Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evlenme teklifi etmek – almak

Rüyada evlenme teklifi etmek – almak

Fatmabahar
Merhaba. Kardesım benı ruyasında ıstemeye geldıklerını gormus.bız çok begenmemısız ama onlar ıstıolarmıs.kardesım en sonunda ıstemeye gelenlerı dovmus. En kısa sekılde anlattım. Ayrıca bugün arkadaş m ruyasında kendını ıstemeye geldıklerını görmüş onu anlattı sabah. 5 dk sonra kardesım de ruyasında benı gördüğünu ısteme olayını anlattı. 10 dk falan sonrada baska bı arkadaşım arayım. Evlenme teklıfı aldıgını ıstemeye gelebılırım falanndedıklerı anlattı. Sabah sabah 3 kısıden ısteme muhabbetı dınledım 10 ar dk arayla. :)) hayırdır ınsAllah.. Tesekkurler…

Okudunuz mu?  Rüyada etek giymek

Yorum: Rüyada evlenme teklifi almak

arifselim
Merhaba kardeşim. Herkesin görüğü rüya kendisi ile ilgilidir. Rüyada kız istenmesi hayırlı bir rüyadır. Genellikle hakkınızda bir kararın alınması manasına işaret eder. Rüyanın ne şekilde görüldüğüne göre olumlu yada olumsuz mana çıkarılır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek

Evlilik teklifi almak

Arzumisil
Hocam ben zor günler geçiren bir bayanım .rüyamda gerçek hayatta hatırlamadığım bir bayan arkadaşımla onun aylesini ziyarete gidiyoruz yolda üvey annemin erkek kardeşi polat ı goruy orum patika çok geniş olmayan ancak tertemiz yolları olan bir semt veya mahalle giriyoruz etrafta dubleks bahçeli hoş evlerden oluşuyor şaşırıyorum galiba üvey anne anneyle dedenin evide nurdaydı diye düşünüyorum. misafir oldunuz evin girişi biraz yoldan daha çukurda gibi burada güler yüzle karsilaniyorum içeri girdikten sonra pencereden dışarı bakıp üvey annemin diyer erkek kardeşi ergün abilerin evimi bu yandaki diye soruyorum soy adları yavuz diyorum evet diyolar karşıda üvey dedeyi bahçede oturur görüyorum sonra misafir olduğum evdekilerden yüzünü hatırlamadığım genç bir adamla sohpet ediyormuşum ikram olarak dolu dolu güzel katılmış dondurma tabağı geliyor üzerinde baklava dilimleri var bir lokma yiyorum sonra birden kendimi kilisede bir yetkili ile konuştuğumu ve üzgün olduğumu görüyorum. Hocaya benzer biriydi .

Okudunuz mu?  Rüyada Fare görmek (İmam Nablusi)

Sonra o hocanın çağırdığını farkettigim genç bir adam üzerinde tertemiz , ütülü bembeyaz bir gömlek ve altında ütülü jilet gibi bir pantolon , saçı başı taralı tertemiz ve yakışıklı bir genç adam yanımıza geliyor . Benim diğer adamla konuştuklarımı biliyor gibi ya da beni tanıyor gibi utangaç, edepli bir yaklaşımla yanımıza sokuluyor ve bana sen benimle evlen diyor . Çok şaşırıyorum, sok oluyorum ama ben evliyim diyorum . O da bana şimdi elisin ben bekliyorum diyordu . Bir an üzülmeyle ve sevinme arasında sessiz bir gözyaşı geliyor gibi oldu ve uyandım sabah ezanı okunuyordu . Hocam bu rüya ne anlama geliyor .

Okudunuz mu?  Rüyada ev yıkılması anlamı tabiri nedir?

Yorum: Rüyada evlenme teklifi almak

arifselim
Görmüş olduğun bu rüyayı ancak çok genel bir ifade ile tabir edebiliriz. Çünkü bir kısmı net değildir. Evli olsa bile rüyada evlilik teklifi almak, içinde bulunduğu zor bir durumdan kurtulacağına ve sıkıntılı dönemi geride bırakacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada evin betonunun yıkılması

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm
rüyamda tanımadığım bir bayanla bir yerde yemek yiyoruz yan masada oturan erkek kendi karşısında oturan bayana evlenme teklifi ediyor.. daha sonra bizim masamıza bir pasta geliyor ve pastanın üzerinde benimle evlenir misin yazıyor.. benim aklımda evlenme teklifi etmek yok ancak bir şey de diyemiyorum ve karşımdaki bayan evet diye cevap veriyor..

Okudunuz mu?  Rüyada Film Çevirmek görmek (İmam Nablusi)

rüyamı yorumlaya bilir misiniz??


Tohat
Ve aleyküm selam. Gönül ilişkisine delalet eder. Sevdiğiniz veya seveceğiniz biriyle yollarınızı birleştirecek ve çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağınıza işarettir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Bu kategoride yer alan Rüyada evli birinin başka biriyle nişanlanması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evlenme teklifi etmek – almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.