Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:50
missa7
Abone

İnsanları sevmemek cennete girmeye engel midir

İnsanları sevmemek cennete girmeye engel midir

Kayıtsız Üye
selamun aleykum insanları sevmemek cennete girmeye engelmidir ben insanları seviyorum ama onlar beni sevmiyor benimle dalga geçiyor bende artık onlardan nefret etmeye başladım bu durum cennete girmeme engel olur mu


Yorum: İnsanları sevmemek cennete girmeye engel midir

arifselim
Aleykum selam. İnsanlar tabiri yerine şunu diyebiliriz; iyi insanları sevmek ve kötülerinden de nefret etmek en doğru olanıdır. Bu şekilde davranmak insanı cehennemlik etmez. Sana haksızlık edenleri sevmemende böyledir. Sen kötü olsalar bil iyi olan sen ol ve onlara iyilik dersi vererek onlara dua et.

Bu kategoride yer alan Kim benim korkumdan dolayı harama bakmayı terk ederse başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanları sevmemek cennete girmeye engel midir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.