Anasayfa
14 Mart 2023, 22:54
missa7
Abone

Rüyada enişteyle laf dalaşı yapmak

Rüyada enişteyle laf dalaşı yapmak

Kayıtsız Üye
Bu sıralar nedense annemle babam çok sık tartışıyor ve ben konuyu bilmesem bile annemi hep haklı görürüm çünkü babam anneme karşı sesini çok yükseltir.
Rüyamda da yine babam anneme haksız yere bağırıp kızıyordu. Ben içten içe babama sinir olsamda sesimi çıkaramıyordum . Babam anneme bağırırken eniştem de babama gaz veriyordu çok iyi yapıyon haketti gibisinden bunları duydukça babam annemi daha da çok eziyordu. En son enişteme patladım o benim annem ve böyle diyemezsiniz falan dedim biraz sesimi yükselttim sinirim bozuldu gözüm doldu yanlarından ayrıldım o sırada babamla eniştem de arkamdan dalga geçiyorlardı.
Anneme anlattım rüyamı annem de bu yaz psikolağa götürmeden düzeleceğimi söyledi çünkü normalde ben böyle bir şeyi biraz zor söylerim içime fazla kapanığım
Bu rüyanın tabiri nedir okuyup vaktini ayıranlara teşekkür ederim. Hayırlı günler

Okudunuz mu?  Türkiye'nin cemaat haritası

Yorum: Rüyada enişteyle laf dalaşı yapmak

arifselim
Merhaba kardeşim. Bazen bir şeylerden etkilendiğinde o şeyi rüyanda görebilirsin büyük ihtimalle bu rüyanda öyle görünmektedir. Bazende bu rüyada tartışmak barışmaya ve huzurlu olmaya, ağlamak ise üzüntünün yerine mutluluğun geçmesi şeklinde yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Birdenbire aşk acısıyla beraber kalbi sıkıştıran şey büyü olabilir mi

rüyada enişteyle kavga etmek, rüyada enisteyle tartismak, rüyada enisteyle kavga etmek

Bu kategoride yer alan İmamlar Kur'an kursu dersi için ek ücret alıyor mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada enişteyle laf dalaşı yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.