Anasayfa
29 Aralık 2023, 19:18
missa01
Abone

Karım beni aldattı ne yapmalıyım

Karım beni aldattı ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
selamun aleykum arkadaşlar ben eşim tarafından aldatıldım boşandım ama içim içimi yiyor benim dini bir sorum var biliyorsunuz cennette hiç bir müslüman arasında dargınlık ve kin olmayacak benim eşim müslümandı aldattığı adamda müslüman yani camide falan görüyordum bu durum nasıl olacak ben bu insanlara nasıl kin beslemeyeyim nasıl hiç bir şey olmamış gibi düşüneyim


Yorum: Karım beni aldattı ne yapmalıyım

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah seni en ağır imtihanlardan birisi ile imtihan etmektedir. Elbette bu kimselerden nefret etmek senin bir hakkındır. O kimseleri bu şekilde artık Allah’a havale edersin.


Karım beni aldatıyor

Kayıtsız Üye
Merhabalar 12 yıllık evliyim eşimle severek evlendik daha 17 yaşındaydı 3 sene sonra evlendik çoçuk istedik olmadı daha sonra 1 düşük sonrası tüp bebek yaptık ikizlerimiz oldu 1 tanesi 75 gün sonra vefat etti, aynı evde başka dairelerde oturmamıza rağmen klasik gelin kaynana arasında kaldım eşim riskli hamilelikte bile gizlice sigara içtiğini öğrendim ciddi kavgalarımız oldu 2 defa baba evine gitti tekrar barıştık son 4 yıl her şey oturdu çocuk istedi ben yine aynı şeyleri yaşamamak adına istemedim yarım kalan eğitimini bitirmesi için yardım ettim altına arabasını çektim gelin kaynana olayları tekrardan başlamasın diye işe girdi bende rahattım ona her türlü desteği verdim ama onun akrabalarını suçladım kendim gitmesemde onu gönderdim vs…

Bundan 4 yıl önce ben işte iken İnternette oyun oynarken bir erkekle tanışmış öncesi onu defalarça girmemesi için uyardım takip ettim hatta kavga etmiştik bu erkekle 4 yıl boyunça telefonla görüşmüş daha sonra bu kişi face adresinde çalıştığı iş yerini öğrenmiş ve buluşmak istemiş gelmesse işyerine geleçeğini söylemiş bizimki yanına samimi ailecekte görüştüğümüz bayan arkadaşını alarak gitmiş yarım saat görüşmüşler sonra bu kişi tekrar görüşmek için ısrarcı olmuş bizimki dışarda asla görüşemeyeçeğini söylemiş o da tehtit etmiş koçana söylerim işyerini vs ararım seviyorum vs neyse bir dairede sadece yarım saat görüşmek için gitmiş ama adam kapıdan salmamış cinsel ilişkiye girmişler ben böyle biliyorum (korktum bağıramadım yuvamı yıkmamak adına dedi) sonrası 4 gün sonra eşim bu kişye bankadan para çekip vermiş neden dedim haline acıdım çekip gitmesini istedim dedi sonraki 8 ayda 3 kez daha buluşulmuş telefonda sex yapmış cıplka resimler vs göndermiş neden dedim bana tehtit altındaydım eve gelmekle tehdit edildim yuvamı yıkmazdım sana anlatamazdım diyor ve ekliyor sözlerine kandım güvendim diyor

Okudunuz mu?  Kilo almak için dua

sonra tehtitle 3 defa daha ilişkiye girmiş eşim son zamanlarda kusmalar baş dönmeleri gece uyanmaları vs yaşadı yaklaşıl 2 ay sürdü vücudu bu yaşadığı strese reaksiypn veriyormuş meğer bunu öğrendik sonrası ben bunu telefon dökümünden öğrendim meğer daha 8 ay öncede şüphelediğim hatta aradığım sonrası bana yanlışlık whatsapp tan yanlışlıkla karınıza yazdım diyen eşimede defalarça sormama rağmen bana anlatmadığı kişi olduğunu öğrendim şimdi eşim ile aile terapistine gidyoruz çoçuğum çok hassan ayrılmayı kaldıramaz eşim intihar etmeyi düşündü ben zaten ölmeden mezara girdim namaza başladı mahkeme kapılarından döndük adliyede ağladı sızladı perişan oldu ne senden ne çoçuktan vazgeçemem diyor ailesinden bir kişi bu olayı biliyor o da yardımcı olmaya çalışıyor ailesinden bir kişi bu olayı biliyor o da yardımcı olmaya çalışıyor bana gelirsek onu çok seviyorum ama yaşadığı cinsellik aldatılmak kandırılmak zoruma gidiyor hiç bir şey eskisi gibi deyim ben eşimi hep sevdim kimse ile aldatmadım gözüm ondan başkasını görmez içkisi kumarı kahvesi olmayan kendini ailesine adayan biriyim şimdi ben ne yapmalıyım unuturum belki ama affedemiyor insan, evli bir kadın gerçekten korkarak bu işi yapmak zorunda kalmış olabilirmi bana görev gibi yapmak zorunda kaldığıno söylüyor pisliğe bulaştığını çıkmaza girdiğini yuvasının yıkılmaması için yaptığını diyor kurtulamadım diyor arkadaşla bana yardım edin lütfen özellikle hanım arkadaşlar samimi yorumlarını bakliyorum sizce devammı etmeliyim nasıl yaşamalıyım bilemiyorum

Okudunuz mu?  Annem babam gıybet yapıyor

Yorum: Karım beni aldattı ne yapmalıyım

Tevbe
Öncelikle allah-ü Teala sana sabır versin değerli kardeşim, çok üzülerek içim burkularak ve utanarak okudum yazılarınızı Mevlam kullarına acısın onlara kaldıramayacağı yükler vermesin. Sorunuza gelecek olursak bu dedikleriniz Allah’ın affına sığınarak söylüyorum evli bir bayana zorla veya tehdit ile yaptırılabilecek şeyler değiller. Çok üzülerek söylüyorum ki ailenizin temeli sarsılmış tövbe kapısı her zaman açıktır eşiniz her daim tövbesine devam etsin, Allah’a yalvarsın, siz de onu sevmeye devam edin ve ona dua edin ancak bu şekilde bir evlilik sürdürmek size ve eşinize zulüm olacaktır, sürekli hatrınızda kalacak kötü şeyler yaşamışsınız, Yüce Allah en iyisini bilir ama bu fakir ve aciz kulun tavsiyesini isterseniz sizin için hayırlı olanı boşanmaktır benim canım kardeşim Allah sana sonraki hayatında nice güzellikler nasip etsin inşAllah.


Kayıtsız Üye
kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun (Amin) yazdıklarını bir eş ve bir baba olarak içim burkularak kahrolarak okudum. sen İmanından inancından vaz geçme İnşAllah Rabbim bu sınavının mükafatını Ahirette cennetiyle ödüllendirir. Tekrardan Rabbim yardım eylesin


Kayıtsız Üye
Eşin seni iyice salak yerine koymuş hikaye yazmis bosanmalisin gün doğmadan neler doğar bilinmez Allah hayırlı bir insan çıkarır karşına iyiki bosanmisim dersin inşAllah

Okudunuz mu?  Rabbim sana sığınırım ne demek

kastamonu37
Misafir seninle evliyken ne sana ne çocuğuna sevgisi saygısı olmayan ve yolda yabancı erkek soru dahi sorsa yanına gitmemesi gereken bir kadın planlı olarak buluşmaya gidiyor sonucunda da olanlar oluyor bunları sakın sineye çekme seni sevmeyen ve aldatan bir kadın ile işin olmamalı boşan ve namuslu düzgün birini bul Allah yardımcın olsun kafana da takma sağlık ve sıhhat dışında hiçbir şeyin önemi yok Allah cezasını verir onların


Kayıtsız Üye
Kardeşim bu iş tehdit işi değil, ben daha önce yaşadım, sana açık soyliyim. Affedersen karın eskisinden daha fazla kulun kölen olur ama ilerleyen zamanda, seni içten içe korkak ve etkisiz görmeye başlar. Sonra bı bakmışsın yine aynı şeyleri yaşarsın, beynin her yatisinda sana komut verir onada böyle yaptın mı acaba sınıfa canın çekiyor mu diye pisikoloji vaka olur çıkarsın. Gene affedersen ama çocukları bahane edersin, ama aile yıkılmasına dersin affedersen en sonunda senin bu pasif kalırsın ve birakamayisin seni onun gözünde 3 sınıf adam yapar en sonunda gene yakalarsin ve bı bakmışsın o seni bırakır mal gibi kalırsın. Acil Bosan tatlı laflara yalvarmak ara yok namaza başladım sen ne dersen o yok asır ilgiler kanka sonu hüsran, uyan.


Kayıtsız Üye
Allah en dogrusunu bilir!

bence de bosanmalisin ve bosanmazsan onun gozunde bile deger kaybedersin,bazi seylerin geri donusu yoktur bu da onlardan biri bence.

Bir daha tekrarlanmayacagini nerden bilebilirsin,bundan sonra ona nasıl guvenebilirsin?(bi sure sucluluk duygusu vs oyle gitse bile sucluluk psikolojisi gidince nerden bilelim ne olacagini?)

Okudunuz mu?  Evlenmeden önce zina eden birisi eşine söylemelimi?

Birde hz Omer e idi heralde zorlamayla olmus diye bir vaka soyluyolar o da birine kilic verip kendi de kiliçin kinini eline aliyor ve kilici kinina sokmasini istiyor adamdan,adam tam kilici kinina sokacakken elini oynatiyor ve adam kilici kinina sokamiyor,anlamisindir mesaji!

Allah hayirlisini versin!


Misafir10
Hocam be 10 yıldır evliyim 2 tane nurtopu gibi evladım var karım beni bir adamla aldattı geldi itiraf etti pişmanım dedi. Bende evlatlar için affettim 3 sene iyiydik tabiri beni psikolojik tedavi gördüm. Sonra yine aldattı aynı kişiyle beni yine yıkıldım ben çocuklarımı karımıda çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ne yapmalıyım yuvamı dağıtmak istemiyorum.


Kayıtsız Üye
Misafir10 rumuzlu kardeş, daha kaç kez aldatılmayı bekliyorsun? Karımıda çok seviyorum demişsin bir de. Diyecek söz bulamıyorum.


Alettin ve
Tutuyorsunuz güzelliği, boyu, posu yerinde olan kızlarla evlenmek istiyorsunuz.
Haberiniz yok ki aynı kızlarla bir çok erkek evlenmek istiyor. Bu daha iyi niyetlileri. Ya kötü niyetliler! O kızlarla aşk yaşamak isteyen erkekler, sadece seks yapmak isteyen erkekler…

Hovarda bir akrabam var, kendileri teyzemin kocası olurlar. O zamanlar evlenmek için bir kız arıyorum, gördüklerimi beğenmiyorum falan. O arada geldi ve bana ömrümce unutamayacağım bir laf dedi.

" Güzelin başı dalevereli olur oğlum, güzeli ne yapacaksın?"

Sanırım bu laf hepimize yeter.


Kayıtsız Üye
Ben 18 yıllık evliyim severek evlendik 17 yaşında oğlum 13 yaşında kızın var karım beni evli ve 3 çocuklu biriyle aldattı için içine sığmıyor içim de anlayamadığım bir açı. O adamı dövdüm içim. Soğumadadı şimdi öldürmeyi planlıyorum çok kararlıyım yapacağım kadını da öldürsem. Diyorum ama kıyabilirmiyim bilmem.


Kayıtsız Üye
Kardeşim iyi misin boşanmışsın bırak gitsin. Hapiste çürümeyi mi istiyorsun evet zor bir durum ama pisliği yapan eski karın o utansın. Sen kendine ve en önemlisi de çocuklarını zorda koyacak bir şey yapma. Bırak pislikleri de boğulsunlar sen hayatına bak.

Okudunuz mu?  Kocamda vesvese var sürekli şüphe halinde

Omer Faruk
Öldürdün, sonuç ne olacak? Hiç düşündün mü? Öfkeyle kalkan zararla oturur?Sen içeride yatarken, kızının oğlunun başına gelecekleri düşündün mü? Onu hemen boşa ve çocuklarına sahip ol. Çocukların bunu biliyor ve senin yanındaysa zaten bu ceza ona yeter! Zaten aldattığı adam da emin ol tekmeyi atacaktır.

Bu konuda gördüğüm çok örnek var, aile danışmanıyım, abin olarak söylediklerimi yap elini kana bulama…

Allah hakkında hayırlısını versin ama sen de hayırlı yolu seç!


armagann
Hocam bu bir imtihan öyle düşünün. Nefret etmekte ve kin beslemekte çok haklısınız. Allah’a havale edin onları. Benden uzak diyin.


Kayıtsız Üye
Bir pislik için hapishanede yatmayı kendinize nasıl yedireceksiniz? Bırakın kendi pisliginde boğulsun….


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar ben 8 senedir evliyim 2 çocuğum var Allah bağışlasın 36 yaşındayım 12 senedir istanbuldayım işten eve evden ise evin her yükü bendedir temizlik yemek çocuk başka bir şeye karıştırmam pazara bile ben çıkarım biz öyle gördük geçen gün işten geldim kendime çay almaya gittim mutfağa geri geldiğimde karımın elinde tel vatsaptaydı öylesine çektim elinden o ara panikledi birinin mesajını sildi komple.kimi sildin diye tartıştık önemli değil gibi cümleler kurdu yemin etti birvşey yok diye bende pazartesi savcılıktan kimle vatsaplaştığını öğreneceğim dedim korktu. her şeyi anlatırsan sinirlenmiycem dedim oda biri var beni rahatsız ediyor dedi bende bul onu arıycam dedim rehbere baktık kadın ismi kayıtlı tabi ben aradım çok kötü parladım, karım abartmıyor musun dedi ne zamandır görüştüğünü sorduğumda şok oldum bir buçuk senedir arada yazıyor ben evliyim yazma diyorum o yazıyor bana niye söylemedin diyorum korktuğumdan diyor polisi niye aramadın aklıma gelmedi diyor bazen yazıyor abartılacak bir şey değil düşündüğün gibi değil diyor yeminler ediyor şimdi arkadaşlar ben ne yapmalıyım kafamdaki sorular

Okudunuz mu?  Kabirde ölülere kuran okunurmu delilleri nedir hanefi mezhebinin görüşü nedir

SORU,,bir buçuk sene az bir süre değil bir erkek bir kadına düşündüğüm konuyu açmaz mı?
SORU,,rahatsız olduğun bir erkeği rehberde niye kaydedersin bide bayan ismiyle?
SORU,,benim telefon numaramı nereden bulduğunu bilmiyorum diyor ve engellemiyor
SORU,,adamın her şeyini biliyor ama görüşmüyor bu nasıl olur
SORU kızım 1,5 oğlum 5 yaşında çocuklara bir zararı olur mu ne yapmalıyım
SORU.. Şahıstan şikayetçi olsam bir sonuç çıkar mı?

Ben şahsi hiç tanımam nedir ne değildir ben fark etmeseydim nolcaktı yalvarmaları af dilemeler bunlar ne demek nereye gidecekti sizden yardım istiyorum öncelikle bu vatsap görüşmelerini çıkarabilir miyim nasıl yaparım hattını da alabilirim başka yolu var mı ve delil sayılır mı ben bunu kaldıramam yardımcı olursanız çok sevinirim
Allah kimsenin başına vermesin
Amin


Kayıtsız Üye
Böyle bir durumda Önyargılı olmamak lazım bence, bence, iki yetişkin insan gibi oturup konuşmanızda fayda var, eğer öyle bir durum söz konusuysa yollarınızı ayırmanız en mantıklı şey, eğer eşinizin dediği doğruysa ayrılık adına vereceğiniz karar ömrünüzün sonuna kadar size vicdan azabı yaşatır,
Hayat İmtihan, Allah Yardımcın olsun,


Misafir
Benim karım eskiden bana çok bağlı idi ve teyzem kızı olur kendisi oturduğumuz semt biraz sorunlu bir mahalle 2 kızımız var 5|6 yaşlarında karım mahalledeki bekar kızların yaşantısına bakarak onların yoluna gitmeye çalışmış ben isteyken eşim hastaneye ne bilim kardeşinin evine gitmek maksadıyla eve geç gelmeye başlamış annem ve teyzem eşimi takip etmiş ve yağmurlu bir günde hastaneye gitmek maksadıyla bu adamın arabasına binmiş ve hastanede inmiş annem ve teyzem onları yakalamış ve ben kötü bir şey yaparım diye benden gizlemişler evde bu olay üstüne 2 defa ailevi tartışma çıktı babam bana eşine dikkat et dedi bende bu olaydan haberim yok ben eşime güveniyorum diye eşim 2 çocuk annesi böyle bir şey nasıl yapar ben gözümle görmediğim kulağıma duymadığım hiç bir şeye inanmam ama bu babamın sözleri bende şüphe uyandırmaya başlattı bir gün benim telefonum arızalı idi nenemin evindeydik eşimden telefonunu istedim ve oda ayaktaydı duymamazlıktan gelip lavaboya girdi ve bende bir şüphe uyandırdı eve geldik telefonda bir şey yok ama telefonda. Yaptığın hiç bir şey silemezsin telefondan silinen bütün watsap mesajları geri getirdim sadece birbirlerine aşk yazışmalarından başka hiç bir video resim yok eşime sorduğumda dedim bu nedir diye aramızda hiç bir münasebeti olmadığını sadece tel yazılmasından ibaret olduğunu ve mahalledeki boş kızların yaşantısına örnek aldığını söyledi baya bir tartışma geçti aramızdan bunların görüşme son 3 ay kadar sürmüş ama içim içimi yiyor çocuklarından ayrılmak istemiyorum ama eşimle eski mutluluğumuzu yakalayabilir miyiz ..

Okudunuz mu?  Tesettürlü bir bayanın müzik öğretmenliğine hazırlanması uygun mudur gülünç bir duruma düşer miyim?

Omer Faruk
Durumunu bilmiyorum kardeşim. Namazında niyazında birisi isen İslami bir kaygın var ise… Bu hanımefendi ile hayatını sürdürmek anlamsız. O’nu düzgün şekilde boşamanda fayda var. Kavga gürültü çıkmadan whatsapp mesajlarını kullanarak boşanmayı sağlayabilirsin. Çocuklarının da velayetini sakın O’na verme.

Bu aşamadan sonra mutluluğunuz çok zor. Bunu erkek olarak sen de yapsaydın durum aynı olacaktı. Maalesef ülkemizde kadın ve erkek namusu aynı görülmüyor. Halbuki her ikisi de İslama göre aynı derecede namussuzluktur.

Okudunuz mu?  Zikir ne demektir ne zaman ve nasıl yapılır?

Evlilik, birlikte bir ömür yaşamak için yapılır. Bundan vazgeçmedikçe hiçbir eş bir başka erkek/kadına meyletmez. Eğer meyletmiş, bunu da fiiliyata dökmüşse o evlilik ancak zorunluluktan dolayı sürer. Aksi takdirde o evlilikte hayır kalmaz. Yol yakın iken, kavgasız döğüşsez ailesine de whatsapp mesajlarını göstererek yollarınızı ayırın. Ama çocuklarınızın ruh sağlığı için bu konuyu çocuklarınızın yanında sık sık tekrarlamayın.

Maalesef günümüz dünyası ilişkilerin çabuk başlayıp çabuk bittiği yozlaşmış bir süreç yaşıyor. Allah yardımcınız olsun.


Kayıtsız Üye
Kardeşim be 23 yıllık evliyim rabbime ne kadar şükretsem az eşim her yönü ile mükemmel ben aciz bir kul olarak bir cevap yazmak istedim
Öncelikle eşin sana hikaye anlatmış yüce kuran günah işlemeyin demiş ama zinaya yaklaşmayın buyurmuş bu evliliğin sonu cezaevi biran önce boşan ve unut selam ve dua ile


Kayıtsız Üye
Sizinkine benzer bir olay benimde başımda 3 ay önce ınstagramdan bir mesaj aldım msj yollayan bir kadındı eşim kocasıyla beraber olmuş ve 7 sene devam eden muhabbetin sonunda cinsel ilişki olmuş, çıplak video ve fotoları bana attı eşime gösterdim boşanma aşamasına geldik daha sonra inkar etti tehdit ettiği için o video ve fotoları attım dedi o saate kadar cep telefonuna asla baktırmayan karım şifreyi açıp ortaya koydu bir gün telefonunda gizli arşive yüklenmiş whatsup yazışmaları ve fotoğraflar gördüm başka başka erkeklerle de yatmış aşk mesajları daha neler neler onları görünce numaradan intihar oyunları tövbeler namaz kılmalar benim de 3 tane çocuğum var ve onlar için evliliğimi yıkmadım ama inanın bir erkek için o kadar zor ki ben onu asla aldatmadım şimdi ise güven yok, devamlı bir şüphe, ona her dokunduğumda başkalarınında dokunduğunu bilmek başkalarıyla da yattığını bilmek acaba bunuda yaptı mı diye düşünerek bir hayat geçer mi bilemiyorum daha ne kadar dayanırım bilmiyorum ama bu pisliğe bulaşan bir kadın bunu tekrar yapma ihtimali %80 psikolog yorumu

Okudunuz mu?  Hz. Adem ve eşinin yaratılış olayını kısaca açıklayınız

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
bu teknoloji yani İnternet çıktı çıkalı ne yazıkki insanlar yoldan çıktı.
Benim eşim de online oyun oynuyordu ve bir yandan chat yapıyordu kızsamda söylesemde aynıydı.
Eşim ne yapmış olabilir sizce,diyorki ne halt işlediyse söylersem boşarsın diyor.
İnsanın aklına ister istemez kötü şeyler geliyor ve fazlada üstelemek istemiyorum daha doğrusu duymak istemiyorum.
Söylersem boşanırsın ne demek?.


Kayıtsız Üye
Yorumum asla konuyu başlatan beyefendiye değil,
Diğer yorumculara. Konu sahibine çok geçmiş olsun diliyorum, rabbim sabır versin güç versin.

Yorumculara ise;

Ah keşke şu destekçi yorumları kadınlar aldatılırken/ dayak yerken de böyle güzel yapsanız. Karşınızda ki kadın olsa sabret/ kendini sorgula Dersiniz.

Kadın/ erkek zina konusunda Allah karşısında eşit.
Kadına da zina yasak erkeğe de.
Ahlaki açıdan da kimse kadın erkek fark etmeksizin aldatılmayı hak etmez.


Kayıtsız Üye
ne olursa olsun aldatma varsa elinde sonunda ayrılık oluyor 18 sene dayandım çocuklar için ne oldu ayrıldık çocuklarda gitti


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,
Karım her zaman dışarı çıkacak olsa veya işe giderken duş almadan süslenmeden gitmiyor.Zaten bazen geçte geliyor takip etmek istiyorum ama beceremiyorum.
Hadi süslenme anlarımda duş alıp yeni çamaşır giyinmede neyin nesi şüphelenmemek elde değil.Sizce normal mi?.

Okudunuz mu?  Zeval vakti ne zaman başlar ne zaman biter?

Kayıtsız Üye
islam dininin en ağır hükümleri ahlak edep haya ve namus üzerinedir. Namus ile ilgili recmedilme (öldürme) vardır ve haktır. Çocuk oyuncağı değildir Allah’ın hükümleri. Ancak islam yapısı bir ülke olmadığımızdan yapman gereken onu boşamak ve boşamışsın, şimdi yapman gereken ise ONA HAKKINI HELAL etmemek ve O’ndan razı olmamak ve böylece seni aldatan eski karına cennet haram olur.. Karınla birlikte olan adam eğer karının seninle yada karının evli olduğunu bilmiyorsa zaten hakkını hak ettiğin kadar alacaksın. Ancak biliyorsa ondan da razı gelme ona da hakkını helal etme ve şunu de. Allah’ım sen ki El-adl.. Hak hukuk adalet ne ise "Rabbi eüzu bike,
Allahümme fentesir".. Rabbim sana sığındım, Alalhım yardım et.. Bu durumda mazlumun intikamını almaya Allah yeter, bundan sonrada düşünme serin ol serin yaşa..


Yusuf Alemdar
Kardeşim öncelikle Allah sabır versin sana, 4 yıl boyunca sürdürmüş ilişkiyi sen uyarmana rağmen üstüne üstelik parada vermiş ilişkiye devam etmiş!! Sen hayatın boyunca bunu unutamazsın sürekli aklına gelir, boşanman en mantıklısı kendine ve ona fazla zarar vermeden!! Allah yardımcın olsun


Kayıtsız Üye
Arkadaşım karın senin evde yaşayacak dostunun yanında keyfini yaşayacak kaldırabilirsen helal olsun


karim beni aldatiyor, karım beni aldatıyor, karım beni aldattı

Bu kategoride yer alan Gıybet için helallik istemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Karım beni aldattı ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.