Anasayfa
4 Nisan 2023, 21:27
missa7
Abone

Rüyalandım mı bilmiyorum

Rüyalandım mı bilmiyorum

Kayıtsız Üye
arkadaşlar bu sabah kalktığımda iç çamaşırımda çoğu kısım sapsarı olmuştu fakat ıslaklık yoktu ve geceden hiçbirşey hatırlamıyorum ve hiçbirşey hissetmedim malum yaz aylarındayız acaba bu sarı renk ter yüzünden mi oldu yada gece rüyalandım mı bir çare lütfen vesvese mi acaba

Okudunuz mu?  Evsiz ve yabancı uyruklu bir öğrenciyim. Türkiyede bir kızla muta nikah yapsam caizmi

Yorum: Rüyalandım mı bilmiyorum

arifselim
Bu tür soruları sorarken kadın mı erkek mi olduğunuzu açıklamalısınız ki doğru bir cevap verilebilisin. Erkeklerde meni sarı olmaz. Meni beyazdır ve fazla akar. Kuruduğunda da kabuk gibi beyaz renkte olur. Kadınlarda ise meni sarı ve açık renkte olur.

Okudunuz mu?  Hiçbir işim yolunda gitmiyor, her zaman şanssızlık beni buluyor

rüyalandım mı bilmiyorum

Bu kategoride yer alan Rüyada enişteyle laf dalaşı yapmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyalandım mı bilmiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.