınlardaki süreğen (fizyolojik) akıntı.

Alimler de böyle demiştir. Ve 7 ve 10 yaş hadislerini şu şekilde tevil etmişlerdir. 7 yaşında ayırmaya başlama yaşıdır. Artık yavaş yavaş ayrılır çocuklar ama bunun şart olma yaşı 10’dur.


kız kaardesımleaynıyatakta, erkek kardesle yatmak gunahmi, kardeşlerin aynı yatakta yatması

Bu kategoride yer alan Bir insana adaletsiz bir şeyi yaptığını söylemek günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mecburen kız kardeşimle aynı yatakta uyumak günah mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.