Anasayfa
12 Ağustos 2022, 20:29
missa7-2
Abone

Kadın giyim konusunda kocasına karışabilir mi?

Kadın giyim konusunda kocasına karışabilir mi?

Sumeyraaaa
Ben esimin disarida tisortle ve kisa kollu gomleklerle dolasmasini istemiyorum. Disari cikarken sacini yapmasi koku surmesi ne kadar caiz? Baska kadinlara güzel gorunmek amaciyla yapmiyor belki ama erkeklerde oldugu gibi kadinlarinda nefsi var. Disarida tesetturlu yada tesettursuz birsuru kadin var. Esime bakmalari beni rahatsiz ediyor. Sosyal medyada fotograflarinin olmasi ne kadar dogru? Yorumlarda diğer bayanlarin kalp koydugunu onu sevdigini yazdigi yorumlarla karsilasiyorum. Hatta fan sayfalari bile aciyorlar kalpli kalpli. Ben bundan çok rahatsiz oluyorum bütün bu konularda esimie karisabilir miyim?

Okudunuz mu?  DUALARIMIZIN KABULU İÇİN (Duaya nasıl başlanmalı)

Yorum: Kadın giyim konusunda kocasına karışabilir mi?

arifselim
Değerli kardeşim. Erkekleri ve kadınları Allah farklı özelliklerde ve çekicilikte yaratmıştır. Bir erkeğe kadınların bakması ile erkeklerin bir kadına bakması tam olarak bir değildir.

– Erkeğin eşini kıskandığı gibi kadında eşini kıskanabilir ama kısa kollu, giyinmesi, koku sürünmesi ve benzeri basit şeyler buna bir çözüm değildir. Bunun yerine aradaki muhabbet ve güveni tesis edip kuvvetlendirmek sizi dah çok rahat ettirecektir.

Okudunuz mu?  Okul ortamında işlenen günahlar

– Bir kadın veya erkek helal ve haram çizgileri neyse ona uymakla sorumludur buna rağmen kötü niyetli bakışların günahı kendilerine aittir.

– Sosyal medyada gereksiz yere fotoğraf paylaşmak doğru değildir.

Bu kategoride yer alan Dua ederken kapalı giyinmek gerekir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadın giyim konusunda kocasına karışabilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.