Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:18
sizden8
Abone

Gusül abdesti sırasında bir yer unutmak

Gusül abdesti sırasında bir yer unutmak

heryerduman6
selamlar arkadaşlar ben gusül abdesti alırken bir yerimi yıkamayı unutmuşum gusül abdestini aldım sonra köpüklendim aklıma o arada unuttuğum bir yer geldi sonra duştan çıkınca her tarafımı köpüklenip yıkandıktan sonra unuttuğum yerime su tuttum acaba kabul olmuş mudur?

Okudunuz mu?  Evlinin 2 rekat namazı, bekarın kıldığı 80 rekata bedeldir

Yorum: Gusül abdesti sırasında bir yer unutmak

Nihat Erdem
Aleykum selam kardeş. Gusul abdesti aldıktan sonra bir yerini unuttuğunu hatirlarsan tekrar gusül almaya gerek yok. Sadece orayı yikasan yeter. Yani kabuldür Allah’in izniyle. Dert etme.


Yorum: Gusül abdesti sırasında bir yer unutmak

heryerduman6
Yikadimda acaba su gitti mi diye takıldım ben su gitmemişte olabilir. O bölgeye

Bu kategoride yer alan Ulaşamayacağım Birine Aşık Olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti sırasında bir yer unutmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.